Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Päivälörbönii

Voe kuulkas mammat! Vaavi sitten otti ja pasautti vihdoin sen etuhampaan ikenestä läpi. Karkauspäivän kunniaksi :D Vissiin se sillon kympin aikaan ku oikein kitisytti ni tuli lävitte ku hetken kitinän jälkeen vauva rauhottu tyystin ja nukku 2 tuntia. Ja nyt ku suuhun kurkkasin ni oli jo millin näkyvissä. Eli on se sitkeesti venytelly sitä ientä ilman et tullu lävitte ja siksi kai pitkän aikaa ja usein kiukunnutkin. Ja nyt sitten pääs karkuun ja kasvamaan vapaasti. Nyt myö mennään potalle ja kohta jatketaan stooria

29.2.2012
misukka
misukka
3 years, 7-month-old toddler

onneksi jeini selvisitte säikähdyksellä pakitusharjoituksesta.

Mistäs tuommosia polvijarruja saa? olispa näppärät meiänki junnulle. Tänään oli taas sekunnin konttausasennossa ennen ko läsähti mahalleen. Esitteli taitojaan uimahallissa.

29.2.2012
misukka
misukka
3 years, 7-month-old toddler

Nonni, myö käytiin vauvan kanssa uiskentelemassa. ehkä vartti tai 20 minsaa oltiin peräti altaassa mut vauva tykkäs kovasti ja vanhemmat rouvasimmeiset ihasteli ku on pikkuinen uimassa :)

Uimakoulun pitäjätkin ilmotti oppilaille että siellä on sitten hirmu paljon pienempi uimari et tuonne päätyyn ei mennä ja muutenki varotaan. Siellä me yhdessä nurkassa vaavin kanssa tehtiin tuttavuutta veteen ja kellumiseen. Ja isot (alle 10v kuitenki) pojat harjotteli sukeltelua.

Vauva sippasi kotimatkalla totaalisesti ku haettiin vielä esikko kyytiin hoidosta ja siirsin turvaistuimesta rattaisiin nukkuu. Kaveri nukku parisen tuntia vielä kärryissä tuosa ulkona ja esikon kanssa leikittiin samaan aikaan hippaa ja peiliä ja ihmeteltiin esikon lumilinnaa.

29.2.2012
misukka
misukka
3 years, 7-month-old toddler

juu duact ja nasolin on hyvä setti, kyllä nenä aukee :D Voin suositella :D

Perhana ku ei jaksas tehä ruokaa... Mie syön piilokarkkeja ja liberoin, hyvin terve lähestymistapa taas tähän lapsenkasvatukseen :D Mies läks hihhulikokoukseen ja mie toivon että sillä ei mene myöhään :)

29.2.2012
riu
riu

päivää päivää :)

Pieni raitisilmamyrkytys ku oltiin tuntisotalla pihalla. Käytiin laskettelurinteellä pulkkamäessä ja makkaranpaistossa, sitte kotona oltiin vielä pihalla. Ihana ilma, täydellinen hiihtolomapäivä! :) Nyt aattelin pikaseen käyvä ostamassa vehnäjauhoja ja sitte ois ruuan tekoa, taas. Ja muita iänikuisia kotihommia. Ihanaa X)

29.2.2012
riu
riu

Onneks selvittiin ihan säikähdyksellä vaan.

Mentiin sit kumminkin ulos kun on niin mahtava ilma..reilun tunnin vaunulenkki tehtiin :).

Ja nyt poitsu leikkii tyytyväisenä lattialla..sain serkulta semmoset polviin laitettavat jarrusyteemit..säärystimen näköset mut niissä on jarru nypykät polvien kohdalla, laitoin äsken poitsulle ne ja nyt se keksi että jos koukistaa polvet ja suoristaa niin pääsee eteenpäin ei enää luista.. eli se vetää tossa semmosella mittarimato tyylillä eteenpäin :D

29.2.2012
jeini
jeini

Ai viides hammas jo! :D No onhan siinä ollu jo urakkaa pikkusella! :)

29.2.2012
Sralla
Sralla

Päivää.. meinattiin mennä ulos mut ei sit mentykkään.. Laitoin poitsun meidän sänkyyn ihan keskelle keskelle ja laitoin peitot reunoille ettei kieri yli ja jalkopäähän oli matkaa metrin verran. Se oli siinä ehkä 2min kun etsin eteisestä sen ulko vaatteita(just muutettiin niin kaikki ei oo ihan siellä missä pitäis)..välil aina vilkasin mitä siellä tapahtuu ja oli kääntyny mahalleen ja hetken päästä kun olin menossa sinne pukemaan niin näin vaan kun jalat ja pylly edellä tuli sängyltä alas ja kopsauti pään lattiaan takararaivo edellä tietenkin..päätti oppia sit pakittamaan hyvällä hetkellä..

