Päikyt pihalla, vaatetus ?

Juhuu mammalaiset ! Tällä on taas ongelma. Eli siis, herra tutii pitkät päikyt (2-4h) pihalla ja nyt kun mittari onkin taas plussalla, niin mitä kummaa puen hälle päälle? Tänään mittari näyttää jo +4 ja herra on nihkeenä jo nollakelillä nuo toppatamineet päällä (makuupussissa). Nyt on siis jätetty pois jo viltti vaunuista, olisko aika ainakin näille runsasplussaisille päiville pukea esim. välikausihaalarit päälle ja joku kevyt viltti jos siltä tuntuu? Entäs sitten tuo aivojen suojus, onko näillä keleillä paha laittaa kypärälakin päälle vain joku kesämösä, eikä tuota fleecevuorellista villapipoa...? P.S. Herra on siis perinyt äitinsä kuumakalleuden ja hikoilee todella herkästi. Apuja ! 8)

23.2.2012
RJ89
RJ89

Voi tosta auringosta, olin helisemäs yks päivä ku takapihalle tohottaa aurinko ihan täysiä ja mittaris kevyet lukemat +19,7 astetta. En vieny takapihalle en, tuli etupihapäikyt. :D

23.2.2012
RJ89
RJ89

Meidän ukkeli oli ihan hikimärkä. Itte pelkäsin jo hitusen et se villapaita ei riitä suojaamaan mut oli ihan kuumissaan koko tyyppi ko kärreistä pois otin.

23.2.2012
misukka
misukka

mä just laitoin uuden lämpöpussin testiin. Poitsu ihan normikuteissa sinne sisälle. Villapaita on yläkropan suojana, lisäksi nahkatossut, tumput, kauluri ja hattu. Kahtellaan, miten viihtyy. Ja aikamoinen lämpöpatteri tuokin on.

23.2.2012
misukka
misukka

mine tein tänään niin ko on +2 että fleesepukupussi, paksu kypärämyssy, alle normi vaatteet ja sit villasukat ja tumput, kääräsy villashaaliin ja äpin pussiin lämmin oli :)

23.2.2012
imppuliina
imppuliina
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...