Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Yksi vai kaksi kakkua?

Meillä on viikonloppuna tytön 2v synttärit, joita juhlitaan kahtena päivänä. Ekana päivänä tulee miun äiti, sen mies ja mun sisko ja veli. Seuraavana päivänä tytön 3 kummia, mun kummityttö, mun isä, täti ja toinen sisko. Eli ekana päivänä olis 6 syöjää (kun meidätkiun lasketaan mukaan) ja toisena päivänä 9 syömämiestä. Niin mietin, että tekisikö molemmille päiville omat kakkunsa? Kun onko noloa tarjota sit rääppeitä tolle jälkimmäiselle porukalle, kun heitä kumminkin isompi porukka ja vieläpä tulevat siis tytön oikeena syntymäpäivänä. :D Lisäks oon tekemässä kinkkupiirakan ja varmaan lohesta voileipäkakun ja sit jotain keksejä (päivänsankari pyysi muumikeksejä :D). Mutta toi kakkuasia mietityttää. Mulla on semmoinen pieni sydämenmuotoinen kakkuvuoka, eli periaatteessa jos tekis kaks semmoista... Mutta syököhän sitä kukaan niin paljon, että olis kannattavaa? Apuva! Ja tyttö on lisäks pyytänyt mustikkapiirakan, eli sekin vielä. :D Ton mustikkapiirakanhan voi vaikka pakastaa jos jää syömättä, mutta täytekakulle ei voi ihan tehdä samaa. :P

29.2.2012
Monster
Monster

Justiinsakin mietin Huopis tota samaa, että nostaa sit toisena päivänä ensin sen nätin kakun pöytään ja jos meinaa tulla tappelu ettei mukamas kaikille riittäis, ni ottaa sit sen edellispäivän jämät jääkaapista esille. ;)

Meillä vaan on aika suursyömäinen suku, niin saatan tehdä yhden kolmen munan kakun ja toisen neljän munan. :D

29.2.2012
Monster
Monster

Eiks se mee nii et yhestä munasta tulee kolmelle hengelle... Eli kaks kolmen munan kakkuu pitäs riittää. Ja jos ekalta päivältä jää, ni voi kai sitä siistittynä tarjota toisena päivänä jos meinaa se kokonainen kakku käyvä vähiin?

29.2.2012
huopis
huopis

Hmm, teen siis kaksi kakkua. ;)

Tuo sydänvuoka on semmonen ehkä kolmen munan kakkuun sopiva, tai korkeintaankin neljän munan, eli taidan tehdä kaksi semmoista. :)

Ja jos yli jää, niin eiköhän sille loppukakulle löydy kotiinviejiä ihan riittävästi. :D Itseä kammottaa ajatus pakastetusta kakusta, niin siihen en kyllä rupea. ;D

29.2.2012
Monster
Monster

Meillä tehtäis ehdottomasti kaksi pientä kakkua koska meillä se on mahdollista. On nimittäin kakkumuottia jos jonkin kokoista.

29.2.2012
misukka
misukka
3 years, 7-month-old toddler

Ja juu, voihan vaikka mitä pakastaa. Ite en söisi pakastettua kakkua koska se on tosi vetistä sulatettuna. Kukin syö mitä halajaa. :

29.2.2012
RJ89
RJ89
2 years, 6-month-old toddler

Ihan hyvin voit tehdä kaks kakkua, ei nyt mitään kuuden munan kakkua ku syötte niitä vielä 3v synttäreilläkin, mutta jotain pikkukakkuja. Ehkä neljänkin munan kakku saattaa olla turhan iso molemmille päiville, tiedä sitä? Kuuden munan taikinasta kaks pientä? :)

29.2.2012
RJ89
RJ89
2 years, 6-month-old toddler

kaksi kakkua, sydänkakku kuulostaa kivalta ja söpöltä, sais toisen päivän vieraatkin nauttia siististä ja nätistä ulkonäöstä. Jos uhkaa kovasti jäädä, antaisin dogibägejä matkaan. :)

29.2.2012
pennimuori3
pennimuori3

tee kaks :)

mä teen yleensä vaan yhen ja siitäkin vähän kyllä jää, "vieraat" tulee kaikki samana päivänä! lisäksi kans aina teen kinkkupiirakkaa yms.. :)

ja kakkuahan voi pakastaa! me pakastettiin mein hääkakkua ku jäi niin paljon yli, tosin ne on nyt jo syöty, ettei saatu ekaksi hääpäiväksi kakkua :p :DD

29.2.2012
surkelo
surkelo

voi täytekakun pakastaa.. sehän on vanhanajan perinne että hääkakusta pakastetaan pala ja syödään 1. hääpäivänä vuoden perästä.. kermakakkujahan ne ennen vanhaan yleensä on ollu, nykyään sitten kaikenlaista muutakin :D ei se varmaan tietysti mitään varsinaista herkkua ole.. 

jos on semmoset pienemmät kakkuvuokat mihin tehdä ni tekisin varmaan kaks ennemmin ku yhden isomman, aina se korkkaamaton kakku on kauniimpi pöydässä ku korkattu..

29.2.2012
ninnup
ninnup

Lörpässä Jossun ketku siis.

29.2.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Tee 2 kakkua.

Tuossa oli se ketju ristiäistarjoiluista, 20 henkilölle kakku, ei riittänyt kahdelle eri päivälle kyseisestä kakusta tarjottavaa.

29.2.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

mie oisin tehny yhen :) Mutta meillä menee niin vähän kakkua, ettei ois miään järkee tehä kahta :D Täytekakunkii voi kuulemma pakastaa, en vaan oo ite koskaan kokeillu :)

29.2.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...