Iltaa vaan :)

Luin päiväketjun, mutta aattelin alottaa uuven ku se oli niin pitkä :D Mie tässä uotan että leipätaikina nousee, sitte kuorin potut kalakeittoo varten, nam :) Lapset sotkee, mie yritän olla hermostumatta, mies kahtoo telkkuu ja sauna lämpiää. Perus ilta lomalla :D Huomista uotellaan ku pojan kaveri tullee koko päiväks kylään ja mennään tuonne laskettelurinteelle pulkkamäkeen ja makkaraa paistamaan :) Ja mie oon ollu koko päivän jostain syystä ihan perjantaissa :D Mitäs ammojen iltaan kuuluu?

28.2.2012
riu
riu

:) joo se tuli ekalta tunnilta pari viikkoa sitten et "tiedätsä miten monta liikennemerkkiä on käytössä suomalaisessa systeemissä? " kuinka monta niistä on aktiivikäytössä siis semmoisia et jokaisen tielläliikkujan pitäis tunnistaa? " yms. Onhan se söpöä et toinen on innoissaan mut musta tuntuu et sit ku se koerrinsa aa, niin en ikinä enää aja sitä mihinkään, mä tyydyn istumaan pelkääjän paikalla niillä kerroilla ku ollaan yhdessä liikenteessä :)

Kenias asustelevat ja ollaan yhteyksissä vähän vaihtelevasti mut ainakin kerran kuukauteen, useesti parin viikon välein ja sit joskus muutaman kerran samalla viikollakin :) mut ne puhelut tosiaan on aina tunteja, yleisimmin menee kaks tuntia, alta tunnin selvitään vaan jos yhteys on niin huono että se pätkii koko ajan ja menee hermo :)

Mulla ei ollut muuta ongelmaa asustaa anoppilassa kuukautta kuin se, etä piti pestä pyykit käsin :) mut mutsin luona menee hermo jo viikonlopussa, kuukausi olis todella tuskaa. No, ei ehkä sit jos töissä kävis mut jos kotona joutuis oleen, niin ei kiitos..

28.2.2012
Mummy83
Mummy83

ohho suti :O Mie oon kyllä ihan äimänä :O Jommosen suuri synti mitä poika teki ja tuosta pittää lapselle vielä huutaa? Mie henkisesti väännän nenästä sitä siun siskon miestä!

28.2.2012
riu
riu

Ninnup vai keski-iän kriisi :D Mie luin josaiin että nykykännykän ei oo tarkotus kestää ku kaks vuotta, näyttäs olevan totta... :D

Mummy aika pirullista tuommonen ku eihän noita kaikkia juttuja mitenkään muista. Puhumattakaan jostakii liikennemerkeistä :D Skypetättekö työ useinkii sen miehen vanhempien kaa? Missäs päin ne asukaan?

Mary miks ihmeessä työ anoppilassa ootte? Voi jesta että iteltä leviäis pälli jos joutus siellä olemaan X)

Nyt on saunanraikas olo, aaaahhh.... :) Kohta muksuille iltapalaa ja lupasin väkertää nille taas majan, ne viime yönkii nukku niin nätisti majassa :)

28.2.2012
riu
riu

Iltaa! Mies meni opiskelemaan autoilun teoriaa ja tenttaa mun muistia sit taas illalla kaikella mitä on oppinut ja jos mä en 10v sitten käytyjen teoriatuntuien yksityiskohtia muista niin kiusottelee et miten mulla voi olla korttia ollenkaan 8)

Koht pitäis skypettää etelään miehen vanhempien kans, siinä meneeki sit varmaan kivasti tunti tai pari.. siks ajattelin olla kaukaa viisas ja aloittaa ajoissa ja yritän kasiin mennessä lopettaa, et päästään iltatoimiin ajoissa.

28.2.2012
Mummy83
Mummy83

hurjaa jotenkii aatella että oma isimies ois noin pitkän pois kottoo, mutta ei kai se oo ku tottumiskysymys... Mutta jumaliste että menis hermot pyörittää tätä taloutta noin paljon ihan yksin :D Saattas olla vähemmän lapsia X)

28.2.2012
riu
riu

nyt ku innostuin leipomaan niin tekis mieli tekasta suolanen piiraka iltapalaks, vaan ku jauhot on ihan finaalissa... No ehkä mie voisin jotakii soveltaa :D

Nea joo varmaan tekkee mieli pikkasen muuttaa noita iltoja, teillä on ollu vissiin ihan samalla kaavalla siitä juhannuksesta asti? :D Hehheh ja ei pitäs nauraa, mutta mie jotenkii nään sieluni silmin kuinka sieltä pitseriasta on kahottu ja tunnettu suurta sympatiaa :D

Ninnup, mites vanha se siun  pinkki on?  :D

Misukka sie se et viirannu tuon kauppaan lähöön kaa :D No, nyt saa mies unet ja siunkii on aika lepposta käyvä vaan pienen kanssa kaupassa :) Myö kanssa hummailtiin kaupoilla tännää poiken kanssa ku tyttö oli kylillä :)

Mrsmetalli, onko se mies pitkäänkii reissussa tällä kertaa? :)

28.2.2012
riu
riu

Iltoja. NYT mä lähden sinne kauppaan mitä oon suuniteltu koko armaisen päivän. Vauva kainaloon ja mukaan ni mies uskaltaa ottaa päikyt :D Isäntä itte sano et ota pliis toi mukaan et hän uskaltaa nukahtaa.

28.2.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...