Päivälörbönii

Voe kuulkas mammat! Vaavi sitten otti ja pasautti vihdoin sen etuhampaan ikenestä läpi. Karkauspäivän kunniaksi :D Vissiin se sillon kympin aikaan ku oikein kitisytti ni tuli lävitte ku hetken kitinän jälkeen vauva rauhottu tyystin ja nukku 2 tuntia. Ja nyt ku suuhun kurkkasin ni oli jo millin näkyvissä. Eli on se sitkeesti venytelly sitä ientä ilman et tullu lävitte ja siksi kai pitkän aikaa ja usein kiukunnutkin. Ja nyt sitten pääs karkuun ja kasvamaan vapaasti. Nyt myö mennään potalle ja kohta jatketaan stooria

29.2.2012
misukka
misukka

onneksi jeini selvisitte säikähdyksellä pakitusharjoituksesta.

Mistäs tuommosia polvijarruja saa? olispa näppärät meiänki junnulle. Tänään oli taas sekunnin konttausasennossa ennen ko läsähti mahalleen. Esitteli taitojaan uimahallissa.

29.2.2012
misukka
misukka

Nonni, myö käytiin vauvan kanssa uiskentelemassa. ehkä vartti tai 20 minsaa oltiin peräti altaassa mut vauva tykkäs kovasti ja vanhemmat rouvasimmeiset ihasteli ku on pikkuinen uimassa :)

Uimakoulun pitäjätkin ilmotti oppilaille että siellä on sitten hirmu paljon pienempi uimari et tuonne päätyyn ei mennä ja muutenki varotaan. Siellä me yhdessä nurkassa vaavin kanssa tehtiin tuttavuutta veteen ja kellumiseen. Ja isot (alle 10v kuitenki) pojat harjotteli sukeltelua.

Vauva sippasi kotimatkalla totaalisesti ku haettiin vielä esikko kyytiin hoidosta ja siirsin turvaistuimesta rattaisiin nukkuu. Kaveri nukku parisen tuntia vielä kärryissä tuosa ulkona ja esikon kanssa leikittiin samaan aikaan hippaa ja peiliä ja ihmeteltiin esikon lumilinnaa.

29.2.2012
misukka
misukka

juu duact ja nasolin on hyvä setti, kyllä nenä aukee :D Voin suositella :D

Perhana ku ei jaksas tehä ruokaa... Mie syön piilokarkkeja ja liberoin, hyvin terve lähestymistapa taas tähän lapsenkasvatukseen :D Mies läks hihhulikokoukseen ja mie toivon että sillä ei mene myöhään :)

29.2.2012
riu
riu

päivää päivää :)

Pieni raitisilmamyrkytys ku oltiin tuntisotalla pihalla. Käytiin laskettelurinteellä pulkkamäessä ja makkaranpaistossa, sitte kotona oltiin vielä pihalla. Ihana ilma, täydellinen hiihtolomapäivä! :) Nyt aattelin pikaseen käyvä ostamassa vehnäjauhoja ja sitte ois ruuan tekoa, taas. Ja muita iänikuisia kotihommia. Ihanaa X)

29.2.2012
riu
riu

lörpöttiiä vaan! oltiin pihalla aamupäivällä. tässä lukenut 2 päivän posteja urakalla, jee kela on nostanu kaikkia korvauksia, vois jopa ajatellakin sitä työmarkkina hommelia kesän jälkeen. mutta kyllä se oppisopimus houkuttaa enemmän, jos ei röitä muuten saa.

esikoinen pitäs hakee sängystä, se tuolla höpöttelee omiaan sängyssään :D hitto pitää mennä heti pankkiin kun mies tulee, täytyy viedä vähän rahaa tilille jotta ne voi ottaa säästörahastoon rahat tililtä. lainanlyhennyskin meni tänään. ollaan ihan pa kun luulin että mulle tulee perjantaina rahaa, mutta tuleekin vasta maanantaina, prkl..

29.2.2012
mustikka88
mustikka88

Sralla, viides tuo on, eka ylös XD

29.2.2012
misukka
misukka

Voi kurja olo mikä siul on. Oishan se kiva tosiaan välillä selvittää missä mättää ja mikä.

Me ollaan just syöty. Tai no vauva söi. Ehkä mun pitää tempasta joku voileipä tässä vielä ennen ko lähetään liikkeelle. Meinasin nimittäin viiä ton vauvelin uimaan. Jänskää ko eka kerta. Noinkohan ne päästää meidät altaaseen ko ei olla koskaan ennen käyty uimassa vauvan kanssa.

Mut joo, kai se on tästä ruvettava pakkaamaan kamoja kasaan ja vaatetta niskaan et ehitään kastautua ennen ko pittää esikko noutaa hoidosta kolmen maissa.

29.2.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...