nyt mammat mä tartten teidän kaikkien supistukset ja apuja!

Däääm... ja kaikki ne kuuluisat kelenatusanat... en tiiä mitenpäin tässä olis. Tänäänhän siis pärähti plakkariin laskettuaika. Just äitipolilta kotiuduin. Ihan ensimmäiseksi alko silmäkulmat kostumaan kun ultrassa painoarviota otettiin, eka tulos 3021g, toinen mittaus 3092g ja kolmas 3110g. Eli kolmessa viikossa painoaa tullut  200g :( Kasvu on nyt sit pysähtynyt... No ei siinä, sydänäänet ok ja virtaukset, vauva liikkuu. Perjantaina seuraavan kerran käyrät ja verikokeet, ens viikolla oysiin, JOS ei ole syntynyt. Joka päivä kotona verenpainetta mitata ja pissaa tikuttaa. Lääkäri teki sisätutkimuksen ja sormelle olin auki. Lääkäri sit päätti kypsytellä vähän paikkoja ja runnoi oikein kunnolla kohdunsuuta. Meinas jo yhdessä välissä että on mulla korkea kipukynnys kun yleensä hänen rillit olis siinä vaiheessa jo pitkin seiniä kun äidit ois antanu köniin. Meinas että sai sen verran hyvin runnottua paikkoja että vuorokauden sisällä pitäis synnytyksen käynnistyä ja on ihme jos ei käynnisty. Voitte kuvitella että mulla pikkasen värkki huutaa hoosiannaa tällä hetkellä. Nyt sit ei muuta ku kauppakassien purkuun, pika siivous ja kun herra iputin tulee vedetään ruoat nassuun ja lähdetään lumppatöihin ja siitä saunaan... Mut nyt mammat kaikki mahdolliset avut tänne niin saadaan se karkauspäivän vauva tulemaan :D

28.2.2012
iputin
iputin

Tuossa Miinan ehdotuksessa voi olla järkeä. Otahan vaihteeksi päivä rauhassa ni saapi junnukii rauhotuttua. Ehkä se sitten uskaltautuu ulkomaailmaan. Jos ei kerran riehumisesta oo mitään aouja ollut.

29.2.2012
misukka
misukka

Miina, mä ajattelin tänään lähtee shoppailukierrokselle ja heti huomenna harkita sitä makaamisen alottamista. Kämppäkin on jo niin moneen kertaan siivottu että ei enää tekemistä löydy :)

85mamma, mä voin supistukset ottaa, mutta kipuja ei kiitos. Ite kärsiny kivuista jo useamman kuukauden niin ei kiitos niitä.

Taivaltaja, kyllä sun tunne meni metsään. Kahdelle ultraajalle tämä poika on vehkeitänsä esitelly ja meillä on ultrakuvakin norsunkärsästä :D

29.2.2012
iputin
iputin

pläääähh.... illalla tuli muutama isompi suppari, mutta siinä ne taas oli. Illalla tuli tosiaan vähän sitä vertakin että ronklaus olis muka onnistunutkin, mutta ei tällä pojalla ole mitään kiirettä.

Kaikki ässät tuli kokeiltua, lumityöt jne... ei tehoa.

Lääkäri kun tosiaan halus nyt että ihan luonnollisilla menetelmillä kokeiltas saada synnytyskäyntiin.

Nyt mua sit stressaa että pitää muistaa verenpaineet ottaa, pissa tikuttaa, vointia seurata, liikelaskentaa pitää ja huh kaikkea.

29.2.2012
iputin
iputin

Suppareita suppareita ja vauva ulos huomisen puolella :) ja toivotaan vielä nopeaa ja kivutonta synnytystä.

28.2.2012
Mummy83
Mummy83

meinasin jäädä äsken veskiin jumiin kun sattu niin peevelisti nousta ylös pytyltä. Kyl tää vähän tehokkaammalta ronkkimiselta tuntuu ku viimeksi tehty synnytystapa-arvion ronkkiminen :)

28.2.2012
iputin
iputin

Auts. Varmana on alapää hellänä. Mut jos se nyt sit tekis tosissaan tehtävänsä ja lähtis syntymään.

Suppailutuulia lähetän täältä. Tuokoon sulle kaikki mitkä matkan varrelle osuu.

28.2.2012
misukka
misukka

testattu on ja ei niin tuon taivaallisen mitään tehoa :)

28.2.2012
iputin
iputin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...