Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Iltalörpöstelyä

Kuis ei vielä ole iltalörppäketjua? Vai menikö multa vaan ohi. Tuossa väsäsin yhen työhakemuksen ja ko en lopulta tienny millä kielellä ne sen haluaa ni väsäsin lontooksi. Ja cv:ki puuttu kolmannella kotimaisella ni pyöräytin semmosenkin siinä sivussa. No nyt löytyy sit vastasen varalle sekin. Mitäs muille? Täällä esikko vetkuilee ruokapöydässä iltapuuronsa kanssa ja vauva huutelee tuosa lattialla ko kaipailee seuraa ja vissiin taas etuhammas kiukuttaa. Hirmusia paukkuja tuo on kans päästelly ku maisteli piimää tuossa aamupäivästä. Hienosti upposi piimä. Olisi enempiki halunnu mut en sit antanu, riittävästi on pauketta ollut tuolla vajaalla desilläkin.

23.2.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

Myö käytiin suihkussa ja nyt iltapalaa nassuun. Sit unille.

23.2.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

joutaakai tuota itekki XD

23.2.2012
ninnup
ninnup

no jokos ne kaikki ennätti unosille

23.2.2012
ninnup
ninnup

iltaa..

mikähän nyt on tolla penskalla.. ensin elämöitiin aina päikkäreille menoa ja ei millään suostunu ku huudon kanssa nukkumaan ni nyt on sit päikkärit peace of cake mutta yöunille pitää riekkua ja kiukuta.. huoh!

isännän ruoanlaitto vuoro oli tänään =kotipizzan pizzaa :D mä sain pehmolelusta takakappaleen valmiiks ja etukappale liki puolessa välissä ja nyt neulon tätä mun keskenerästä sukkaa makurissa ku tuo mukelo vihdoin nukahti.. ei tässä aina hyvin paljoo jää aikaa kyllä omille hommille illasta ku tuo muksun nukahtamiseen menee nykyään se tunti ku ennen oli 3dl velli ja siitä 5 min ni oli kanttuvei.. nyt juo eka ehkä 30 ml velliä, riekkuu tunnin ja sit juo desin pari ja nukahtaa.. en viiti ees enempää velliä ostaa ku mitä tuolla kaapissa on jos tämmöseks menee tämä homma.. sit siirrytään takas iltapuuroon

23.2.2012
ninnup
ninnup

Myökii saatiin jälkikasvu petiin.

riu: olihan tuo ihan hyvää harjotusta tehä tuo cv vihdoin lontooksi. Oon mie sitä pari kertaa aiemminki tehny mut aina jääny jotenkii puolitiehen. Mutta ko se on vaan hyvä yrittää näyttää et sujuu se lontoo muutenki ko vaan itsearvioimalla :D

Tuo cv tuntuu olevan loppujen lopuksi ihan älyttömän helppo kääntää. Sanamuotoja tietty saa vähän hakea. En esmes löytäny lontooksi sanaa yhdistystyöskentely, siis vapaaehtoinen. Joten jäi sitten pois. ammattiyhdistykset ja moiset on vähän eri asia. Ja monet suomalaiset ammattinimikkeet, eihän niitä edes ole olemassa.

Kiva kuulla et nealla ollut hyvä päivä ja muutenki perhe tasapainossa.

Mä rupeen nyt taistelee Nordean nettipankin kanssa. Toivottavasti mä nyt pääsen kirjautuu ko pari päivää jo taistellu ja nyt sit yks kaks mulle kerrottiin et tunnuslukulaput voi vanhentua. Voi kääk. Mie oon tuttu vaan op:n nettipankin kans. Mennee harjotteluksi tämä touhu.

23.2.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

Iltaa vaan :) Oisin alottanu ketjun, mutta kerkesit ensin :D Et halluis misukka tehä miullekkii cv:n enkuks? Pitäs sekkii, vaan ku ei jaksa... Ja pitäs kuulemma tehä työhakemuskii enkuks. Hienoo ku ossaa tehä kunnollista ees suomeks X)

Myö ollaan tässä saunaan menossa, isi vaan  vitkuttelee ku ei viiti pestä pienimmän sontia X) Aika laiskamato :D

23.2.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...