Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Keskenmenon jälkeen raskaaksi...?

Heippa! Ajattelin kysellä onko kellään antaa hyviä vinkkejä. Sain keskenmenon reilu kuukausi sitten raskausviikolla kuusi. Menkkoja ei ole kuulunut eikä näkynyt. Viime perjantaista maanantaihin kihlattuni oli käymässä luonani Hollannissa, jossa asun vielä kuukauden. Sen aikana peittona heilutettiin oikein urakalla kahden kuukauden erossa olon jälkeen eikä käytetty ehkäisyä. Jos kyt käy niin onnellisesti, että menkat ei ala, niin milloin uskallan alkaa testailemaan, jos sieltä tupsahtais plussa...? Itellä ku ei oo mitään tietoo... Eli kaikki aavistuksetkin otetaan ilomielin vastaan! :)

1.3.2012
Serah89
Serah89

Keskiviikkona 4. pv tein testin joka oli nega. Mä en tajuuuuu :( vieläkään ei kuulu menkkoja eikä mitään selkeitä raskausoireitakaan ole. Äh! Viimestään ke pitää tehä taas uus testi. Tää on ihan kamalaa! :'(

9.4.2012
Serah89
Serah89

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

3.4.2012
Serah89
Serah89

Täällä sitä kipuilen uudessa kodissa... Voiko olla, että vaikka oli menkat ja silti oisin raskaana. Pitäisköhän aamulla testailla? Hui kamala... Pää ihan sekasin eikä oikein muuta voi ajatella!

2.4.2012
Serah89
Serah89

Kauhee kipu oikealla puolella alamahaa ollu tänään. Tein vuodon loputtua testin ja se oli nega. En tajuu. Vois olla varmaan oviskipuja tai sit menkat ulee ajoissa. Kierto varmaa ihan päin honkia. Koska jos ois sama 28 ni sit seuraavat pitäs alkaa vast 30.3 pe. On muuten sama päivä ku meen kotiin kolmen kuulauden jälkeen....... Noh, päivittelenpä seuraavaksi sit varmaan vasta uudesta kodista :):)

26.3.2012
Serah89
Serah89

Vuoto jatkuu eli menkat olivat. Ens ovikseen ei taideta vielä saada simppoja matkaan, mutta jos vaikka sitten seuraavaan kiertoon :)

4.3.2012
Serah89
Serah89

Jos nää on menkat ni ainaki on tosi oudot. Saa nähdä miten jatkuu.

3.3.2012
Serah89
Serah89

Ainakin äsken vessassa käydessä tuli verta, et tais mennä se plussantoivo siinä!

3.3.2012
Serah89
Serah89

Eilen vihlo alamahaa oikealta puolelta nukkumaan mennessä... Et josko sieltä ne menkat tekee tuloaan, paha sanoo!

3.3.2012
Serah89
Serah89

Tietenkin mulla kävi mielessä, että en halua yrittää uudelleen. Kuitenk kuume vauvasta on niin kiva, että päätimme yrittää uudelleen. Vaikka opinnot onkin kummallakin kesken, olemme suunnitelleet vaiheet mahdollisimman tarkasti. Nyt vaan täytyy pitää sormet ja varpaat ristissä, että olis tärpännyt!

2.3.2012
Serah89
Serah89

Ooottelen vähintään tiistaihin tai keskiviikkoon. Sit on menny viikko edellisestä yhdynnästä eli ei oo enää eläviä siittiöitä elimistössä. Ja jos olisin fiksu ni siitä odottelisin viel sen viis päivää kiinnittymistä. Kahtellaan kahtellaan :/

2.3.2012
Serah89
Serah89

Nii no..mikäs sitä estää nyt tekemästä testiä..ja sit viikon päästä uudelleen :). Toivotaan parasta :))

2.3.2012
jeini
jeini

Eli vajaa viikko viel odottelua ainakin. Jos ei ne menkat ala. Kunpa ei alkais!! En tosiaan tiiä et mikä vaihe nyt on menenillään. Viime viikolla oli valkovuotoa ja sit oli vajaa viikko taukoa siitä ja eilen alko valkovuoto uudestaan. Oon niin huono tulkitsemaan omaa kehoani että! Äääää :D

2.3.2012
Serah89
Serah89

:D tuleepahan selväks asia ku kaikki tulee tuplana XD

2.3.2012
ninnup
ninnup

heh..meillä on näköjään ninnupin kanssa tapana laitella samoja asioita aina peräkanaa :D

2.3.2012
jeini
jeini

no voi vitja, jeini oliki laittanu tohon ton kuukaus.. miten mä en osaa lukee.. tommosta mä muistelinki jostain lukeneeni että kuukaus..

2.3.2012
ninnup
ninnup

jos tärppi on käyny ni kiinnittymiseen menee n. viikko muistaakseni (tai 5 päivää), sen jälkeenhän se raskaushormoni on havaittavissa käsittääkseni..
periaatteessa voi jo näkyä mut jos maltat ni oottele toinen viikko tai jos teet nyt ni älä lannistu sikäli mikäli negaa näyttää ja teet viikon tai reilun viikon perästä uus :) 

kauankohan sen km:n jäljiltä hormonit voi vielä näkyä? sitä en tiiä kyllä, jos sen perästä on raskaushormonia elimistössä ni voi tulla myös virheellinen plussa :/

2.3.2012
ninnup
ninnup

Nii ja se on hyvä että km:stä on aikaa yli kuukaus ennen testiä, koska muuten se vois näyttää mitä vaan se testi..voi olla että on raskaushormooni toiminta vähän tasottunu tässä välissä. Vaikka sitähän suositellaan että olis 1-2 menkat välissä ennen kuin yrittää uutta.. ja voihan olla että nyt on vaan menkat kohta tuloillaan..

2.3.2012
jeini
jeini

No varmaan voit jo alkaa testaamaan.. :D. Ite testasin sillon clear blue digital testillä, kun menkojen oli pitänyt alkaa viikkoa aikaisemmin..ja testi näytti raskaana 1-2 viikkoa..ja myöhemmin sitten selvis että reilu viikkonen alku siellä oli :)

2.3.2012
jeini
jeini

Mut millon uskaltaa testata? Viikko, kaks vai kolme vai millon? :D

1.3.2012
Serah89
Serah89

nii ja sit on tosi tarkkoja noi testit nykyään.. että jos ei menkkoja kuulu eikä näy niin käy testaamassa :). Toi km vähän sotkee kiertoa mikä on ollu ennen raskautta..

1.3.2012
jeini
jeini

No tota tota.. oman kokemuksen voin vaan sanoa että kun sain keskenmenon rv 7+, siitä meni n.35 päivää ja tuli menkat ja seuraavia ei enää tullu :D. Nyt toi 5kk poitsu tuossa häärää :D

1.3.2012
jeini
jeini
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...