Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

en tiennykkään että synnyttäminen on näin helppoa :D

Kyllä tää liiiibero on hauska paikka. Nyt  se väittää että mulla on paikasta riippuen joko vauva tai vastasyntynyt. En mä kyllä omasta mielestäni ole viime yönä synnyttänyt, vai liekkö sitten pierassu vaan ja vauva on nyt hukassa... Saakohan tuota vielä palautettua raskaana-vaiheeseen? hmm...

28.2.2012
iputin
iputin

ei tarvii laittaa kyselytxt, täällähän sinä..

 

Just mieitn et kunhan pikku mies ei sit seuraavan vrk aikana synny, karkauspäivä ei ehkä se lapsille mieluisin synttäripäivä :)

28.2.2012
satumamma
satumamma

kyllä se misukka näin pääs laskettuun aikaan livahtamaan, tänään se sit koitti. Herra iputin käski käydä kurkkaan pinniksestä ja meidän sängyn alta jos se meidän vastasyntyny sinne on menny piiloon :D

Just tässä lähtöä teen, mennään tämän mahan kans käymään äitipolilla kontrollissa ja mietitään lääkärin kanssa että mitäs nyt keksitään kun tämä näin meni :)

Täytyy illalla perehtyä operaatioon liberon huijaus :D

28.2.2012
iputin
iputin

Mitä? joko sulla on laskettu aika täynnä? Ja olishan se kiva et synnyttäminen menis ihan noin vaan huomaamatta :D Kiertelis kämppää ja kattois et "kah, tuonne on käärö ilmestynyt"

Huijaa sitä kalenteria vähän, heität sen lasketun ajan parin viikon päähän :p Sit on sullakii viimeistään nyytti sylissä.

28.2.2012
misukka
misukka
3 years, 7-month-old toddler

Libero olettaa että pukkasit pihalle laskettuna päivänä :D. Ite muutin sitten syntymä ajan kun synty 40+1,ihan kaikki 5 tuntia yli lasketun ajan :). Kun tonne tietoihin oli jääny se laskettu päivä :)

28.2.2012
jeini
jeini
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...