Puuro tökkii

Onko muilla kokemuksia, kun iltapuuron syönnistä on tullut vaikeaa? Meillä kohta 7 kk ikäinen tyttö on syönut pari kuukautta puuronsa hyvin, mutta nyt se on viikon aikana muuttunut taisteluksi ja ruokailuun kuluu n. tunti. Jauhan hiutaleet hienommiksi ja sekoitan puuron joukkoon maitoa ja joskus hedelmäsosetta. Syö kiinteitä ruokia luonaaksi, välipalaksi ja päivälliseksi, ja tietenki maitoa. Jatkanko kärsivällisesti puuron antamista, vai vaihdanko velliin? Tyttö on meille ensimmäinen, joten kokemusta ei ole aiemmasta.

26.2.2012
Mirjami11
Mirjami11

Kiitos kaikille vinkeistä! Sormiruokailusta oli apua (mm. maissinaksut) ja kun käsissä on jotain mielenkiintoista tutkittavaa. Puurohiutaleita vaihdeltu ja maustettu hedelmäsoseilla, sekin nopeutti ruokailua eikä enää töki.

Muut ruuat syöny hyvin; peruna-kasvis-liha/kala, että muutakin on annettu 4kk eteenpäin.

1.3.2012
Mirjami11
Mirjami11

peesi edelliselle. voithan toki hieman löysentää puuroa jos on liian tököttiä. Meillä tämä nuorempi haluaa puuronsa selkeästi löysempänä kuin esikko aikoinaan.

Koeta pitää ruokailuhetki rauhallisena. Jos neiti ei suostu syömään, koeta tarjota väliin vettä taikamukista tai ensimukista, anna lusikka käteen jotta voi alkaa tehdä tuttavuutta jo semmoisenkin kanssa. Ja jos ei uppoa ni älä väkisin pakota. Syö sitten seuraavalla kerralla paremmin.

26.2.2012
misukka
misukka

vaihtelua puuroon! :) Erilaisia puuroja, maustat niitä eri tavoin jne. Joskus vaikka ihan kaurapuuroo voisilmällä, vispipuuroo saa tehtyy ihan kaikesta, mielikuvitus vaan rajana, laitat sekaan marjoja, hedelmiä, meillä muksut tykkää syyvä puuroo mustikkakiisselin kaa jne :)

26.2.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...