G: Unelmien loma? :)

Aattelin kysäistä illan ratoksi että mimmonen on teijän unelmien loma perheen kanssa? Entäs ilman perhettä? Ja nyt ei oo kiinni rahasta eikä ajasta, vaan ihan siitä että mitä työ halluisitte tehä :)

28.2.2012
riu
riu

no kahestaan ois aivan ihana lähteä lilluttelemaan islantiin kuumiin lähteisiin ja patikoimaan tai alaskaan metsästysreissulle ja laskettelemaan ym. koiravaljakkosafareille.

sitten perheen kanssa just afrikkaan kattelemaan eläimiä safarille tai australiaan. tai jos ois kesä niin vaikka eurooppaan johki isoon eläintarhaan ja disneyworldiin.

29.2.2012
mustikka88
mustikka88

Miun unelmien loma ilman lapsia: pitis saada eka tää maha pois, niin sit myö lähettäis miehen kans ainaki viikoks johonki kylpylään, missä otettas sit sikana kaikkee hemmotteluhoitoja, hierontoja ym.. ja mentäs tietty semmoseen paikkaan, mistä pääsis sit shoppailemaan ja tekemään jotain semmosta mistä mieski innostuu ittensä takia :D

lasten kanssa: unelmien loma on mökillä.. tai siis olis, jos ne, joilta vuokrattiin joka kesä reilun 10v ajan mökki viikoksi, ei olis myyny sitä viime syksynä pois. :( Se oli jo ihan "meidän mökki" kun oltiin siellä joka kesä oltu.. viime kesä jäiki sit viimeseks. :/ mut joo.. pitänee vissiin ettiä uus kiva mökki jostain, ei vaan saata löytyä yhtä kivaa yhtä halvalla.. :/

29.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

Unelmaloma lasten kanssa jonneki kohtuulliseen lämpöön missä arska paistaa mukavasti mut ei oo tuskasen kuumaa eli joku 20 astetta lämmintä olis aika jees. Meren tai järven rannalle et saa uida ja polskia. Sit sen verran kaupunkia ympärillä et illalla olis kiva kierrellä ja nauttia ravintoloissa. Ja tietty lapsille pitäis olla kans kivaa tekemistä ja ehkä jotain päiväretkiä.

Ilman lapsia lähtisin laskettelee jonnekin, Lappiin tai Alpeille. Lappiki riittäis, mitä sitä liian paljon ahnehtimaan. Nyt ei vielä ole mitään mahiksia päästä laskettelee noihin lasten kans. No esikon vois jo ottaa mukaan ja laittaa hiihtokouluun harjottelee mut vauva pitäs tunkee jonneki hoitoon siksi aikaa ku ei sitä vois rinteeseen ottaa mukaan.

29.2.2012
misukka
misukka

Oonko mä ainut joka tahtoo pohjoseen??? siis johonki hyvään mökkiin, lähes keskelle ei mitään, oman perheen ja hyvän ystävä perheen kanssa yhdessä. toi on niin vaikea luoda tuollainen loma kun ajallisesti ei koskaan saa vapaita natsaamaan. eri asia on lähteä omalla porukalla, pääsee silloin kun haluaa ja minne haluaa.

28.2.2012
Boco
Boco

perheen kans menisin jonnekkin ihanalle aurinkorannalle, missä ois ihanat omat lomahuvilat, naapuri ois kilometrin pääs ainakin, saatais siis olla ihan vaan omalla porukalla, löhötä rannalla yms.. :)) ei liian kuuma, eikä kylmä, vesi ois ihanan kirkkaan sinistä ja sopivan lämpöstä.. ei kumminkaan ois kovin pitkä matka kaupungille, kävellen sais mennä, käyä syömäs ja shoppaas! ei mitään aikatauluja eikä mitää pakko-nähä/tehä-juttuja, vaan ihan vain olla ja tehä justiin sitä mitä huvittaa :)

miehen kans en tiiä että mitä haluisin tehä :D kyllä jos mä jonnekkin lähtisin, ni ehdottomasti lapset tulis mukaan!! :)

28.2.2012
surkelo
surkelo

Se ajatus karavaanariudesta olis kans kiva, jos en olis katsonu muutamaa jaksoa sitä tv ohjelmaa aiheesta XD mä olisin varmaan just semmoinen pinna kirreellä tyyppi ja mies hakuna matatana vieressä ärsyttämässä lisää asenteellaan :p

Sit mä voisin joskus uusia fillarointireissun Ahvenanmaalla tai ehkä mentäis Saariston rengastietä fillarilla. Tytön kans ku se on tarpeeks iso, mies ei lähtis mun aktiviteettilomille kirveelläkään mukaan :D

28.2.2012
Mummy83
Mummy83

Perheen kaa mie halluisin olla kaikkien kaveri :D Eli lähettäs karavaanareina kiertämään suomee :) Lähettäs niin että alotettas pääkäupunkiseudulta ja noustas länsirannikkoo ylös ja sitte ajeltas keskisuomen halki kohti kotia. Ja jos ei huvittas olla leirintäalueella niin voitas olla sitte hotelleissa yötä. Ja just semmonen kiireetön reissu... :)

Ilman lapsia halluisin lähtee risteilemään niiliä alas :) Matkalla kahottas kaikki upeat nähtävyydet ja ihasteltas luontoa, samalla kun nautitaan täydestä palvelusta. Ihanaa ois :)

28.2.2012
riu
riu

Tää on silleen paha ku mulla on niiiiiin monta unelmaa lomailusta :)

Jis nyt sias lähtee, niin se olis se "tasokas" reilausreissu eli ei hostelleita vaan kunnon majoitus.

Jos kavereiden kans sais lähteä, niin se olis patikointiloma jossain australiassa tai sielläpäin maailmaa.

Sit haluaisin kaupunkilomille miehen kans ihastelemaan arkkitehtuuria ja maistelemaan erilaisten keittiöiden antimia.

Simmä kyl ehdottomasti haluan joskus päästä etelä-afrikkaan, sinne voitais mennä koko perhe laajennetuna versiona. Ja vaikka safarikin tuli koettua jo, niin se oli sen verran hienoa, et haluaisin toiselle, myös perheversiona :) ehkä semmoinen liikkuva safari mikä olis vaikka kolme päivää ja liikuttais koko ajan eteenpäin ja yövyttäis jossain pikkumajoissa. Tansaniassa olis yks semmoinen suosittu..

Ei mulla oikeesti silleen oo väliä, mistä vaan lomasta voi tehdä lapsiystävällisen, mut toi patikointiloma olis ehkä semmoinen et ku tyttö on isompi, vaikka teini-ikäinen :)

28.2.2012
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...