Yöjuttuja, taas

Kirjotan tänne, koska tää koskee vauvoja, ei kaikkia unijuttuja. Ettäs tiedätte. Eli siis kysymys kuuluu; käännättekö vauvaa yöllä kun se herää huutamaan? Siis kun meillä tuo ukko kun herää tunnin välein huutamaan että mutsi, tutti tippu, niin se pitää myös aina kääntää jommalle kummalle kyljelleen kun ei selällään saa takasi unen päästä kiinni.. Onko kenties kuinka epänormaalia? Mä joskus jostain luin, ettei vauva tunne oloaan turvalliseksi selällään, niin päteekö se siis näihin vanhempiinkin, eikä vain vastasyntyneisiin?

22.2.2012
RJ89
RJ89
3 years, 4-month-old toddler

"näihin vanhempiin" en tiedä :D mut tuon reilu 2kk jässikän laitan kyllä aina kyljelleen, pönkään vielä monesti pehmolelulla selän takaa, mut kylläpä se monesti on selälleen mennyt sit. Mut siis aina vaihdan vieläki kylkee, niinku sairaalassaki opetettiin, ku ei se ite vaihda. :D Ja nukkuu sekä selällään että kyljellään ihan hyvin. Kyljelleen mieluiten laitan, kun saattaa vielä puklailla, niin eipä niin oo heti tukehtumassa sitte! xD Ja tuo kans, et monesti auttaa, jos vähä kätisee, niin heittää kyleltä toiselle ja jopa taas nukuttaa.

23.2.2012
pelargoni1
pelargoni1

Meillä tuo vauva nyt vasta intoutunu pyörimiseen nukkuessaan. Nousee konttausasentoon ja pyörähtää masulleen ja tunkee kädet tai kintut pinnojen välistä ja kiljuu apuja. Sellälleen tuo pitää aina kiepasta että saa unen päästä taas kiinni.

22.2.2012
misukka
misukka

voi olla.. meillä poika nukku noihin ikiin saakka (katoin ku sulla on tossa 6kk ikänä) aina vaan selällään mut tossa joskus 6-7kk ni tuntu tulevan tarve nukkua ja nukahtaa nimenomaan mahallaan tai kyljellään.. selällään ei kelvannu millään..
en tiiä liittykö sit hampaisiin ku ekat puksahti sitten 7,5kk kun se alko ihan yhden äkin tämä systeemi ja parin kuukauden perästä taas nukahti myös selälleen joskus.. syliin on kuiteski koko ajan nukahtanu silleen selälleen joo mut kuitenki vähän istuvaan asentoon, semmoseen kuppiin :D

22.2.2012
ninnup
ninnup

meillä kanssa öisin jos herään et poika tuhisee, käyn laittamassa kylelleen tai jos on kylellään käännän toiselle kylelle laitan tutin suuhun ja peittelen niin nukahtaa.. ja näin on toimittu ja näin toimii hyvin. enkä näe siinä mitään haittaa :D

22.2.2012
mammae11
mammae11

Meitin 8kk, ainaki vaatii aina sen kääntämisen. Nukkuu selällään jos unissaan kääntyy, mut selälleen ei kyl oo kertaakaan nukahtanu. :)

22.2.2012
Sam81
Sam81
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...