huomentaaaaa

mitäs mammojen aamuun?

29.2.2012
imppuliina
imppuliina

Huomenia

Vauva tekee etuhammasta, eilen oli jo niin selkeesti näkyvillä et pian sen on PAKKO tulla läpi jo. Kolmatta päivää nukutaan huonosti päikkyjä. Tuolla se taas vinksuttelee mut laitoin aloee tuttiin et josko se vähän helppais. Raasu pieni, ku ei saa ees päikkyjä nukuttua hammaskivistyksen takia. Ihmeen hyvin yöt kuitenki menny, ei olla ees Panadolia annettu. Tuntuu siis häirittevän vaan päivällä toi hampi. Hyvä niin.

Ei tuo tuonne rauhotu, kai mun täytyy se ottaa tänne mun seurakseni. Ja sit se ehkä nukkuu puolilta päivin. Mie jo mietin et jos oisin vieny pienen ekaa kertaa uimahalliin. Olis päässy totuttelee vähän isompaan altaaseen ku omaan vannaan.

29.2.2012
misukka
misukka

huomenta! aivan ihana auringonpaiste pihalla. pitäs varmaan pakottaa ittesä pihalle tyttöjen kanssa.

jee huomenna pääsen kaverin kanssa kaupungille vaikkai rahaa olekaan kovin paljoa, päästäämpä juttelemaan oikein kunnolla kun kukaan ei ole kuuntelemassa. mä alan olemaan niin kypsä tähän kotona olemiseen taas. tahtoo töihin!

29.2.2012
mustikka88
mustikka88

hehheh ihania nuo lapset lääkärireissuilla :D Ja yleensä vielä se ihmeparaneminen siellä, vauhtia piisaa ja taudista ei tietookaan :D

29.2.2012
riu
riu

Huomenta :)

Vai tullee ninnupille hoitopoka XDDDD Hihhihihhih :DDDD

Mie oon ihan kesken unien heränny... mutta kyllä se tästä :) Isimies toi yövuorosta tullessaan pojalle leikkikaverin meille täksi päivää :) Pojan entisessä päiväkodissa on sen paras kaveri, ja kuinka ollakaan niin sen äiti on isimiehen työkaveri. Joten ku isimies läksi töistä niin se kaveri tuli aamuun, otti poikansa mukaan ja saatiin kaveri tänne. Aika näppärää, eikö? :D

Toivotaan aivaltaja että ei se isoin tulis ennää kippeeks :) Ja jos vaikka se mummo pitäs sen toisenkii yön :D

29.2.2012
riu
riu

meillä tänään laiska päivä. pojat kattoo näemmä taas yhessä lastenohjelmia esikoinen on alkanu ymmärtää niiden päälle. heräättiin liian aikaisin ja sitn esikoinen ei suostunut käymään enää unille :( murrrr... et laiska ja pitkä päivä tulossa. vissii hiisaan itteni kauppaan ko en keksi muutakaan.

29.2.2012
imppuliina
imppuliina
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...