Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Voisko olla nyt niin

että tuo muksu laukasi ensimmäisen sanansa!? 8) Oppi tossa apaut kk sitten tä tavun ja sitä on viljelty paljon, välillä tulee äiti äitä yms. "vahinkoja". No nyt tänään aamulla kun jätkä heräs niin otin sen tapojen mukaan vielä mun viekkuun hetkeks ja nukahdettiin molemmat uudestaan ja ku herättiin niin herra katto suoraan silmiin ja sano ihan selvällä suomen kielellä äiti. Voiko siis muksu oikeesti jo 7kk oppia sanoja ja niiden tarkoituksia?

1.3.2012
RJ89
RJ89
2 years, 5-month-old toddler

JoNNa2 : Juu, sepäs se hyvinkin. :) Eikä puhettakaan että käännyttäis vieläkään. Mut ei mua haittaa ollenkaan. :) Niinhän se vissiin on et jompi kumpi tulee ensin, puhe tai liike?

1.3.2012
RJ89
RJ89
2 years, 5-month-old toddler

Voi :). Mie olin oppinu 7kk sanomaan äiti. ihan selvällä suomenkielellä. Neuvolakorttiinkin on neukussa päiviteltu asiaa :D. Tosi hieno juttu, onneksi olkoon :).

1.3.2012
jeini
jeini

voi... pojan serkku on kans puhellu sitä äitiä.. siis jos äiti lähti jonnekkin ni saatto kontata ympäri mökkiä ja hoki äitiä että etsi sitä missä on.. just oli jotain 7kk.. 

onnea vaan :)

mein poika rankutti joulun alla äititititi äititititit mut nyt ei tuu oikeen mitään järkevää.. paitsi täh.. vkl tulee 1v.. no kakka on pari kertaa sanonu silleen tarkotuksella luulisin ku on kävelly vessan ovelle ja tokassu kakka ja takamus haisee ihan syntisen pahalle et jospa se on se eka merkittävä sana XD

1.3.2012
ninnup
ninnup

no mikä jottei jos on tärkeä sana :) ja äitihän on sieltä tärkeimmästä päästä. ONNEA!

1.3.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...