Ei onneks käyny kuinkaan ja mie säikähdin eniten.. mut päätin ettei nytsit mennä ulos vaan kattellaan että on varmasti ehjä tenava ja pääsenpähän koiran kanssa sit myöhemmin kahdestaan :). 

29.2.2012
jeini
jeini

oh, onnea hampaasta.. sais tuo meidänki turilas pikkuhiljaa turauttaa sen pihalle.. vasta 2kk tehny niitä ja nyt on viikon jo ollu ikenet valkosena ylhäällä edestä ja nystyrät mut ei pirulainen läpi tule..

pojat nukkuu, huudolla rupes taas tuo oma, kuinkas muutenkaan.. ukko lähti öljyn vaihtoon ja mä keitin kahvit puhtaalla keittimellä.. jynssäsin viimesen päälle taas ku vähän pikapesulla menny muutama viikko.. tippalukon miniritilä oli melko tukossa, ihmekään jos vähän kuseksii ympäriinsä. nyt kiiltää keitin sisältä ja ulkoo :D etikka keitellä vielä läpi jossain vaiheessa vaikka ei tuo ilmotusvalo edes pala vielä mutta ei kai tuo haittaa jos etuajassakin putsii putket.. 

tänään täytyy tehdä vähän pyykkihuoltoo.. ruoan ois voinu tehdä mut eilen heräs oma penska pannun pesuun ni en viiti nyt yrittää ettei taas heräile siihen..

29.2.2012
ninnup
ninnup

lörpöttiiä vaan! oltiin pihalla aamupäivällä. tässä lukenut 2 päivän posteja urakalla, jee kela on nostanu kaikkia korvauksia, vois jopa ajatellakin sitä työmarkkina hommelia kesän jälkeen. mutta kyllä se oppisopimus houkuttaa enemmän, jos ei röitä muuten saa.

esikoinen pitäs hakee sängystä, se tuolla höpöttelee omiaan sängyssään :D hitto pitää mennä heti pankkiin kun mies tulee, täytyy viedä vähän rahaa tilille jotta ne voi ottaa säästörahastoon rahat tililtä. lainanlyhennyskin meni tänään. ollaan ihan pa kun luulin että mulle tulee perjantaina rahaa, mutta tuleekin vasta maanantaina, prkl..

29.2.2012
mustikka88
mustikka88

Sralla, viides tuo on, eka ylös XD

29.2.2012
misukka
misukka
3 years, 7-month-old toddler

Voi kurja olo mikä siul on. Oishan se kiva tosiaan välillä selvittää missä mättää ja mikä.

Me ollaan just syöty. Tai no vauva söi. Ehkä mun pitää tempasta joku voileipä tässä vielä ennen ko lähetään liikkeelle. Meinasin nimittäin viiä ton vauvelin uimaan. Jänskää ko eka kerta. Noinkohan ne päästää meidät altaaseen ko ei olla koskaan ennen käyty uimassa vauvan kanssa.

Mut joo, kai se on tästä ruvettava pakkaamaan kamoja kasaan ja vaatetta niskaan et ehitään kastautua ennen ko pittää esikko noutaa hoidosta kolmen maissa.

29.2.2012
misukka
misukka
3 years, 7-month-old toddler

Päivääpäivää! :)

Se on kyl rankkaa hommaa tuo hampaiden kasvatus... Onnittelut ensimmäisestä, vielä muutama jälel. :D

Beibi, mulla vaihtuu noi olot niikö ihan miljoona kertaa pävän sisää. Välil on ihan mailman onnellisin ja välil oottaa suunnillee et sais kuolla pois... Noh, kevät ku on ohi ni mulla ainaki helpottaa, toivottavasti sullaki!

Myö käytiin tos lenkillä, pyykkii on pesty ja nyt ootan et apina nukahtaa. Jos mua ei päikkäreiden jälkeenkä ole viel koskenu kertaaka masuu ni kyl me sit otetaa riski ja lähtään uimahallii. Saanhan mie ottaa tamppoonin mukaa.

29.2.2012
Sralla
Sralla
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...