Meille tuli 1-v lahja liberolta :)

vaipa näytteitä 5 koon housuvaipasta. Tosin meillä kestoillaan mut olipa kiva ylläri :) Muille tullut?

2.3.2012
Etana81
Etana81

Heippa! Laittelin liberolle sähköpostia tuosta 6kk paketista, ei menny ku viikko niin sain postilaatikkoon lapun, jolla pystyy noutamaan sen postista :)(Noudin sen eilen) Siellä oli kyllä hyödyllistä sisällä! kannattaa laittaa sähköpostia :) niin ja meidän neiti täyttää tässä kuussa 8kk :)

3.3.2012
kisu84
kisu84
13-month-old baby

meille tuli kans, vaikka neiti täytti tänään juuri 2v :DD mutta siis yksivuotiaalle siinä paketis luki onnitteluja xDD noh, kyllähän me ne vaipat ollaan käytetty, kun sopivatkin neitille vielä :)

2.3.2012
surkelo
surkelo

meillä on ollut kokoajan mikrokuitu ja bambu/hamppuimu. ja yöllä vielä pikkuinen lisäbambu et on kunnon toppaus edessä.

Meillä tää kuopus on ihan eri maata ko esikko tossa liikkumisessa. Esikko nousi pystyyn 8kk iässä mut ei keskitttny oikeen mihkään muuhun ku liikkumiseen. Vauvalelut oli kaikki ihan turhia, ei ne kiinnostanu ku ihan ekan pari kuukautta ja niitäki piti viskellä ja vauhdilla. Kuopus taas istuu pitkiä aikoja lattialla ja kaivaa lelulaatikkoaan ja tutkii ja ihmettelee leluja. Nyt ihan vasta on alkanu hilaa itseään pepun varassa ympäri kämppää ja erityisesti isoveikan huone on hirmu kiinnostava ku siellä on pientä legoa ja autoa jos jonkinmoista. Mut ei oo mitään kiirettä ollu kenenkään perään. Ihan on tyytyväinen ko muistaa sille silloin tällöin räpylän nostaa pystyyn ku hää vilkuttelee. Mut jos menee kokonaan pois näkökentästä ni sit voi  tulla kiire perään.

2.3.2012
misukka
misukka

Ei meillä ole ollut vaikutusta tuolla että miten taittelen kestot. Tosin meillä on päivisin vain pari imua 3kertainen mikro insertti ja sit on viel toinen kaksinkertainen. Yöllä ei kestoilla mut olen aatellut päiväunille alkaa laittaa kolmannen imun mut sen tuosta bambusta. meilläkin tuo isäntä pissaan niin paljon et ei ole tosikaan. valskaa vyötäröstä. nukkuma asentokin voi tehdä sen koska tykkää nukkua mahallaan ja jopa kertiksetkin valskaa. takaosa on välillä ihan kuiva. 

 

Meillä on tuolla niin kiire siskojen perään ollut et saas nähdä koska lähtee ihan ite kävelee.

2.3.2012
Etana81
Etana81

Teillä onkin aikaansaava pikkuinen :-O

Meillä pysytään tosissaan vielä melko hyvin lattian tasolla, pari kerta on noussut vatsaltaan istumaan mutta siinäpä se nouseminen. Ei oikein ota painoa jaloilleen, tiedä häntä miksi. Täytynee sit reilun kuukauden päästä 1v neukkulassa ehkä kysellä et pitäiskö meidän oikeesti käydä fysioterapeutin juttusilla ko 8kk neukkulassa saatiin lähete asenteella menkää jos tuntuu siltä.

Miten sä muuten ne kastot taittelet vaippaan? Ku ruvennu herää epäilyksiä et onko toi jaloille ottamattomuus kuitenki osittain omaa vikaa ku kestoissa pitänyt melko leveästi imuja ettei ole saanut jalkojaan oikein yhteen. Nyt kuukauden päivät oon tehny kapeen pötkön siitä imusta ni ei sillä kyllä juuri ole ollut vaikutusta. Yhä tuo vaan istuu jalat levällään.

2.3.2012
misukka
misukka

MEillä on ens viikolla 1v neuvola mutta iso poika tuo jo on :) Oltiin viikko sitten ekaa kertaa saunassa ja suihkussa ja tykkäs :) Kävelee tukia pitkin  jo 8kk:sta asti mennyt ja tuhoja osaa tehdä minkä ehtii ;) Viimeisin niin meni kaikki uunivuuat siruina roskiin mut onnea pitäs siis tulla ämpärikaupalla :D Nyt se kiipeää jo rappuja, joten kiirettä pitää. Mitat sitten ens viikolla :)

 

Mekin saatiin se lindex paketti et en ees tienny ettei pitäs saada? No kiva kun tuli. Uimahallis ei olla oltu kun mun oma iho ei oikein kestä sitä et ens kesänä sitten järveen. pakko siis hommata joku uimapuku. Vauvakuume on myös valtava vaikka isoimmalla on 4v uhma jo toisella joku 2.5v kriisi?

 

Olen itse alkanut tehdä töitä tässä kotosalla. Virkkailen tutuille mattoja. Blogiakin olen siitä vähän pitänyt = emaliinun väkerrykset.

2.3.2012
Etana81
Etana81

tuliko teille sitä 6kk pakettia silloin lindexiltä?

Ko toi 1v paketinhan pitäis korvata se 6kk lindexiltä noudettava. eli jos on saanu silloin ni ei pitäis tulla nyt 1v:nä sit tuota toista.

Katsellaan, tuleeko meille tuota. ko saatiin sillon se lindexin laatikko vielä, ihan viimeisinä vissiin.

 

Mitäs teidän pienimmälle kuuluu?

Meillä on käyty nyt pari kertaa uimassa ja on ihan intona. Heti tokalla kerralla alko jo innoissaan läpsyttää vettä käsillään ja huitomaan vettä ja potkii jaloilla et pääsis eteenpäin vedessä. Ihan kunnon uimaliikkeitä siis. Eka kerta oli jotain vartin verran ku kaveri vaan meritähtenä oli tiukasti, jännitti kovasti uus tilanne. Mut ei yhtään huutoo silti.

Meillä edetään hirveetä vauhti apepun varassa ja nousee silleen jännästi tukia vasten ettei ota koko jalalla painoa vaan istuu risti-istunnassa ja siitä punttaa pepun ylös maasta ja kurottelee pelkkien nilkkojen varassa. Tosi hassun näköstä :)

2.3.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...