Mulla vauvakuume on kova ja miehellä ei ollenkaan :/

Heips.. Meillä nuorimmainen on 4kk vanha ja miulla on kova vauvakuume ja haluisin oikeesti kolmannen muksun tähän perään, mutta mies on ihan erimieltä asiasta.. Mitenhän saisin tyynnyteltyy tätä omaa kuumettani, koska oon sanonu miehelle että ruetaan sitten vasta yrittää kun se on valmis. En mainaa painostaa sitä ollenkaan. :)

29.2.2012
pippuri86
pippuri86
12-month-old baby

Minä täällä kanssa pähkäilen kuumeilun kanssa. Vahva päätös on sisällä,että kolmannen haluan vielä, vaikka eihän tämä nuorimmainen ole kuin 7 kk. Miehelle olen jutellut asiasta pari kertaa varovasti ja vaikka hän sanoi, että nämä kaksi kyllä riittää hänelle, niin hänet tuntien se ei ollut niin tyrmäävä vastaus, etteikö vielä mieli siitä muuttuisi...toivottavasti. Mutta vielä riittää toistaseks nämä 2 lasta.Esikoisella on aika kova uhma ja mustasukkasta sorttia, että pitää kyllä tän äitin liikkeessä.Nyt tämä 7kk:n ikänenkin jo ryömii lahkeeseen kiinni ja on niin mamman perään ,että antaa hänenkin vielä kasvaa jokunen vuos, niin ehkäpä sitten.Tälle kuumeelle ei oikein mahda mitään, on pidettävä vaan järki mukana.

1.3.2012
Helmi03
Helmi03

meillä tuo vanhempi on jo 3,5 ja aikas omatoiminen niin se helpottaa tätä hullun myllyä ihan hirveesti ja siks just haluisin sen kolmannen tähän samaan syssyyn..

 

29.2.2012
pippuri86
pippuri86
12-month-old baby

mulle riitti tuo että sai olla melkein 2 vuotta putkeen raskaana :D nyt vähän taukoo ja jos 2-3 vuotta jaksais oottaa seuraavaan sarjaan :D on tää välillä semmosta hullun myllyä näiden kahdenkin kanssa.

29.2.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...