No mutta aamuja :D

Tarpeeks kauan tossa sivua päivittelin, että jos joku aloittais aamuketjun, mutta kai se on itse ruvettava tuumasta toimeen. :D Eli huomenta mammat, mitä teille kuuluu? :D

25.2.2012
Monster
Monster

Päivää päivää! :)

Yö oli kerrassaan mielenkiintonen... Melkeen kukaan ei nukkunu aamulla siellä missä oli illalla päänsä tyynyy painanu. POikaki taisteli illal kymmenee asti ennenkö kävi nukkuu. Mulla on kevät ahistus siinä mallis et kun sit viimein kymmeneltä poika nukahti ni oisin purru heilalta pään poikki jos ois yrittäny edes halaa. Pistin vaa mp3:sen latautuu painelin suihkuu, ja sieltä tullessani halasin pikasee ja sanoin et rakastan kyllä mut just nyt en kestä ketään. Otin siiderin jääkaapista pistin napit korvii ja vihasta musiikkia täysilläsoimaan ja maalasin seinää. Vähän helpotti. :)

Nyt tänää ollaan jo tehty kirpparikierros, löysin pojalle lenkkarit. Poika oottaa tuolla unta, ja heila ja ja hänen poika lähti kyläileen. Kohan makkari hiljenee ni mie lähen jatkaa seinän maalaamista. Aion myös tänään kuunnella vihasta musiikkia. :D

25.2.2012
Sralla
Sralla

Huomenta! Mäki oon ollut viikon pimennossa, kun netti ei toimi kotona ja töissä niin kiirus ettei oo ehtinyt edes kunnolla ajattelemaan mitään muuta ku työasioita. En oo kattonu uutisiakaan yhtään joten mulla on ihan maailmasta pudonnut olo. Tyttöki oli just viime viikon mammallaan ja mies töissä illat, niin mä oon ollut ihan yksinäni. Nyt on kivaa ku on taas vähän elämää talossa :)

Kohta lähdetään taiteilemaan :)

25.2.2012
Mummy83
Mummy83

janecco, kiitoksia! piti ottaa ystävänpäivän kunniaks sillo ku se oli. nyt sain vasta koneelle sen :D ja täällä kanssa varmaan samainen kevät väsymys, itekään en jaksais tehä mitään. äskenkin olin simahtanut sohvalle.

25.2.2012
mammae11
mammae11

Minä täällä oon tehny koko perheelle aamupalan kun heräilin ennen muita=)

nyt hereillä jo 2lapsista,mutta osa nukkuu=)

Äkkiä hörpin kupin kahvia ja lähden kaivamaan tuon auton esiin,ja sitten käyn aamujumpalla.

Pari lasta täytys päivällä heittää asemalle ja muuttosiivouksia aloitan ja pakkaus jatkuu.

Eli ohjelmaa riittää=)

25.2.2012
huiskutin
huiskutin

meillä nukkuu pääasiassa 8-8.30, rupee nukkuu 21-22.. nytki horottaa nukkua tuolla vaan isänsä kainalossa..
illalla ruettiin just vaille 22 nukkuu.. nukkuu 2-3 päikkärit 1-2h kestoltaan..
viimeset unet jos herää klo 17 ni on oikein hyvä, kerkee riekkua ittensä väsyneeks iltaa varten..
eilen rupes jopa ilman mukinoita nukkumaan ku 3:na yönä on vaan riehunu ensin ja sit sammunu.. mä ite herään nykysin 7 ni huippua ku kerkee juoda aamukahvit rauhassa ja vähän olla koneella ku sit ei taas päivällä kerkee kumpaakaan :/

25.2.2012
ninnup
ninnup

huomenta

esikoinen järjesti iltashow:n ja voi herranjestas se olikii.... noh samaan aikaan naapurista kuuluu perheriita joka jatkui tähän klo seittämään asti kun herättii... 3 aikaan meinasin soittaa jo poliisit mutta olin liian väsyny nousemaan... siis tuommosta huutamista ja karjjumista ja tavaroiden paiskomista kukaan jaksa!!!!!!!!!!!!!!!! noh tänään hoitomuksun kanssa elokuviin! pitäs vissii sittenkin varata se lippu etukäteen jotta jos sen tekis. isimies menee poikien kanssa anoppilaan siksiajaksi.

