Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

huomentaaaaa

mitäs mammojen aamuun?

29.2.2012
imppuliina
imppuliina

Huomenia

Vauva tekee etuhammasta, eilen oli jo niin selkeesti näkyvillä et pian sen on PAKKO tulla läpi jo. Kolmatta päivää nukutaan huonosti päikkyjä. Tuolla se taas vinksuttelee mut laitoin aloee tuttiin et josko se vähän helppais. Raasu pieni, ku ei saa ees päikkyjä nukuttua hammaskivistyksen takia. Ihmeen hyvin yöt kuitenki menny, ei olla ees Panadolia annettu. Tuntuu siis häirittevän vaan päivällä toi hampi. Hyvä niin.

Ei tuo tuonne rauhotu, kai mun täytyy se ottaa tänne mun seurakseni. Ja sit se ehkä nukkuu puolilta päivin. Mie jo mietin et jos oisin vieny pienen ekaa kertaa uimahalliin. Olis päässy totuttelee vähän isompaan altaaseen ku omaan vannaan.

29.2.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

Huomentaa! :)

Tänään suunnittelin et oltas lähty uimahallii mut ku mie en muista monentena päivänä vikasta pilleristä mulla alkaa menkat ni en oo varma uskallanko... No isoon kauppaan nyt ainaski, ja lenkille myös. :) Ennenkö on kaikki tiet paljaana ettei pulkan kanssa pääse. Eilenki joutu välil laittaa pojan kävelee.

29.2.2012
Sralla
Sralla

huomenta! aivan ihana auringonpaiste pihalla. pitäs varmaan pakottaa ittesä pihalle tyttöjen kanssa.

jee huomenna pääsen kaverin kanssa kaupungille vaikkai rahaa olekaan kovin paljoa, päästäämpä juttelemaan oikein kunnolla kun kukaan ei ole kuuntelemassa. mä alan olemaan niin kypsä tähän kotona olemiseen taas. tahtoo töihin!

29.2.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

Huomenta!!

Ekaa kertaa pariin viikkoon heräsin herätyskelloon :) ei vaavin biologinen kello toiminu... Poika taas kouluun lähetetty, väsynyt alkaa olemaan ku ei malta mammanpoju pysyä yölläkään poissa äidin viekusta! Mut tänään väsyttää muakin, ihme valvomis-/huutosessioita vaavi yöllä pitelee ja mä ku en osaa päikkäreitä enää nukkua, ku se vie nyt sit yöunet. Mutta nyt tyty nukkuu niin josko näin aamusella uskaltais pienen hetken iteki huilata.

Kelaan tarttis taas mennä ku eilen en sitte kerinny. Sossuunki pakko soitella ku posti toi melkein 700euron sairaalalaskut!! Eiköhän niihin jotain apuu saa... Puuhaa riittää tälle päivälle ihan riittämiin niin miksi tänään just pitää olla sellainen lääh puuh blaah-ei yhtään inspiroi-fiilis?? :DD

29.2.2012
Massukkainen
Massukkainen

jestas mikä typo

29.2.2012
ninnup
ninnup

no pitäähän se olla jotain viihdykettä mammalla ;D ku ukkoki lähtee niitä öljyjä vaihtamaan XD

29.2.2012
ninnup
ninnup

hehheh ihania nuo lapset lääkärireissuilla :D Ja yleensä vielä se ihmeparaneminen siellä, vauhtia piisaa ja taudista ei tietookaan :D

29.2.2012
riu
riu

Huomenta :)

Vai tullee ninnupille hoitopoka XDDDD Hihhihihhih :DDDD

Mie oon ihan kesken unien heränny... mutta kyllä se tästä :) Isimies toi yövuorosta tullessaan pojalle leikkikaverin meille täksi päivää :) Pojan entisessä päiväkodissa on sen paras kaveri, ja kuinka ollakaan niin sen äiti on isimiehen työkaveri. Joten ku isimies läksi töistä niin se kaveri tuli aamuun, otti poikansa mukaan ja saatiin kaveri tänne. Aika näppärää, eikö? :D

Toivotaan aivaltaja että ei se isoin tulis ennää kippeeks :) Ja jos vaikka se mummo pitäs sen toisenkii yön :D

29.2.2012
riu
riu

Huomenta :). Poitsu nukkuu vielä :). se menikin joskus 20.30 unille ja 2 kertaa on vain heränny :). Se sammu eilen kuin saunalyhty kun käytiin saunassa kylpemässä. Laitoin sille ammeeseen vettä ja siellä se tyytyväisenä istui ja polskutteli toisella lauteella, ja vähän heiteltiin löylyä :). Jaa-a..se pitäis varmaan vaatteita laitella hyllyyn..oon tässä parhaani mukaan vältelly sitä hommaa ja laittanu kaikkee muuta..kun tuo miun vaatteiden laitto on niin kaamee projekti :P. Mut nyt alkas olemaan kaikki muu paikallaan kun eilen sain poitsun vaatteet paikalleen, petivaatteet,pyyhkeet,dvd:t jne.. nyt jää enää toi miun kaamee vaatekasa..tai on ne viikattu..mut pitäis lajitella omiin nippuihinsa ja ne pitäis olla laitettu miehen siististi..eli militarisessa järjestyksessä..ja tuo viikkaaminen ei oo miun vahvin laji..aina onnistun ne jotenkin rutistelemaan vaikka miten yrittäs :D. Nooh..kahvia vielä tässä..ja onhan mulla koko päivä aikaa alottaa :D

29.2.2012
jeini
jeini

huomenta huomenta.. 

melko hyvä aamu joo.. heräsin ite 6.45 ja miesväki nousi nyt.. hoidokki tulee puolen tunnin päästä. mies onki vapailla tänään ku ei kehtaa mennä kuulemma kouluun.. olivat semmosen tehtävän parin päivän varotusajalla lykänneet keskelle koeviikkoo ettei oo kerenny millään tehdä sitä kunnolla ku on pitäny kokeisiin valmistautua ni sano ettei kerkee millään saada valmista, jää mieluummin kotiin ja pitää sen esitelmän koeviikon jälkeen kun että menee sinne tänään istumaan tyhjän pantiks kuuntelemaan valitusta ku ei oo valmista.. auttelee tuossa aamulla et saan hoidokin unille ja sit saapi mennä vaihtamaan öljyt mun autosta ennen ku menee rikki koko kosla.. 

tämä ja huominen päivä vielä ni sit alkaa mun "vkl-vapaa" joista perjantai menee leipoessa ja lauantai sitten kahvitellessa ja ressatessa tuon pojan jaksamista.. sunnuntai on helpompi päivä ellei nyt kiukuttele koko päivää ja yötä jos väsähtää lauantaina, sillon ei tuu ku yks pariskunta. 

täytyy lähtee vaihtamaan vaipat ja vaatteet tuolle mini-ihmiselle ja sithän tuo kohta jo tuleeki se hoitopoka

29.2.2012
ninnup
ninnup

meillä tänään laiska päivä. pojat kattoo näemmä taas yhessä lastenohjelmia esikoinen on alkanu ymmärtää niiden päälle. heräättiin liian aikaisin ja sitn esikoinen ei suostunut käymään enää unille :( murrrr... et laiska ja pitkä päivä tulossa. vissii hiisaan itteni kauppaan ko en keksi muutakaan.

29.2.2012
imppuliina
imppuliina
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...