Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Huomenta mammat!

Odottelin toista tuntia et joku alottais aamulörpät..oli sit pakko ite kun plöröt jo tippuuttelin..   Mitäs mammoilla suunnitelmia näin pe pe pep peppu perjantaina?

24.2.2012
satumamma
satumamma

hiljeni tämä paikka :/

noni, mammadeitit kuviossa :D
täytyyki samalla käydä hm:ltä pojalle niit housuja ja jostain ettii vanua tohon pehmoon.. mistähän sitä löytäs? kangaskaupat ainaki mut ne on eri puolella toria, samalla puolen on pari pientä kyllä.. voiskohan sinooperissa olla?

24.2.2012
ninnup
ninnup

miten voi ollakin juhannusviikonloppuna konfirmaatio? aika huono tuuri.

24.2.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

Huomenta! :)

Myö herättiin jo seitemältä, vasta kymmenen kieppeillä poju nukahti. :/

Täytyy tossa enste maksella vähän laskui ja kattoo sitte lähtäskö kumisaappaita ja lenkkareita kattelee ihan oikeesta kenkäkaupasta. Ei täs muuta mut ku poika ois sit kaupungil vapaana ni ei oikeen nappais. Matkikset on meinaan autossa joka on korjaamolla. :/ Tai sit mennään vaan sittariin, siin pääsee oven etee parkkii ja laps kärryihi. :D Illal tuleeki heilan poika iskäviikonlopulle. :) Aattelin ruuan pistää valmiiks ja sit kun on syöty, lähtään käymään mun tuleval vuokranantajalla. Saa sitä vuokrasoppari asiaa etiäpäin, vaik suulliset sopimukset onki tehty, mut kun ne ei päde kelassa. :D

24.2.2012
Sralla
Sralla

huometa! tämä äiti nous väärällä jalalla, hermo niin kireä. mies nukkui aamulla pommiin joten on kotona illalla vasti puoli viiden aikaan, huoooh. mä haluan se toisen auton meille, prkl...

onneks on perjantai. huomenna sahaan varmaan aamuksi ja päiväksi lapset hoitoon niin päästää yhessä ulkoilemaan miehen kanssa. pääsee viileentämään hermoja :D mä en tajua miksi tuo pieni lapsi ei lopeta tota pöydälle kiipeämistä vaikka mitä tekis ja ois tekemättä. ihan toivoton tapaus.

meillä alkaa nyt hiihtoloma, joo voisinkin pyytää miehen siskon yheksi yöksi tai kaheks ens viikolla, ois vähän apua noitten penskojen kanssa, ois itelläkin välillä vähän seuraa täällä.

mä en ymmärrä miks meillä ei koskaan käy vieraita, sit me ollaan aina joka paikassa. onko meille niin vaikee tulla vaikka ei asuta kuin 20km päässä muista?

24.2.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

ipu: jäbä pitää nyt meitä jännityksessä.. mut tosi kiva oikeesti ettet oo nyt niin kipeä.. jaksat sit synnyttää kun on ollu helpompi olla

24.2.2012
satumamma
satumamma

Mun mielestä on ihan sairasta että oon nyt tän viimesen viikon pystyny nauttimaan tästä raskaudesta aivan eri tavalla kun en ole kipeä ja huidellaan jo tällasilla viikoilla. En mä olis kuukausi sitten pystyny huhkimaan tällä tavalla mitä oon touhottanu menemään viimesen viikon.

24.2.2012
iputin
iputin

mulla oli lonkat ekat 20 vko tosi kauheessa kunnossa,ihan tulessa.ei pystyny istumaan jalat ristissä tms,aina piti olla lonkat suorana.. nyt sietää vähän istumista,mut helpottaa vasta kun tää babybear on sylissä..

24.2.2012
satumamma
satumamma

beibi... *peukuttaa*

24.2.2012
satumamma
satumamma

mä voisin monelta osalta peesiä satumammaa, isi tulee kotiin, koko pesua koolla, kaupat ja illalla...hmmmm ;)

Namipäivä (ja ilta) tulossa :D

24.2.2012
Boco
Boco

jaksuja kristen!!

ain niin ipu,teillä on koulua vielä,täällä hiihtoloma vetelee loppupäiviään jo..

