Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

SISUSTUSPROBLEEMA 8-S

Ostinpas eilen kaksi Vallilan valmisverhoa ja aloin niitä sitten tänään kiskomaan ikkunaan... aikomuksena oli joskus myöhemmin hommata toisetkin verhot ikkunaan, nyt laitoin vain yhden verhon molempaan ikkunaan. MUTTA jösses, se yksikin verho oli leveä o.O Meijän 140cm ikkuna peitty melkein kokonaan jo yhdestä. Mutta nyt sitte semmonen kinkkinen pulma, että jätänkö ikkunan muuten paljaaksi toiselta puolelta (sitäkin mietin että olisin toiselle puolelle laittanut mustan pitsiverhon, joka mun alitajunnassani vielä sopi hienosti noitten mustavalkosten paksujen verhojen kanssa... xD) ? Perimmäinen kymysys siis: pitääkö Vallilan verhoja olla ikkunassa vain yks vaiko useempi? o.O Näkemyksiä kiitos :)

29.2.2012
Halitintti
Halitintti

tulipas kyllä kivan näkönen ainaki omasta mielestä, kun revin nyt sittenkin kokonaan noi pitsihörhellykset pois ja heitin pesukoneeseen.. nyt siis ikkunassa pelkät Vallilan verhot. Tosi kiva, räväkkä ilme tuli. :) Toi limenvihreä sopii hyvin tuon mustavalkoisen värimaailman kans. Nyt kun sais viä työhuoneen kuntoon ennen huomisia pippaloita. o.O

29.2.2012
Halitintti
Halitintti

meidän olkkarissa on 4 ikkunaa yks pieni ja terassin ovi ja 2 perus. olin aatellut ostaa 2 vallilan mandariinia ja vetää ne keskeltä kahtia, koska kokonaisena ne ei tule mahtumaan, kun ikkunoitten välissä on tosi pieni väli, tarvisin kuitenkin 4 verhoa. toinen vaihtoehto olis laittaa kappa kun en hae pimennystä verhoilla. joten sanoisin, että teet miten susta parhaalta tuntuu ja omaa silmää miellyttää, kauneus on katsojan silmässä ja persoonallisuus valttia. pitsiverho kaverina kuulostaa tosi hyvältä!

ihana kun aurinko paistaa ja tulee kevät!

29.2.2012
pennimuori3
pennimuori3

meillä on noi olkkarin ikkunat eri seinillä, niin ei sinällään onnistu laittaan niiden "väliin" verhoa. ÄÄH en tiä mitä tekis... taidan nyppiä tuon toisenkin ikkunan paljaaksi ja kiinnittää siihenki verhon ja nyyhkiä sitten, jos näyttää ihan karmivalta x) Mä kyllä tykkään voimakkaista väreistä... pimennysverhot on pirtsakan vihreet ja aattelin, että ne toimis "toisen verhon" asemasta, ku ne vetäis vaan osaksi ylös.... ;) Mutta katsotaanpas mitä tästä Halitintin sisustamisesta kehkeytyykään :D

29.2.2012
Halitintti
Halitintti

oon nähny kumpaakin, siis sekä yhtä verhoa käytettävän että kahta ja pitkällä ikkunaseinällä jopa kolme.. ihan riippuu siitä ikkunaseinästä kumminko.. yksikin voi olla kiva tehoste, nehän yleensä on aika hallitsevia kuosiltaan että miksipä ei yksi vallila + pitsiverho..
vallilan verhoilla harvemmin voi tehdä megalomaanista sisustusmokaa vaikka laittas vaan puolikkaan ;D  

meillä esim ois pakko olla kaks ku on 3 isoa ikkunaa rinnakkain ja kahden reunimmaisen päällä tanko ja ikkuna seinä on tosi pitkä ja noi ikkunat on siin just keskellä, ni ois typerän näkönen jos ois vaan yks..

29.2.2012
ninnup
ninnup

En mie tiiä miten pitäis  olla mut miksikäs ei niin et verho on vaan toisella puolella.

Ko mie tossa rupesin miettii et ku meiän olkkarissa on kaksi ikkunaa vierekkäin, ni ihan hyvin vois laittaa keskelle tuommosen leveen ja reunoille jotain kevyempää. Mut silloin sillä verholla ei olisi peittävää vaikutusta kyllä ko korkeintaan toiseen ikkunaan. Mut siis olisi ihan hyvän näköinen niinkin.

29.2.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...