Millainen lapsi olet itse ollut?

Ja millainen on puolisosi ollut? Onko lapsenne perinyt/perineet ne hyvät vai huonot puolet? :D Tell me everything! 8)

2.3.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

mie olin tosi kiltti:) paitsi kaverin kans kujeiltiin kyl urakalla, mutta muutoin olin hirmu tottelevainen ja tunnollinen aina teini-ikään asti. en istunut jälki-istunnoissa, tein läksyt aina koulun jälkeen ja vasta sitten  annoin itelleni luvan välipalaan.  ehkä olin jopa  kontrollifriikki oman tunnollisuuteni kans. teini-ikään.  sitten pistinkin haisemaan:D

mies kuulema kanssa tosi tottelevainen. rakensi autoja aamusta iltaan eikä rillutellut. mutta jääräpäisyyttään kasvattanut varmaan kohdusta saakka...

meillä kaikki tyttelit on jääräpäisiä. teinit tuntui uhmakkailta aina siihen saakka  kunnes nuorimmainen tuli maailmaan  ja näytti mitä se uhma oikein onkaan! ja nuorimmainen... miten voi niin  pienellä olla niin vittumainen luonne x)! se kenkkuilee, tinttaa, on  päällepäsmäri kaikessa ja  juuri sellainen... hmmm.. no,niinkuin hoitotäti monasti sanonut; "hymyilee kuin enkeli kun sitä kahtoo, mutta auta armias kun kääntää selän, niin se puree kaveriaan korvasta!"

2.3.2012
Blanco
Blanco

Jaahas. Ihan vauvana en kuulemma nukkunut öisin ollenkaan. Joskus 3-vuotiaana vasta ymmärsin, että yöt on nukkumista eikä kukkumista varten. Olen ollut melko arka lapsi. ehkä jopa syrjäänvetäytyvä. Mutta sit toisaalta semmonen yllytyshullu, kerran lähettiin yhen tarhakaverin kanssa tarhan pihasta käppäilee tän kaverin kotia kohti. Oltiin jo melkein näkymättömissä ko hoitajat viimein hoksi ja hakivat takasi.

Mies on ollut kirjatoukka ja kattellu dokumentteja. Mut on veljeksillä ollut vauhtiakin elämässään, et pientä hurjapäätä löytyy myös.

Ja pojat: esikko on melko rauhallinen ja kiltti mut helposti hölmöyksiin intoutuva eli se yllytyshullu iskee sieltä :D ja kuopus on näpertelijä, omassa rauhassa viihtyvä. Mut hänkin tykkää välillä vauhdista, ainakin näillä näkymin.

2.3.2012
misukka
misukka

Apua, mihin mun alkujaarittelut tosta mun kommentista katos? :o Hassua. Noh, tässä tulee uudestaan. :

Mä oon ite ollu aikamoinen rämäpää jo ministä asti, oon kiipeilly puissa suunnilleen ennen ku oon osannu ajaa pyörällä. Oon menny monet kerrat lasiovista läpi erinäköisin vempelein, yhden kerran muistan varmaan koko loppuikäni; oltiin äiteen kans jossain ties missä ja sit sain kuningasidean kokeilla mennä portaat alas sellasella muovisella keinuhässäkällä. Lopputuloshan oli se että portaitten alapäässä oli lasiovi ja niin vaan neiti meni siitä läpi. :D Äiti aina ihmettelee et ku mä oon meidän koko lähisuvusta suunnilleen ainut jota ei oo leikattu koskaan, olin ekaa kertaa asiakkaana sairaalassa oman syntymäni jälkeen sillon ku synnytin esikoista.. :D Oon lisäksi ollut aina todella herkkä syttymään niin iloista kun suruista ja tunteet oon aina näyttänyt vahvasti, välillä jopa teatraalisesti. Oma tahto on löytynyt alusta asti ja appa jee jos en oo saanut nyt just sitä mitä oon halunnu niin kaikilla on ollu hauskaa. :b
Mä oon ihan selvästi perinyt kaikki rämäpäisyyteni omalta isältäni joka on ollut myöskin suunnaton rämäpää jo edesmenneen veljensä kanssa. Kyllä faari on saanut siunailla poikien tekosia aina, ja samalla lailla mun vanhemmat on saanut siunailla mun tekemisiä aina. 

Mun on tosi vaikee kertoa millanen isäntä on ollut, koska aina kun kyselen anopilta aiheesta niin vastaus on sama: "en mä muista", "olikohan se nyt näin" yms. Kaikkien muitten tenavien lapsuudet se kyllä muistaa, muttei T:n.. No mutta se mitä oon sit taas hänen isältään ja tämän vaimolta kuullut, niin on aika rämäpäistä myöskin. Mut sillon ukko on ollut jo vähän vanhempi, ehkä joku n. 10v. T:llä on kaks isovelipuolta, eli noita isänsä vaimon lapsia ja niitten kanssa sitten on menty pää kolmantena jalkana kun kaksoset on näyttäny mallia. Mutta sitte taas toisaalta T on ollu omalla tavallaan rauhallinen ja harkitseva kuulemma aina.

2.3.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

Me ollaan miehen kanssa oltu molemmat ujoja, hiljaisia, kilttejä ja äidin perään. Meillä poika äidin perään muttei mitään muuta edelle mainituista. En tiedä keneltä luonteensa on perinyt mutta ainakaan omaa tahtoa ja tempperamenttia ei puutu. Juuri eilen anoppilassa anoppi sanoi isoon ääneen ettei vaan hänen lapsensa ole olleet noin vaativaisia.

2.3.2012
alexsandra
alexsandra
1 year, 6-month-old toddler

enpä ees tiiä että mimmonen mies on ollu pienenä :D Mie oon ollu semmonen huithapeli ja oon yhä vieläkii, vilkas ja saanu aika tavalla herjuutta aikasiks. Taisin kuvailla just samalla oman tyttöni :D Meillä pojat on paljon mukautuvaisempia, vaikkakii ihan yhtä vilkkaita :)

2.3.2012
riu
riu

ite olin puhelias, kovapäinen, poikatyttö ja leikit sen mukaiset, hurjapää, isin tyttö. esim. kiipesin 3 vuotiaana omakotitalon katolle kun rakennettiin ekaa taloamme, samassa paikassa yllytin myös isoveljeni maalaamaan minut talomaalilla salaa, tupareissa yllytin samanikäisen kaverini juomaan kanssani tärpättiä, huijasin että se on limsaa. päiväkodissa äitini sai usein kuulla kuinka olin taas tapellut jonkun pojan kanssa. ym. mukavaa..

esikoisesta on kovaa vauhtia tulossa samanlainen, toivon suuresti ettei keksi kaikkea sitä mitä itse keksin pienenä. toivottavasta vauvelista tulisi jollain ihmegeenillä rauhallinen.

asiaa ei auta yhtään varmaan se että mieheni on samanlainen, hän oli lapsena ad/hd tutkimuksissakin mutta ad/hd:ta ei diaknosoitu, oli vaan muuten ylivilkas tapus..

2.3.2012
mustikka88
mustikka88

Meillä näyttää tällähetkellä vielä siltä että valitettavasti jätkä on perinyt enemmän multa kuin isältään. On punasta tempperamenttia, ei jaksa olla yksin yms yms. Ulkonäöltään on sentäs kuin ilmetty isänsä. :)

2.3.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...