tipihii!!!

eikös sulla todettu sen kilpirauhasen kanssa joku ongelma? tuli vaan nyt mieleen että johtuisiko nämä minun oireet siitä. miten asia selvisi? me sillon ennen esikoista kärsittiin lapsettomuudesta ja se johtui varmaan tuosta koska lisähormooneilla saatiin asia kuntoon, mutta silloin verikokeessa ei näkynyt mitään normaalista poikkeavaa. entä millaisia oireita sinulla oli/on? onko ollu esim. pahoinvointia tms? netistä tutkin oireita ja tunnistin aika monet itsessäni. no onneksi maanantaina menen äitiysneuvolaan tarkistamaan hemoglopiinin ja juttelemaan tästä tilanteesta, jos pääsis sitten vaikka noihin tutkimuksiin..

2.3.2012
mustikka88
mustikka88

en vielä. pitäs varata lääkärille aika, ja pitäs saada joku hoitaja siks aikaa noille lapsille. mutta enköhän tässä lähiaikoina.

niille oireille saattaa olla yks toinenkin syy, se olis kyllä helpompi eikä tarvii lääkitystä. mutta täytyy noissa kokeissa päästä käymään niin selviää jotain.

7.3.2012
mustikka88
mustikka88

joo pahalta näyttää, nää mun oireet on kyllä niin samanlaisia. varsinkin tuo huonovointisuus olen kanssa oksentanut sen takia, lihasheikkoutta havaittavissa, en ole meinannu enää jaksaa kantaa esikoista ja vauvaa en meinaa jaksaa hirveesti nostella ilmaan ym.. ja noita sydämen tykytyksiä ja hikoilukohtauksia on myös ollut. ja olen kanssa laihtunut vähän,  mies just tänään mainitsi että näytän jotenkin hoikemmalta. 

noh onneks pääsen huomenna juttelemaan lääkärin kanssa. ja varmaan verikokeisiin siitä sitten.

4.3.2012
mustikka88
mustikka88

nosto

4.3.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...