Isovanhempien luona kyläily ja televisio..

Minuu on ärsyttäny jo pidemmän aikaa tää, ongelma on enempi miun vanhempien luona kyläillessä, mut jonkin verran anoppilassa kyläillessäki.. Eli kun me mennään lasten kanssa käymään siellä kylässä, niin isovanhemmat laittaa lastenkanavan pyörimään ja lapsethan nakottaa sit koko vierailun sohvalla ja tuijottaa telkkaria! En ymmärrä.. ite kun oli penska, niin kyllä siellä mummolassa leikittiin ja eikä tuijotettu telkkaria.. kyl me sinne mennään niitä isovanhempia tapaamaan eikä kattomaan tv:tä.. En vaan tiiä et miten hienovarasesti asian kertois näille isovanhemmille, ettei ne suuttuis..  niin ja ärsyttää muutenki kun miun vanhemmilla huutaa se tv niin kovalla et ei omia ajatuksiaan kuule.. sit jos sitä menee pienentää, niin isä pistää sitä heti kovemmalle, vaikkeivat edes kattos sitä.. itellä kun on kotona telkkari kiinni jos sitä ei kukaan kato, tai sit ihan hiljasella, ettei siitä kuulu oikeestaan mitään ääntä...   niin. mielipiteitä? ja miten muilla, kohtalotovereita?

27.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan
13-month-old baby

Tää on yks niitä asioita mitä kauhulla odotan. Oma muksu ei siis paljon vielä tv kattomalla katto kun ikää on sen himpun verran vajaa 7kk, mutta tulevaisuudessa varmasti nostan karvani pystyyn tämän(kin) asian puitteissa.. Ja sit kun on kuunnellut tota mitä muut sanoo kun muksut on mummilassa, että kyllä mummilassa saa ja kyllä mummi ja ja ja ja ja. Ei se nyt mun mielestä ihan niinkään mee, että "kaikki se mikä on ""kiellettyä'"" kotona on sallittua mummilassa". :o

28.2.2012
RJ89
RJ89

Mun appiukko katsoo melkein koko illan aina telkkaa jos on siellä, ellei sit oo syömässä :)

Meidän 1v. ei vielä oo kiinnostunut juurikaan telkasta kun ei kotona katota ja käydään sen verran harvakseltaan siellä, et on tyytynyt tutkiin paikkoja. Mutta jatkossa sitten varmaan pitää miettii. Anoppi ei tosin katso juurikaan telkkua, et häntäkin ärsyttää appiukon telkun töllötys. Kyllä se vähän ihmetyttää et hän ei sit oo ekasta lapsenlapsestaan niin kiinnostunu et viettäs aikaa sen kanssa vaan telkku vie voiton..mun porukoilla ei oo ees telkkua, kun ne ei jouda kattoo..

Mulla oli pienenä sellanen mummila missä ei ollu telkkuu ja muistaa miten siellä oli kivaa kun tehtiin kaikkea erilaista mitä kotona, lähinnä ulkona leikittiin ja puuhailtiin.

Voihan sen varmaan iha suoraa sanoa et toivoisit et isovanhemmat tutustuis lapsenlapsiinsa eikä laten tarvis kuluttaa aikaansa siel vaan telkkua katellen.

28.2.2012
terkkamama
terkkamama

meidän kyläily appivanhempien luona on viikko ja se toosa on lastenkanavat päällä huutamassa ihan koko ajan.

28.2.2012
misukka
misukka

nokun sattuisivatkin "hetken" kattomaan.. mut kun se on koko kyläilyn ajan yleensä.. ja kyläillään usein 1,5-2h..

28.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

Täällä kohtalotoveri. Ehkä olen täällä muutamanki kerran jo asiasta avautunut kun appiukko istuttaa esikon kattoo lastenkanavia. Ja mitä valmiiksi pureskellumpaa kakkaa tulee ni sen parempi. Poika halus kattoo jotain englannin kielistä juttua ni appiukko alko puhuu et eikö katottas jotain suomenkielistä et ku ethän sä tosta mitään tajua. Mieski siinä isälleen jo sano et jos on kerta ihan pakko asuu siinä töllön ääressä ni kattoo ees jotain mikä vaatii ees hitusen mielikuvitusta.

ja on molemmat asiasta sanottu nätisti ja rumasti mut ei mee perille millään et ei sitä mukulaa tarvii liimata töllöllä sohvaan. Parasta on ku poika itekään jaksa kattoo kokoaikaa vaan kyselee et voitasko tehä ukki jotain muutakii ni ukki vastaa et katellaan nyt vaan... :/

27.2.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...