missä päivälörpät?

tulin etsimään ja ei näy vai enkö vaan huomannu?

25.2.2012
ninnup
ninnup

Iltaa! :)

Johan o hulinapäivä... Mut kaksi alkaa tulla toimeen ja se on hyvä se. :) Hassua oli Prismassa ku tajusin näyttäväni pihalle päin just siltä mitä en koskaan ole halunnu olla. :D Siis ainaku sinkkuna kävin pojan kansa kaupassa, nni mua ahisti ne 2aikuista ja kaks lasta perusperheet, ja nyt mie itte olin sellain muiden silmiin. :D Noh, tasaan kyllä tilanteen ens viikonloppuna ku meil on heilan kaa yhtein vapaa viikonloppu. :)

Nyt nuo kattoo putousta ja mie koitan viihdyttää itteeni ja kestää pettymystä ku mun lapsi on alkanu viikonlopun myötä syödä ketsuppii, muroi ja kattoo tollasta moskaa telkkarista. :D

25.2.2012
Sralla
Sralla

möh no nyt hiljeni koko palsta :D

jäpi heräs unilta vähintään yhtä pahantuulisena ku mitä unilleen rupesikin, paketoin ton toisen pienen pojan lahjan ja askartelin kortin.. pyykkikoneeseen laitoin pikapesulle oman takkini ja pojan puvun, jospa ne sen verran siinä lyhkäsessä ohjelmassa puhdistus..

nyt juon kahvit ja istun.. kohta täytynee rueta virkkuulle taas

25.2.2012
ninnup
ninnup

positiivista mun päivässä oli se että sain ostettua ne tulppaanit ♥ 3 kimppua kympillä oli prismassa ni nyt on hyvät niput kahdessa maljakossa.. 30 taitaa yhteensä olla ♥♥

25.2.2012
ninnup
ninnup

mäki uhrauduin susuille :D juurikin syön ettei kerkee pilaantua XD

25.2.2012
ninnup
ninnup

uh.. nyt sain pojan nukkuu.. huudon kanssa tottakai :/

kahvia koneeseen.. käytiin aamulla ulkoilemassa ja sit vielä kauppareissulla ja oli hivenen uupunu kaveri kun ei malttanu nukkua reissussa ku autossa puoli tuntia.. kyrsii jo valmiiks ens viikonlopun synttärit, menee koko viikonloppu perseelleen tuon syömisten ja nukkumisten kanssa ja varmaan vielä maanantaikin.. meni lie pasmat sekasi ku lähettiin aamupuuron jälkeen jo johonki ku yleensä vasta lounaan jälkeen ja tässä tulos: "en nuku koko päivänä, en syö kunnolla ja voi olla että huudan yölläkin unissani" ... huoh!

joo! ei tarvii mennä prismaan ihan hetkeen.. siis mä en käsitä mikä hitto taas makso miljardin mein ostoksissa, no okei pojan serkun synttärilahja makso 18e mut silti.. 236e jotta hilirimpsis vaan.. tilillähän oli saldoa jopa 204e että piti sitten visaa vingutella.. täytyy se pari sataa käydä siirtämässä sinne samoin tein ja loppu perjantaina ku tulee rahat.. ei jääty enää tankkailemaan autoa kyllä :D

25.2.2012
ninnup
ninnup

Voi elämä! Nää keksi uuden leikin; leikkivät Voice of Finlandia. Toinen ottaa mikin ja esittelee: let`s get readyyyyyy toooo umble! Nyt vuorossa xx. Sit toinen alkaa vetää täysillä frontside ollieta XD ja sit ovat vuorotellen tuomareita, toinen on elastinen ja toinen michael monroe :) sit toinen laulaa jotain gimme out..?! En tunnista biisiä mut sit pelkkä laulu ei riitä, vaan on tamburiinit ja marakassit mukana..

Mä tarviin kahvia..

25.2.2012
Mummy83
Mummy83

Eikö kellään oo mitään asiaa :) mä oon niiiiiin poikki. Oltiin tytön ja kummipojan kans kuvataidekurssilla ja nyt tultiin vielä kotio leikkimään. Täytyis vielä kaupas käydä ja sit tulee systeri miehensä kans yökylään :)

25.2.2012
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...