kantopussi!

onko kellään kokemuksia kantopussista jos on niin kertokaahan mullekin :) meillä tosiaan kohta 2kk vaaveli ja tuntuu että kokojan saisi sylkyssä kantaa.. joku tuollainen kantoväline olis kyl jees että sais joskus kädet ihan vapaaksikin:) toi kantopussi kuulostaa simppeliltä mutta onko? tosiaan meillä kantoreppu ja se huonoksi todettu:/

23.2.2012
suvikki1
suvikki1
3 years, 11-month-old toddler

tottahan se välillä kerkii hysteeriseksi mennä ja sitten sullotaan tiukkaan pussiin niin sehän vaan paranee se huuto välillä xD mutta siitä se rauhottuu nopeesti ko on hyvässä asennossa siellä ja mukava lämmin äidin lämpö siinä 3 mitä enemmän sidot sen nopeemmaksi se tulee tietenniin ja lapsikin oppii mukana :)

23.2.2012
imppuliina
imppuliina

hmm.. kaipas se täytys alkaa tutkiskeleen noita kantoliina juttuja:) ehkäpäs jopa mää voisin sitten oppia noita solmimisjuttuja ;) mietin vaan että ehtiikö vaavi jo tulla ihan hysteeriseksi siinä ajassa kun alkaa solmimaan liinaa.. tai että meneeköhän siinä kauankin kun alkaa solmimaan,,tottakai ihan yksityiskohtaista:D

23.2.2012
suvikki1
suvikki1
3 years, 11-month-old toddler

no se onkin melkein samanlainen kun tuo meidän soljella menevä liina. eli ei mulle.

23.2.2012
mustikka88
mustikka88

liina ehdottomasti! siis saa lähemmäs äitiä ja imetys onnistuu ja oih! mulla on esikoinen 1,5v ja toinen 3,5kk aivan loistava apuväline! molemmat saa kannettua samalla vehkeellä :) tosin eriaikoina xD  meillä trikoinen ja kudottu liina ja kummassakin puolensa! liputan ehdottomasti tuon liinan puolesta kun se on monipuolinen! sidontoja on lukuisia ja ne on ihan simppeleitä kun ne haldaa ja nopeita! netti on ohjeita pullollaan!!!

23.2.2012
imppuliina
imppuliina

noissa repuissa on niin erilaisia, ja varmaan paras on se kallein. sitten itselleni tuo kantoliina mikä tulee vaan soljella olan vierestä on minulle tosi hankala koska olen niin pieni, mies käyttää tota. mutta just tuo toosipitkä liina mikä menee monenmutkan kautta sopis varmaan mullekin. pussista en ole kuullut, täytyypä katsastaa.

23.2.2012
mustikka88
mustikka88

mutta siis mikä tossa pussisydeemissä on erilaista kun kantoliinassa? mä pelkään jotenkin että aina tulis onkelmia ton liinan sitomisenkaa,,ehkä oon vähän hönö :D ja se että tuon pussin sais silleen että heittää vaan sen "olalle" ja vaavi sinne.. liinassa pitää aina laittaa uudestaan sidonnat v ai mitenkä?

23.2.2012
suvikki1
suvikki1
3 years, 11-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...