wk: oi ku on ihunaa saada istuttaa ulos tomskut ja kurkut ja ja ja kaikki esikasvatetut kasvikset, herneet ja perunat,porkkanat yms omaan maahan,yrttipenkistä saa pitkälle syksyyn mausteet ruokiin.. mansikat omasta maasta mansikkamaitoon,kakkuihin ja ja ja :D

ja sitä varten on teinit et ne ajaa nurmikon ja kolaa kolattavat lumet, isäntä sit ajaa traktorilla ja gramerilla loput ;)

 

hihhii :D

 

ohan siinä hommaa,totta. mut vastineeksi voi päästää lapset rauhassa pihalle eikä tarvii pelätä et joku pihan koviksista kiusaa tms :D

mä en varmaan uskaltais ees noita teinejä laskea kaupungissa ulos xDD

24.2.2012
satumamma
satumamma

perrrrrjantaita!

tänään on tullu lapsilisät niin kauppaan mars! voisi tietty yllättää isimiehen ja tehä niin että kaikki ois jo täällä eikä tarviis sen jäädä muksujen kanssa kotiin ko ostokset tekee :) se oli eilen laittanut niin nätiksi kodin 3 kävin iltalenkillä naapurin rouvan kanssa ja se vähän venähti että pakko oli jo isoin viedä kotiin matkanvarrella ettei nuku onnensa ohi xD niin hääkii odotteli äitiä suihkunraikkaana iltapallalla ko tulin kotiin :) 3 miulla on niin hyvä mies 3 juuri kerkesin samana päivänä marista miehelle että ko masentaa ja en kerkee tehä ja on tyhmää... niin eilisilta kyllä nollasi tilanteen 3 tosiaan siinä se viikonloppu meneekin ko tuleee hoitomuksu tähän ja sen lupasin elokuvissa käyttää. ja ja ja... no eipä muuta :)

24.2.2012
imppuliina
imppuliina

Nääh, en mä jaksa niin kauas lähtee. Kävin viemässä neidin kouluun. Sen verran mun sentäs piti laittaa tikkua ristiin aamuhommien kans. Ei suostunu isänsä kyydillä menemään :)

Ottasko ihan lepiaamun loppuun asti, vetelis aamupalan ja siirtyis sohvalle kattoon jotain turhan joutavaa hömppää.

24.2.2012
iputin
iputin

lähtikö se ipu jo tulemaan tänne? :D synnyttää pelkästä pelästyksestä kun tänne remonttihirmutaloon tulee ;)))

 

juu on WK, ohan tuo normistikin vkl:t kotona, et ei sillä:) edistyy taas remppa vähän kun viime vkl meni sen puolesta puihin ku oltiin sielä reisussa kaksin ...

24.2.2012
satumamma
satumamma

täällä riittäis hommia... ;) tervetuloa!! :D

 

juu voi olla että ku isikarhu on 1 yön tällä viikolla ehtiny käydä kotona kääntymäss,et tänään lentelee viestit suuntaan jos toiseen ;) saan kotio ihanan pakahtuvan ukkelin.. ;D hihhii ;)

24.2.2012
satumamma
satumamma

Ehkä on satumamma hyvä että meillä on oma aamuketju niin ei näin perjantaina lähde jutut liikaa liitämään toisten ketjuja sotkemassa :D

Voihan öllönmöllön mitähän sitä keksii kun alkaa olemaan kaikki kotihommat jo tehtynä.

24.2.2012
iputin
iputin

heh iputin :) jospa se vihdoin kohta olis totta ;)

 

voi mitä ihania tuliaisia saattekaan.. 

 

wk: nautinnollista autoiluviikkoa :)

 

juu tosiaan ei näyttänyt sun ketjua ollenkaan :/

24.2.2012
satumamma
satumamma

Moooorning,

Just herättiin. Neidillä joku ihme virtapiikki menossa. Yleensä on aamusin niiiiin hidas, nyt tuolla riipii vaatteita jo päälle.

Koulun jälkeen mennään ihmetteleen mummua ja pappaa kun ovat vihdoin afrikasta kotiin tulleet.

Haha, jouduin äsken salapoliisiksi... mikä märkä läntti on jäänyt sänkyyn. Mä olin sit vissiin urakalla sellasen ison läntin valutellu maitoa. Mä kyllä näinkin unta just ennen kellonsoittoa että vauva oli tissillä.

24.2.2012
iputin
iputin

meillä lidl kauppa reisu suunnitteilla. Pikkukakkonen alkaa oleen suht kunnossa,ihunaa! flunssaa on vielä osalla.

Isikarhukin sadaan kotio tänään *sytän*

 

sit on taas kaikki mallillaan kun koko pesue kasassa

24.2.2012
satumamma
satumamma
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...