miten voi selvitä tommosesta :'(

Kuulin pari päivää sitten kaveriltani, että hänen kaverinsa vauva on kuollut nukkuessaan :'( Vauva/lapsi oli 1v4kk eli mistään kätkyt kuolemasta ei ole kyse .. Tyttö oli aiemmin päivällä pulautellut tavallista enemmän ja nukkui sitten tavallista pidempään ja äidin mennessä tarkistamaan oli tyttö nukkunut mahallaan sinisenä eikä herännyt enää :'( kaiken lisäksi tytön äiti odottaa toista lastaan n.7 kuulla ja on yksinhuoltaja ja vasta 20 vuotias.. nuorilla äideillä kun voi olla vielä tavallista rankempaa varsinkin yksinhuoltajana joten en ymmärrä miten tästä voi selvitä oli sitten yksin, kaksin, kolmisin ja raskaana tai ei mutta nyt varsinkin on varmasti vaikeaa :'( tytön äiti ei varsinaisesti oma tuttuni ole mutta kaverilleni erittäin läheinen ja hän puhuu heistä usein.. kamala pelko varmasti kaivaa tulevaa lasta ajatellen kun vaikeaa on jo valmiiksi ollut.. syytä kuolemaan en tiedä itse mutta perusterve tyttö kai muuten oli, tai ei ainakaan mistään pitkäaikaissairaudesta kärsinyt, joten erittäin hämärää vaan kuolla nukkuessaan noinkin isona kun ei enää kätkyt kuolemasta voi olla kyse ... :( voi hemmetti miten julmaa elämä on....... pitipä avautua kun itsellä on 2kk vauva ja tuo tietysti koskettaa ja pelottaa itseäkin silloin tällöin.... :/

24.2.2012
AMP91
AMP91

ja siis yöllä oli kuollut ja nukkunut aamulla hieman pidempään, ihan vaam alkutekstiä korjatakseni..

12.4.2012
AMP91
AMP91

tämän lapsen hautajaiset oli nyt sitten tossa n. pari viikkoa sitten.. :( Puhuin vasta tänään kaverini kanssa joka siis tunsi tämän äidin, ja lapsella oli ilmeisesti ollut vähän kuumetta ja imusolmukkeet lievästi turvonneet (+tämä oksentelu).. Kätkytkuolema siis ei varmaan ole kyseessä mutta miksi kuolinsyy ei vieläkään ole selvinnyt?? Perusterve lapsi oli tosiaan kuulemma. eikö tämmöset laiteta etusijalle ja kuolemastahan on jo yli kuukausi?? ja en ole lääkäri mutta tuo kuulostaa perus bakteeri/virus sairaus-pöpöltä, miksi se ei ole jo perustesteissä selvinnyt? Tulee sellainen olo että tässä halutaan salata jotain, koska kaverinikin oli ihan vaikeana kun kysyin ja vastasin tyyliin yhdella sanalla aina.. toki äidillä on oikeus olla kertomatta muille eihän se mitenkään minulle kuulu mutta jää kaivamaan vähemmästäkin kun on itselläkin pieni vauva että tällä tasollako on suomen lääketiede..

12.4.2012
AMP91
AMP91

Hyyyiiiii ! :'(

Kaverin kaverille isot voimahalit ihan ekaksi ! 3

No eipä muuta, en mä osaa mitään sanoa. Veti ihan nyt hiljaseks tän. :( Ajatuksissa. 3

5.3.2012
RJ89
RJ89

jokainen tarina on yhtä kamala kyllä.. itsekin mietin että en soisi sitä tuskaa varmasti kellekään vaikkei omakohtaista kokemusta ole kuin "vain" hyvän kaverin kuolemasta pari vuotta sitten mikä oli jo tarpeeksi rankkaa... :(

 

täytyy sanoa että mulle sairaalassa sanottiin (2kk sitten) ettö nykyään suositellaan vauvan nukuttamista VAIN KYLJELLÄÄN niin kauan kuin mahdollista eli kunnes vauva itse kääntyy..

25.2.2012
AMP91
AMP91

Todella surullista ja vetää täälläkin hiljaiseksi.

Olin lähellä menettää oman poikani pari vuotta sitten, kun poika oli vähän alle 2v. Poika meni tajuttomaksi, ja sai pahan keuhkokuumeen. Kun poika meni tajuttomaksi, ja lääkärit eivät tienneet mistä kyse, ensi kertaa elämältä katosi siinä hetkessä pohja. Itkin ja ihan tärisin. Ku en voinut auttaa mitenkään, ambulanssihenkilökunta hääri pojan ympärillä ja lähdettiin kiireesti sairaalaan.

Kyllä siinä ehti miettiä kaikenlaista, olin aivan shokkitilassa. Lääkärit epäilivät jo aivoverenvuotoa, ja minä pelkäsin että poika kuolee. Lopulta pojalla oli keuhkokuume, josta sitten tervehtyi sairaalassa antibiooteilla. Mutta se tunne mikä jäi, muistan sen edelleen.

Oman lapsen menettäminen on varmasti kamalinta mitä ikinä voi sattua. Kun omalle lapselle sattuu jotain, siinä isketään kyllä ihmisen herkimpään kohtaan.

25.2.2012
mandarin88
mandarin88

:'(

Kamalaa. Ei varmasti tule olemaan helppoa. Toivottavasti tämä äiti saa apua ja tukea neuvolasta ja ystäviltä.

24.2.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...