Vauvan kaulan punoitus

Siis kun tuolla mun vauvelilla (2kk) vähän tuolta kaulapoimujen alta punoittaa, että kannattaako sitä talkata tai..? Puhdistan ja kuivaan kyllä säännöllisesti joka aamu, niinku on opetettu! xD Neuvokaahan konkarit taas! ;-) Kiitos!

23.2.2012
pelargoni1
pelargoni1

Joo, näin minäki tuolla työpiireissä ikäihmisten kanssa olen tottunu toimimaan, et punoitukseen käy hyvin talkki ja jos iho rikki, niin Bepanthenia sitte.. ;-)

25.2.2012
pelargoni1
pelargoni1

meillä esikolle jouduttiin melkein joka päivä laittaa kaulaan ja kainaloihin talkkia, en tiiä miks.. vissiin niin kova hikoilemaan :DD kuopuksella ei tarvinnu käyttää kun pari kertaa..

23.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

Meillä pestiin vedellä ja kuivattiin huolellisesti, monta kertaa päivässä. Talkki auttaa siihen, ettei ho hierry niin helposti rikki.

Mut rikkonaiselle iholle ei kannata perunajauhoa tunkea. Se kun on pelkkää tärkkelystä, ni antaa erinomaisen kasvualustan bakteereille. Eli punoittavalle iholle ok, mut jos iho on jo rikki ni sitten ei. Silloin bebanthenia.

23.2.2012
misukka
misukka

Joo, pottujauhothan ajaa periaatteessa saman asian, ku talkki, I know teka! ;-)

23.2.2012
pelargoni1
pelargoni1

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

23.2.2012
pelargoni1
pelargoni1

Meil toi poitsu pukli tooosi paljon.. ja terkkarissa sit sanovat sinkkivoidettakin voi talkkien ja nuiden jauhojen ohella kokeilla, mutta jos ei niillä lähde niin sit se alkaa olla bakteeri peränen sieni. Joka tulee todella helposti(esim jos on yöllä pulauttanu ja ei niitä sillon taho keretä pyyhkimään heti ja pääsee  muhimaan :P.) niin siihen auttaa sibicort joka on kortisooni pohjanen voide. Vauvoille laitetaan 1 kerran päivässä 3 päivän ajan. Lähtee bakteeriperäiset punoitukset.

23.2.2012
jeini
jeini

Juu, mää kans koita hyvästi pistää rätin aina kaulalle, mut kyllähän ne nesteet pääsee joskus yllättään ja sinne jottai tirahtaa! Nyt pistin vähän talkkia, mut toki sitä vois ihan vanulappusella usiamminki ku kerran päivässä putsata ja kattoo, et auttaako asiaan. Eihän tuo onneksi pahasti punota, vaan eipä tarviskaa! :-)

23.2.2012
pelargoni1
pelargoni1

voi laittaa talkkia ja kokeilla auttasko.. sinne makkaroiden väliin saattaa jotain maitoa tahi puklua jäädä mikä hiertää, salakavalasti ku valuuvat joskus tai sit vaan ne kaulamakkarat itessään hikoaa ja hiertää ni alkaa punottaa.. :)

minen tainnu mitään sinne laittaa mut pyyhin pitkin päivää välillä aina sieltä ni ei se suuremmin punotellu.. aamu- ja iltaputsi ja päivällä vielä kerran pari.. ja pein ruokailujen ajan kaulan päällä riepua "ruokalappuna" et jos valu sitä maitoo ni stoppas jo siihen riepuun eikä valunu sinne kaulaan saakka..

23.2.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...