Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

G: Unelmien loma? :)

Aattelin kysäistä illan ratoksi että mimmonen on teijän unelmien loma perheen kanssa? Entäs ilman perhettä? Ja nyt ei oo kiinni rahasta eikä ajasta, vaan ihan siitä että mitä työ halluisitte tehä :)

28.2.2012
riu
riu

no kahestaan ois aivan ihana lähteä lilluttelemaan islantiin kuumiin lähteisiin ja patikoimaan tai alaskaan metsästysreissulle ja laskettelemaan ym. koiravaljakkosafareille.

sitten perheen kanssa just afrikkaan kattelemaan eläimiä safarille tai australiaan. tai jos ois kesä niin vaikka eurooppaan johki isoon eläintarhaan ja disneyworldiin.

29.2.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

Tai sit toinen mikä ois ihana (sit kun tyttö vähän kasvaa, et ois jo joku kouluikäinen) niin tahtoisin tytön kanssa Meksikoon, kun isänsä on sieltä kotoisin. :) Näkis tavallaan "toisen kotimaansa" tai siis silleen... tajuutte varmaan mitä haen takaa. :D

29.2.2012
Monster
Monster

Tällä hetkellä ois kauhee tuska päästä afrikkaan safarille. :) Siis ilman mukeloa. ;) Semmoinen reissu, mihin sisältyis joku tyyliin viiden päivän safari ja sit muutama yö jossain hotellissa merenrannalla. Ois aivan parhautta. Ja sit kun sais vielä jonkun ihanan ihmisen mukaan, vaikka mun siskon. :)

Lapsen kanssa lähtisin just johonkin perus turistirysään rantalomalle. :D

29.2.2012
Monster
Monster

Miun unelmien loma ilman lapsia: pitis saada eka tää maha pois, niin sit myö lähettäis miehen kans ainaki viikoks johonki kylpylään, missä otettas sit sikana kaikkee hemmotteluhoitoja, hierontoja ym.. ja mentäs tietty semmoseen paikkaan, mistä pääsis sit shoppailemaan ja tekemään jotain semmosta mistä mieski innostuu ittensä takia :D

lasten kanssa: unelmien loma on mökillä.. tai siis olis, jos ne, joilta vuokrattiin joka kesä reilun 10v ajan mökki viikoksi, ei olis myyny sitä viime syksynä pois. :( Se oli jo ihan "meidän mökki" kun oltiin siellä joka kesä oltu.. viime kesä jäiki sit viimeseks. :/ mut joo.. pitänee vissiin ettiä uus kiva mökki jostain, ei vaan saata löytyä yhtä kivaa yhtä halvalla.. :/

29.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

Unelmaloma lasten kanssa jonneki kohtuulliseen lämpöön missä arska paistaa mukavasti mut ei oo tuskasen kuumaa eli joku 20 astetta lämmintä olis aika jees. Meren tai järven rannalle et saa uida ja polskia. Sit sen verran kaupunkia ympärillä et illalla olis kiva kierrellä ja nauttia ravintoloissa. Ja tietty lapsille pitäis olla kans kivaa tekemistä ja ehkä jotain päiväretkiä.

Ilman lapsia lähtisin laskettelee jonnekin, Lappiin tai Alpeille. Lappiki riittäis, mitä sitä liian paljon ahnehtimaan. Nyt ei vielä ole mitään mahiksia päästä laskettelee noihin lasten kans. No esikon vois jo ottaa mukaan ja laittaa hiihtokouluun harjottelee mut vauva pitäs tunkee jonneki hoitoon siksi aikaa ku ei sitä vois rinteeseen ottaa mukaan.

29.2.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

Jos nyt oletetaa et mun perheesee kuuluis pojan lisäks kesäheila, niin mentäs johonki lämpimää sellasee hotellii jossa kuuluu hintaan kaikki ateriat. Ja siellä olis lastenhoitopalvelu myöski.

Ilman lasta lähtisin viikoks bilettää ja ottaa aurinkoa Ibizalle. :)

Mie olen täl hetkel liian väsyny matkusteleen sillai "oikeella tavalla"... Eli ilman pakettilomia ja suunnitelmia.

29.2.2012
Sralla
Sralla

Oonko mä ainut joka tahtoo pohjoseen??? siis johonki hyvään mökkiin, lähes keskelle ei mitään, oman perheen ja hyvän ystävä perheen kanssa yhdessä. toi on niin vaikea luoda tuollainen loma kun ajallisesti ei koskaan saa vapaita natsaamaan. eri asia on lähteä omalla porukalla, pääsee silloin kun haluaa ja minne haluaa.

28.2.2012
Boco
Boco

Yhden superonnistuneen unelmaloman olen ehtinyt jo toteuttaa miehen kanssa ennen lapsen syntymää: Pari viikkoa Etelä-Afrikassa sisältäen safarin, pari päivää luksuselämää Rovos Raililla ja lopuksi vajaa viikko Kapkaupungissa nähtävyyksiä kierrellen :) Miehen kanssa voisin tehdä jonkun vastaavan reissun, eri kohteeseen tietysti. Ja sukellusta voisi vielä lisätä ohjelmaan. Etelä-Amerikka tai Australia voisi olla määränpäänä :)

Perheen kanssa voitaisiin kiertää huvipuistoja, vaikkapa Disneyt sun muut. Ja sitten laps(i)en vähän kasvaessa jotain aktiviteettilomaa patikointeineen ja pyöräilyineen.

