Mitä nenäsumutetta voi käyttää raskaana?

   vai voiko mitään? Ihan järkky viimmeyö, unta 1tunti. nenä niin tukossa että hulluks tulee... höyryhengitystä monta monituista kertaa hieman apua, mutta juuri kun nukahtamassa niin sieraimet iskee tukkoon. Olisko jotakin nenäsumutetta mitä vois käyttää?

29.2.2012
eppus
eppus

Mulle kanssa sanoneet et ihan mitä vaan käsikauppatuotetta voi käyttää ko kyseessä paikallinen hoito eikä käytä pitkään, et sen pari kolme päivää et saa nenän auki. Ja sarvikuono on kyl hyvä. Jos pystyssä ollessa yhtään ilma kulkee ni silloin se vesikin pääsee läpi. ja ohjettakin löytyy jos toinen puoli on tukos mut toinen auki. Mulla ainaki auennu hienosti. Jos kumpiki sierain ollu tukossa ni silloin ei kyl mee läpi.

29.2.2012
misukka
misukka

Mulle anto kolme lääkäriä luvan käyttää Nasonexia todella pahaan allergiaan viime kevät/kesä. :)

29.2.2012
RJ89
RJ89
2 years, 11-month-old toddler

voi nasolinia käyttää, se ku on ihan paikallinen vaan :) Miulle sanottiin myös neuvolasta, kun allergia aika iski. Mie en kertakaikkiaan saa nukuttua silmäystäkään jos en voi hengittää nenän kautta, joten yöksi on ainakii pakko laittaa...

29.2.2012
riu
riu

:D

29.2.2012
ninnup
ninnup

Se ehti ninnup samaa asiaa kertoa ennemmin kun mie vasta muotoilin asiaani :))

29.2.2012
jeini
jeini

No ainut on varmaan Nasolin Aqua..joka on samaa tavaraa kuin suolaliuos mut suihkutetaan..sekin toki avaa. Voi olla että Nasolinilla on jotain miedompaakin muuta suihketta mikä sopii raskausaikana, mut kannattaa apteekissa kysäistä :). Ainut varma mikä tuli mieleen on just toi suolaliuos kun saa vauvallekkin käyttää niin sit myös raskausaikanakin :D.

29.2.2012
jeini
jeini

mulla antovat apteekista vaan sitä suolasumutetta aikanaan. snifferi toimii mulla, sitä vois mahdollisesti käyttää ku on käytännössä mentholia, eikä oo lääkeaineita siinä.. apteekista kertoovat kyllä..
muuta ei kai suositella ilman lääkärin määräystä.. mut jos on kovin huono olo ni käy lääkäriltä pyytämässä apuja, sulla näyttäs noita viikkojaki olevan ihan hyvin ni kurjaa jos pitkittyy tuo nuha ja joudut kipeenä synnyttämään..

29.2.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...