Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

tutti pois, uni pois

minen kohta jaksa ennäää!! otettii esikoiselta (ihan parin päivän päästä 2v) tutti pois pari päivää sitten. kolmas ilta nyt menossa eli kahet päikyt ja kaks yötä takana. Ihan hirveetä taistelua saada nukkumaan tuo lapsi. kolme tuntia saa tapella joka kerta enne ku nukahtaa. toinen vaan huutaa ja itkee kun ei osaa nukahtaa ilman tuttia. kiipee sängystä ja unissaan itkee tutin perään kun vihdoin nukahtaa viime yönä neljän aikaan heräs ja puoli kuudelta vasta uudelleen alko nukkuu. sit heräs aamulla jo puoli kasilta ja nukkumaanki oli menny kolme tuntia normaalia myöhemmin.. päiväunille tapeltii kaks tuntia jonka jälkee nukahti syliin. minoon nii väsyny! noitten heräilyjen ja vääntöjen lisäksi kun on vielä tuo pienempikin hoijettavana ja syötettävänä yöllä.,. et jos ei toinen oo hereillä nii sitten toinen. huoh! isä kyllä tekee osansa yöllä ja illalla nukuttaessa mut en kyllä ite pysty nukkuu sillon ku tää huutaa ja itkee. en vaan osaa. ja vaikka osaisin nii ei paljoo auta kun kuopus herää ja pelkää tuota esikon kiljumista. :( kuinka kauan tätä kestää ennen ku unohtaa tutin? ei varmaan auta asiaa et täällä pyörii noita kuopuksen tutteja vähä joka puolella :/ onko mitään neuvoja kellään antaa miten vois tätä jotenki helpottaa?

29.2.2012
ansku90
ansku90

Varmasti teillä vanhempi muistaa sitä tuttia pidempään pyytää kun pikkusisaruksella on tutit käytössä :/ Mut mie silti suosittelen että älkää antako periksi, tai sitten suosiolla siirrätte molempien vierotuksen liki vuoden päähän.

Ja se vuosikkaana vierotus on helpompaa koska imutarve pienenee. Sitten se on jo tapa ja juurtunutta tapaa on tunnetusti hankala muuttaa, kuten olette jo huomanneet.

29.2.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

no mä yritin pari kertaa sanoo tytölle josko kävis heittää tutin roskiin ku on jo iso tyttö. naureskeli vaan että en tosiaan vie :D laitettiin ne sitte vaan piiloon, nuo on kuites ihan erilaisia ja erimallisia ku kuopuksen tutit ja ei tää oo niitä pahemmin suuhun laittanukkaan onneksi, muutaman kerran kerenny tuikata.. osaapahan tän toisen kohalla sitten ottaa tutin pois jo paljon aiemmin ku muisti on lyhempi ja jostai kuulin ihan vasta et vuoden iässä kanttis ottaa pois kun on se imukausi jotenki pienempi,, jos ymmärin yhtää oikeen :D

29.2.2012
ansku90
ansku90
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...