Iltaa mammat :)

Miulla on hartiat ihan jumissa, vissiin pittää lopettaa tää koneella notkuminen X) Ruuan tekoa tässä ja sitte uotellaan isiä töistä. Täällä on sitte se ihana lomaviikko :)))) Ainoo vaan että huomenna pittää silti herätä ennen ylösnousuu kun tytöllä on psykologi heti aamusta. Plääh. No mutta huomenna miun äiti vie muksut kahtomaan risto räppääjää ja myö miehen kaa mnnään ravintolaan. Jei! :) Tää päivä on menny vähän ite eestään, notkuttiin kaupassa, tytöllä oli jalkapallo aj sitte oltiin pihallakin. Siellä kyllä tuuli ihan kamalasti etei pitkin viittiny olla :) Mitäs mammojen sunnuntai on pitäny sisällään? :)

26.2.2012
riu
riu

niin ja jos tää p*ska kännylibresse antais vielä vähän kirjottaa niin voisin kertoa tänään tekemästäni vaihtokaupasta.. Kävin lapset viikonlopun vierailulta mummolasta ja vein meidän isimiehen sinne tilalle, niin pääsee isi aamusta töihin taas.. Huomenna tulee muruki sit illaks kotiin onneks.. :) ää, väsyttää tahtoo nukkumaan..

26.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

iltaa. :) mie yritän kestää vielä tunnin verran hereillä ja sit viimestään herätän ton hauvan käymään pissillä ja painun itekki nukkuu.. Sit varmaan pitää laittaa kolmeks yöllä kello soimaan, jos ei heti aamusta taho luututa taas lattioita....

26.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

suti, se voi olla että sille omalle pankille riittää tieto että kilpailutetaan :D Meillä mies oli alkuun ihan samanlainen, mutta ei mahtanu mittää kun se oma pankki hävis ihan sata-nolla tarjouksessa. Laskin pikaseen niin se oli vuosien aika liki kymppitonni mitä oltas hävitty jos oltas pysytty siinä pankissa :)

Misukka opettelee olemaan täys bitch :D Se on mahtava taito :D

Kiitti vinkistä tipihii, pittää miunkii laittaa pyykit pyörimään, pitkä oscar-yö aikaa pestä :)

26.2.2012
riu
riu

Kiitti riu. Kai se tästä. Mie oo aina luullu et empaattisuus on hyvä asia, mut ei se sit vissiin olekaan. Ainakaan siltä vaikuta ku sen seurauksena saa vaan paskaa niskaan.

Täytynee kovettaa itteesä ja alkaa oleen vittumainen ämmä :D

26.2.2012
misukka
misukka

muksut saikii riisisuklaata ku sitäkii löyty pikkasen :D

suti kannatttaa kilpailuttaa pankit, se omakii saattaa sitte parantaa tarjoustaan... ;) Myö käytiin kaikki pankit läpi ja ne parhaat soitteli perään ja paranteli tarjouksiaan. Että suosittelen :)

 

Misukka, voi kurjuus, kuulostaapa ikävältä :/ Mie voisin postittaa siulle oman jätskiannokseni, josko se mielikii siitä kirkastus :)

26.2.2012
riu
riu

hahah suti :D  Ja srallankii poika aiheuttanu huoltomiehelle pelkotiloja :DDD

Mie tässä mietin että onkohan nuo kakaraiset ansainnu jätskiä... se nyt on selvää että äiti on, entä lapset? :D Tiikerijäätelöpaketti on ollu pakkasessa jo monta viikkoo. Aatella, miulla nykyään jätski jopa saattaa säilyä syömättä :D

26.2.2012
riu
riu

Iltoja. Kohta naperoita menossa iltapesulle.

Jestas että tää meiän vauva on kiero XD Se oli hellan luona ja minä sen sieltä aina hajen pois ja kiellän menemästä. Olin jo menossa sinne päin ku kaveri ottaa ja kattoo tillittää suoraan silmiin ja keikahtaa nurin takaraivo ketoon. Itkuhan siitä tietty tuli ja äitin syliin halittavaksi ja hellittäväksi. Siinä itku loppu ja kuulemma kahto isäänsä niin voitonriemusesti ettei tosikaan. Tää arvas et sais nuhtelut ja haluski mieluummin pusuja ja syliä :) Kyllä nää pienet osaa.

Tännään ollu huono päivä kyl. Mie oon niin maailman alhaisin matonen ja syypää nähtävästi kaikkeen... Kurja fiilis.

26.2.2012
misukka
misukka

Sralla ettei se poika vaan luulis että miesten yleinen kutsumanimi on isi, sillä kun se oma isi ei oo koko aikaa läsnä niin ei ois ihmekkää jos menis sekaisin. Että teijän pojan isi on muitten poikien setä :D

Nea, hyvät päikkärit siulla :D Tosin hiton aikaisin ootte ollu hereillä, ettei ihme vaikka vähän nukuttukin... X)

Millonkas työ metalli muutatte?

26.2.2012
riu
riu

suti meillä oli ristiäisissä tasan yksi laulu ja senkii pappi laulo yksin. Mutta myö varotettiin sitä että niin siinä käy... :D Tännää näky olevan naapurissa ristiäiset. Ne on sitte jotenkii niin herkistävät juhlat :)

 

Tyttö ratkuttaa sushia, utta en kyllä millään jaksas tännää tehä :)

26.2.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...