Ja tähän aikaan vuodesta iskee aina kauhea kaipuu laskettelurinteeseen. Mies ei vaan ole yhtään talviurheiluihmisiä, joten pitänee odottaa, että neiti tuosta kasvaa jotta saa matkaseuraa. Alpit ja Japani olisi ainakin toivelistalla.

Huh, olipas vaatimattomat toiveet. Mutta matkailu on niiiiin kivaa :)

28.2.2012
TyPo1
TyPo1

perheen kans menisin jonnekkin ihanalle aurinkorannalle, missä ois ihanat omat lomahuvilat, naapuri ois kilometrin pääs ainakin, saatais siis olla ihan vaan omalla porukalla, löhötä rannalla yms.. :)) ei liian kuuma, eikä kylmä, vesi ois ihanan kirkkaan sinistä ja sopivan lämpöstä.. ei kumminkaan ois kovin pitkä matka kaupungille, kävellen sais mennä, käyä syömäs ja shoppaas! ei mitään aikatauluja eikä mitää pakko-nähä/tehä-juttuja, vaan ihan vain olla ja tehä justiin sitä mitä huvittaa :)

miehen kans en tiiä että mitä haluisin tehä :D kyllä jos mä jonnekkin lähtisin, ni ehdottomasti lapset tulis mukaan!! :)

28.2.2012
surkelo
surkelo

Se ajatus karavaanariudesta olis kans kiva, jos en olis katsonu muutamaa jaksoa sitä tv ohjelmaa aiheesta XD mä olisin varmaan just semmoinen pinna kirreellä tyyppi ja mies hakuna matatana vieressä ärsyttämässä lisää asenteellaan :p

Sit mä voisin joskus uusia fillarointireissun Ahvenanmaalla tai ehkä mentäis Saariston rengastietä fillarilla. Tytön kans ku se on tarpeeks iso, mies ei lähtis mun aktiviteettilomille kirveelläkään mukaan :D

28.2.2012
Mummy83
Mummy83

mun unelmienloma on perheen kanssa mennä italiaan syömään hyvää ruokaa, kattomaan nähtävyyksiä ja maistelemaan viiniä (en siis kyllä juo viiniä mutta siellä olis aivan pakko) :D ja miehen kans kahestaa vaikkapa häämatka olis mennä hawaille juomaa ihania drinksuja meren rannalle ja kattoo auringonlaskua samalla ja syödä trooppisia hedelmiä ja käydä vaikkapa nakuuinnilla iltamyöhään.

28.2.2012
immortal
immortal

Perheen kaa mie halluisin olla kaikkien kaveri :D Eli lähettäs karavaanareina kiertämään suomee :) Lähettäs niin että alotettas pääkäupunkiseudulta ja noustas länsirannikkoo ylös ja sitte ajeltas keskisuomen halki kohti kotia. Ja jos ei huvittas olla leirintäalueella niin voitas olla sitte hotelleissa yötä. Ja just semmonen kiireetön reissu... :)

Ilman lapsia halluisin lähtee risteilemään niiliä alas :) Matkalla kahottas kaikki upeat nähtävyydet ja ihasteltas luontoa, samalla kun nautitaan täydestä palvelusta. Ihanaa ois :)

28.2.2012
riu
riu

me pakattas kimpsut ja kampsut ja lähettäs kiertää amerikka pitkän kaavan mukaan.. 3kk siellä sais yhtäsoittoo olla turistina.. mentäs jonneki ja katottas minne mentäs siitä..

ilman perhettä unelmaloma taas.. en osaa ees kuvitella ku en haluaisi lähteä minnekkään ilman perhettä :)

28.2.2012
ninnup
ninnup

Tää on silleen paha ku mulla on niiiiiin monta unelmaa lomailusta :)

Jis nyt sias lähtee, niin se olis se "tasokas" reilausreissu eli ei hostelleita vaan kunnon majoitus.

Jos kavereiden kans sais lähteä, niin se olis patikointiloma jossain australiassa tai sielläpäin maailmaa.

Sit haluaisin kaupunkilomille miehen kans ihastelemaan arkkitehtuuria ja maistelemaan erilaisten keittiöiden antimia.

Simmä kyl ehdottomasti haluan joskus päästä etelä-afrikkaan, sinne voitais mennä koko perhe laajennetuna versiona. Ja vaikka safarikin tuli koettua jo, niin se oli sen verran hienoa, et haluaisin toiselle, myös perheversiona :) ehkä semmoinen liikkuva safari mikä olis vaikka kolme päivää ja liikuttais koko ajan eteenpäin ja yövyttäis jossain pikkumajoissa. Tansaniassa olis yks semmoinen suosittu..

Ei mulla oikeesti silleen oo väliä, mistä vaan lomasta voi tehdä lapsiystävällisen, mut toi patikointiloma olis ehkä semmoinen et ku tyttö on isompi, vaikka teini-ikäinen :)

28.2.2012
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...