Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

huhuu, missä kaikki on?

on kyllä hiljasta :O

29.2.2012
ninnup
ninnup

mä odotan hermorauniona huomista että pääsee ystävän kanssa tuulettumaan kaupungille ostoksille. pääsee kerrankin juttelemaan kunnolla kaikesta ilman keskeytyksiä.

taidan kömpiä peiton alle kun on niin väsynyt olo vaihteeksi. mä en tajua mikä tätä mun mahaa vieläkin vaivaa. kolmatta viikkoo ihan ihmeellinen. noh, katotaan vielä.

29.2.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

Iltoja

mie tuossa lueskelin iltasanomat netistä jonki aikaa sitten ja lapset on nyt kipattu sänkyihinsä. Tuossa miehen kanssa mietittiin et josko löytyis jostain edukkaasti semmonen parvisänky et sais esikko mennä sinne yläpetille ja vauvan sais alapuolelle pinniksessä tai aikanaan tuossa jatkettavassa joka on nyt esikolla.

Vähän taas ihmettelin tuota töllölupaa, onko se halventunu ku mulla on semmonen kammokutina et se olis 3kk välein maksettuna ennen maksanu 80 euroa ja nyt "vaan" 64 ja risat. Sama se, kallista kumminki.

vartin päästä alkaa CSI, sen jos kahtois ni vois sit iteki yrittää vaihteeksi likimain ajoissa vääntäytyä petiin.

29.2.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

iltaa. mie sain vihdoin lapset nukkumaan.. oon tässä miettiny, et miten paljon k*sta voipi noin pienestä koirasta irrota? nyt jo ainaki viikon ollu silleen sisäsiisti, et korkeintaan aamusta on ollu pissaa lattialla, kakkaa vähän useammin, niin tänään oon saanu luututa varmaan kymmenen pissaa lattioilta, +kolme vai neljä kakkaa.. en voi ymmärtää.. ei osaa vielä pyytää ulos ja liikkuu niin hiljaa, ettei aina huomaa kun nousee tuolta petiltään.. niin ja tässä viimesen kolmen tunnin sisällä oon siivonnu varmaan 5 pissiä.. ja käyttäny koiran ulkonaki pariin otteeseen ja sinnekki se on tehny.. ei voi kyl mikään pissitulehdus olla, kun sitä pissiä tulee ja paljon! vissiin jano ollu tänään....

29.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...