onko kenenkään pikkuiselta leikattu kielijännettä?

Meijän poika 1 v 4kk kävi tänään hampilääkärissä. Se lääkäri kahto että kielijänne on aika lyhyt ja voi olla että se pittää nippasta poikki. Se kuulemma voi vaikuttaa puheen kehitykseen. No meillä nyt puheen kehitystä seurataan muutenkii, sattuneesta syystä, mutta se lääkäri meinas että mennään vuuen päästä hänen luokseen ja kahotaan sitte että miltä näyttää. Ja jos lasta tarviis nukuttaa niin samalla vois ottaa. No tuskinpa tarvii tuota tehä, eli voi olla että ois sitte varta vasten meno sairaalaan? Miten muilla tuo homma on hoitunut?

24.2.2012
riu
riu

jees, lakkaan siis stressaamasta sitä :) Ku on tuota muutakii stressin aihetta tässä... :D

27.2.2012
riu
riu

no miekii aattelin että miten noin pieni pysyy aloillaan kun suuhun työnnetään teräviä esineitä... Siitä paraneminen käy vissiin aika nopsaan?

26.2.2012
riu
riu

kiitos alexsandra :) Meillä se lääkäri sano että jos se lapsi ei meinaa olla aloillaan niin sitten. Ja jos muuten nukutetaan niin tosiaan samalla, mutta se tuskin on todennäköistä  :)

26.2.2012
riu
riu

Meillä ei ole leikattu mutta 1v iässä hammashoitajalla todettu kireä kielijänne. Asiaa katsotaan 3v hammaslääkärissä. Sitä ennen sille ei kuulemma tehdä mitään. Jos pojan puheesta täytyy alkaa olla huolissaan ennen sitä täytyy asiaa selvitellä itse. Meille sano että on ihan pikkuhomma mutta nukutus riippuu lääkäristä. Toiset haluaa nukuttaa ettei lapselle tulisi hammaslääkärikammoa. Ihan normaaleissa hammaslääkäritiloissa ainakin täällä hoituisi. Toivottavasti jollakin olisi enemmän kokemusta aiheesta.

24.2.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 5-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...