Jo kolmas km :,(

Koin nyt peräjälkeen kolmannen keskenmenon.. jos täällä ois joku joka on kokenut saman suuren surun niin ois mukava vaihtaa ajatuksia.

29.2.2012
Mirkku85
Mirkku85

varmasti satuttaa oman lapsen menettäminen :( äitini sai neljä tervettä lasta viiden keskenmenon jälkeen joten toivoa on aina =)

6.3.2012
AMP91
AMP91

Kiitos tänne vastanneille ja tukijoille. 3

Mulla on todettu kilpirauhasen vajaatoiminta toisen tytön jälkeen olikohan se 3/2010. Mulla on tällä hetkellä arvot normaalit olleet lääkityksen avulla. Silloin ennen kuin se todettiin mulla oli kamalat oireet eli paleli, väsytti, sitten oli rintatuntemuksia ym. Täällä tk:ssa vaan määrättiin syömään buranaa ku lihasperäistä kuulemma oli nuo rintakivut.. noh, menin sitten yksityiselle ja sieltä sitten pääsin tutkimuksiin ja otettiin verikokeita mm. kilpirauhasarvo ja se oli ihan päin honkia. Sen jälkeen on elämä ollu helpompaa ja vaivattomampaa :) 

mut kuitenkin mietin tässä noiden km:n syytä, sain ajan kuukauden päähän tk:hon, haluaisin jo aiemmin mennä tutkimuksiin mutta ei kuulemma ole aikaa ainakaan tuohon tk:hon. Mietin taas joska menisin yksityiselle vaikka se maksaa.. pääsis aiemmin. Mulla on ollu nyt jo viikon vuotoa(siis viime viikon ma sain sen km:n) sillain että ensin vuosin kaks päivää, sitten oli pv ettei vuotoa ollu yhtään, ja taas pv vuosin ja sitten ruskehtavaa pari pv:ää.. nyt nyt siis tulee edelleen hieman verta ja ruskehtavaa vuotoa. Mulla noussu kauhee pelko, että jos mulla on jotain vakavaa tuolla, kaikki pahimmat oot miettinyt kuten syöpä tms. Haluaisin vaan pian saada tietää syyn tähän.. ollaan aika hajalla oltu nyt tää viikko. Mä olen töissä ollu, saanu muuta ajateltavaa, mutta kyllä mä aika romuna olen.. ei vaan välillä millään jaksais ja muutenkin tuntuu että huudan kaikesta ja oon ihan hermona. :/ mutta ei kai se mikään ihme ole.. sanoinki tuossa että tää puoli vuotta on menny ku sumussa, kolme km ja sitten vielä ajoin autolla ojaan ennen joulua(ei onnex käyny huonosti vaikka ois voinu). tuntuu ettei tää huono tuuri lopu ollenkaan. näinkö se luoja on päättänyt tän mun elämän. mietin, että ei ois ihme jos pian iskis joku masennus.. toiv. ei, mutta rankkoja olleet kaikki mun kokemukset viime aikoina. jollain tapaa nuo lapset pitää mut tässä päivässä, toiv. jonain pvnä vielä saan VAUVAN. 3

5.3.2012
Mirkku85
Mirkku85

Tiedän miltä tuntuu.. Itsellä takana 3 keskenmenoa.. eka 12/2009 RV 6, jonka jälkeen laihdutin 20kg, koska ajattelin että en tule raskaaksi kun olen ylipainoinen, toka 4/2011 RV 11, kolmas 8/2011 RV 8.. kehitys kaikissa jäänyt RV5 tasolle, joka huomattu vasta ultrissa kun on tutkittu kohdun kokoa ym. Tämän nykysen raskauden (nyt RV23+6) tajusin vasta kun menin lääkäriin 3viikkoa kestäneiden kuukautisten takia, laitettiin kaiken maailman verikokeisiin (tulehdusarvot, HcG, tulehdusarvot, kilpirauhasarvot ym.)ja tehtii sisätutkimukset sun muut..  ja kun löydettiin korkea HcG.. lähetettiin ultraan, josta nähtiin pieni kaveri ekan kerran RV 6+6 ja syke, jonka jälkeen alkoi 2viikon välein tutkiminen (ultrat alussa RV 9+1, RV 11+2) , että se pieni kehittyisi normaalisti. Ja samalla ensimmäisen ultran yhteydessä lääkäri määräsi kilpirauhasen vajaatoimintaan Thyroxin lääkityksen, koska kilpirauhasarvot olivat hiukan alakanttiin. Nyt käyn silloin tällöin labrassa mittailemassa kilpirauhasarvoja ja lääkitystä säädellään sen myötä. Luulenpa ja lääkärinkin kanssa epäilimme, että keskenmenot olisivat johtuneet kilpirauhasen vajaatoiminnasta. Joten otappa puheeksi kun menet lääkäriin, että ottaisivat kilppariarvot, koska 3keskenmenon jälkeen pitäisi ruveta tutkimaan keskenmenojen syytä!!

1.3.2012
Miithe
Miithe

Otan osaa suruusi. On mullakin keskenmenoja ollut mutta ne on olleet niin alussa että hetkellisen pahanolon tunteen jälkeen en ole niitä jäänyt suremaan. Olen asennoitunut niin, että jos sikiö ei ole elinkelpoinen niin parempi että tulee ulos, ajoissa. Varmasti jos raskausviikot olisivat ehtineet toiselle kymmenelle, tunteita olisi enemmänkin ollut mukana. Anteeksi, olen tälläinen järkivoittoinen tyyppi.

Siis kyllähän ne keskenmenot rvllä 5 ja 6 on tuntuneet pahalta ja toki mielessä käynyt sekin, miksi tämä ei vaan onnistu. Ja just minulle.

Mulla siis eka km ennen esikkoa jossain rv 5. ja kaksi lisää näiden olemassa olevien aarteiden välissä rv:llä 6 kumpikin. Ainoa seuraus noista on se, että en tee raskaustestiä ennen ku menkat on 2 viikkoa myöhässä. Sitä ennen tehty plussa voi mun kokemuksella vielä kääntyä suurella todennäköisyydellä suruksi. Ennen selkeää plussaa mulla ei siis tunteissani ole vauvaa tulossa. Se selkeä plussa muuttaa kaiken. Siihen asti on vain jännää kutinaa että noinkohan ja vaikka sitten pettyisikin, ei se ole niin suurta ja maata mullistavaa.

Toivottavasti saat pian myös parempia vastauksia.

29.2.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...