Terveisiä allergiapolilta !

Tänään oli siis kontrolliaika allergiapolille mussun kans kun epäiltiin sillon alkuaikoina maitoallergiaa. Saadaan vielä varmuuden vuoksi käydä kerran puolen vuoden päästä kontrollissa ja se olis sitte siinä. :) Mutta koska meillä heräillään sen 10 kertaa yössä niin saatiin käsky alottaa erittäin ohjeellinen ja ehkä jopa orjallinen unikoulu. Jos ei tassuttelusta oo hyötyä kk sisällä kun on seuraava neuvola, niin kuulemma joku unispesialisti tms. tulee pitämään unikoulua. Ja jos ei siitäkään oo apua niin jätkä menee pariksi yöksi osastolle unikouluun. :o Ollaanhan me "tassuteltu" tässä jo hyvä tovi, mutta ilmeisesti ihan väärin. Nyt kun on selkeet ohjeet ihmiseltä joka oikeesti tietää mitä tekee niin oon ihan innoissani jo viemäs ukkoa unille! :D Josko pian sais mammakin nukkua?

29.2.2012
RJ89
RJ89

Voitteko kuvitella ! Eilen illalla meni 1,5h että sai jätkän unille ja tänään VAAN 20min ! Eikä oo edes heränny (vielä) kertaakaan vaikka tutinu jo yli tunnin !

Ou jee e, ou jee e ! 8)

1.3.2012
RJ89
RJ89

Hi, kiittää tsempeistä! :)

Ja tipihii, en imetä, en oo moista touhua hommaillu ömm, 4kk? Ja yösyönnit on jääny pois kans jo pari kk sitte. Eli ei oo "varsinaista syytä" noihin ton minimiehen heräilyihin. Jännityksellä odotetaan kuinka meidän käy. :)

Niin ja voi kun se onnistuiski että iskä hoitaa yöheräilyt, se tekee 11-13h päiviä fyysisesti raskaassa työssä niin ei, ei todellakaan. Ja toisekseen, mä herään joka ikiseen kitinään ja joka siihen ku koira käy nuuhkuttamas ovenkarmia niiin... :D Mutta kyl tää tästä, mulla on vahvat fiilikset et menee hyvin ! 8)

Niin ja juu, ei oo allergioista enää pelkoa, mut ihan varmuudeks vielä se yks aika et jos näistä mitä nyt on vielä testaamatta niin jotain tuliskin, tai se maito alkais yhtäkkiä jostain kumman syystä oirimaan uudestaan.

29.2.2012
RJ89
RJ89

ilmeisesti ei löytynyt enää kontrollissa allergiaa. Todella hienoa :)

ja toivottavasti unikoulu lähtisi toimimaan. Kauniita unia toivon teidän perheeseen.

29.2.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...