hyviä ja huonoja uutisia

eli tänään kävin siellä  neuropsykologin juttusilla. hyviä uutisia olivat ne, ettei enää tarvihe pelätä aivokasvainta, ms-tautia tai  aivoverenkiertohäiriötä. sitä vastoin kummaltakin puolen aivoja löytyi laajoja sähköhäiriöitä joten tutkimukset jatkuvat ja mahdollisesti jossain vaiheessa kokeillaan epilepsia-lääkitystä, josko siitä oisi apua. ikävä uutinen oli se, ettei tämä sähköhässäkkä siltikään selitä kuin osan oireista:( jolloinka jälleen tuli arkea eniten häiritsevimmille  oireille entiedäenosaasanoa-vastausta. huoh.

28.2.2012
Blanco
Blanco

tyttö kysyi tänään että "tuleeko susta nyt sitten hullu?" xDD hah!  

juuh, vastasin vain jottei sen tarvi iso vika olla jos se onpäässä x)

29.2.2012
Blanco
Blanco

hahha mushu :D  juuh, onhan se ikävää kun sähkökatkoksen takia  pakkaset sulaa... voi alkaa vaikka räkäkin valua nenästä ja kuola suupielestä xD

sairaala oli mys hukannut mun labrani, joten tulosten uupuessa jäi mys vastauksia saamatta. pakko käydä uudelleen labroissa ja prkl paastota taas! :D

 

nyt taas jaksaa hymyilyttää,mutta eilen itku  oli väkisinkin läsnä kun jotenkin odotti jo että epätietosuus ainakin oisi ohi ja että vihdoin pääsisi  sille asteelle, että  voisi alkaa miettiä hoitomahdollisuuksia. kaikkiin vaivoihin. en mie hirmusesti hyödy siitä vaikken  lääkityksen  ansiosta enää haistaisikaan sinistä maalia  pullantaikinan tuoksuisena. pöh.

29.2.2012
Blanco
Blanco

no hienoa ettei ainakaan pahimmat vaihtoehdot ole tapetilla enää. Kurja juttu et jäi vielä läjä epäselviä juttuja mieltä painamaan. Ja toivottavasti ne sähköhäiriöt selviäisi myös ja saataisiin vaikka lääkityksellä kuriin.

28.2.2012
misukka
misukka

Paljon voimia!

Nimim. epilepsialääkkeitä lapsena tarvinnut

28.2.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...