25.2.2012
imppuliina
imppuliina

joo kyllä se oli oikeen nohevana nousemassa mutta jotenkin nukahti siinä ku tehtiin aamujumppaa pojan kanssa. kyllähän se tuolta varmaa nousis ku kävisin sanomassa mutta en viittis herättää ku viikolla joutuu heräämään niin aikaisin ja tekee pitkää työpäivää, nii sais ees vähän huilia. joo taian olla liian kiltti :D

sanokaa joku että toi meiän poika nukkuu vielä joskus vaikka kasiin asti aamulla, tai ees siihen  puol kasiin, tai ees seiskaan?? jookosta kookosta?? mua ei oo luotu heräämään puol seiskalta tai jo kuudelta.. *haukottelee ja venyttelee oikein hartaasti*

25.2.2012
mammae11
mammae11

möh mammae, oisit potkinu vaan ylös sen miekkosen :D niin minä teen.. pitäähän koiran pissalle päästä..
tosin mein ukko sanos että joo joo ja ku tulisin koiran kans takasi ni poika leikkis omia leikkejään ja ukko nukkus lattialla..

ei tää kahvi herätä nyt ollenkaan..

25.2.2012
ninnup
ninnup

huomenta sudillekin. mäkin yritin ku poika heräs aamulla että isimies ois heränny sen kaa puurolle ja mä oisin lähteny koiran kaa ulos. vähän aikaa köllittii kaikki meiän sängyssä ja ukko kulta sammu. no eiku ite ylös vauvan kanssa ja koiralla tulee kuset housuun. pentele..

25.2.2012
mammae11
mammae11

Huomenta! täällä ollaan näköjään keksitty äitin kiusaksi että voi myös herätä ennen seittämää.

onkohan mulla mitään toivoa että saisin joskus nukkua seiskaan??

onpa kiva homma monster ku saitte pyykkikoneen toimimaan, se jos mikä on kultaakin tärkeämpää että oma pesukone toimii.

ja onpas se ninnup ihan jumissa siellä. toivotaan että verryt ja saat vähän virtaa jostakin. mie voisin lahjottaa mutta itelläkin patterit ihan loppu. ja selkä poikki.

raahattiin äitille eilen uus sohva. kyllä oli työsarkaa. mut saatiin siitä hyvästä tähän konkurssiin 45 euroa :D

25.2.2012
mammae11
mammae11

huomenta..

väsyttäs kauheesti mutta en viittiny mennä enää takas nukkuu ku piti vessaan nousta.. on hutelo olo kyllä ja kädet ihan puuduksissa..

meillä ois kauppareissu tänään ja kaveri kai tulee 9 maissa tänne, aamupuuro ku on syöty ni käydään ulkoilemassa ja sit katotaan nukkusko tuo jäpi päikkärit vielä ennen lounasta ja sit kauppaan.. pyykkiä pitäs pestä jms.. eilen illalla imuroin vielä koko torpan paitsi makkarin..
niin jumittunu olotila että ei oo järkee..

25.2.2012
ninnup
ninnup

Mie olin tossa pari päivää libbeuutis pimennossa, kun ensin meillä ei ollut sähköä ja sit oli muuten vaan hektistä. :D

Juon tässä kahvia ja onnellisena mietin että saan kohta pestä pyykkiä. Ja tuo onnellisuus ei ollut sarkasmia, vaan ihan oikeesti onnellisena. Sain vihdoin oikeen osan mun pesukoneeseen, kun ollaan ravattu pesutuvalla melkein kuukaus peseen kaikki pyykit ja nyt saan pestä omassa koneessa, omalla ajalla, just sillon kun haluun. ♥ Pienestä on ihminen onnellinen. :D

25.2.2012
Monster
Monster
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...