Nyt lähtee järki!!

Tää meidän yöelämä on ollut syntymästä asti melkoista hulinaa. Pojan täyttäessä vuoden verran, tuntui, että jo pikkasen helpottaa. Viime yö oli taas semmosta valvoskelua, että huhhuh. Nyt siis ikää 13kk. Meillä käytössä siis pullo, keskimäärin on yöllä syöny maitoa 300ml, ja senkin monessa erässä (2-4). Nyt viime yönä söi 500ml, ja tosiaan monessa pikkuerissä. Lopetin laskemisen 10 herätyskerran jälkeen. Tutista luovuttiin kk sitten, siinä toivossa josko se helpottaisi nukkumista. Eipä sillä ollut vaikutusta suuntaa taikka toiseen. Oon yrittäny silitellä/tassutella, välillä siihen rauhottuu, välillä huuto vaan yltyy ja sitten pullo suuhun.. ja uni jatkuu. Nyt on siis tultava stoppi tälle hullunmyllylle. Mikä ois paras keino lopettaa yösyönnit? Kerrasta poikki, vettä tarjoten? Nokkis vai pullo? Ollaan nukutettu poikaa vieressä, omassa sängyssä, joka on meidän sängyn vieressä ja sitten ihan omaan huoneeseen. Mistää ei oikeastaan ole ollut apuja. Noi maitomäärät on melkosia mielestäni, vois olla, että päivällä ruoka maistuis paremmin, kun yösyöpöttely loppuu. Neuvoja ja hjeppiä kiitos :)

23.2.2012
Felize
Felize

Meilläkin sekä äiti että poika herää yöllä janoon. Yötissit vieroitettiin vesinokkiksen avulla.

23.2.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 1-month-old toddler

kerrasta poikki sanosin mie. sama huuto tulee jokatapauksessa! meillä yösyönneistä luovuttiin niin että otin viereen ja siinä sai möskytä möskyymisensä ja siihen tipahti. pidin pikkusen lujempaa kiinni niin ei alkanu rimpuilemaan ja kuitenkin äitin sylissä meillä saa huutaa niin paljon ko sielu sietää :) se on se paikoista turvallisin!

23.2.2012
imppuliina
imppuliina

Mä en usko, että on ottanut pullon korvikkeeksi, kun ei ne yöt mitenkään parantunut/huonontunut tutin lopettamisen jälkeen. Aikalailla yöt olleet samanlaisia oli tutti tai ei, mutta muutama yö ollut ihan hulinaa.

Taidan kokeilla siirtää omaa huoneeseen ja kerrasta poikki, vettäkään en taida tarjota. Pitää vaan skarpata nyt, että pari yötä menee valvoskeluksi. Kohti parempi unia :)

23.2.2012
Felize
Felize
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...