Pallon heittelyä

Minkä ikäisenä teidän lapsoset on alkaneet heittämään palloa? Kun miusta tuntuu et tuo vauva on ihan hirveän ajoissa liikkeellä tuon taidon kanssa. Ikää siis 10,5kk ja kaveri nostaa pallon käsiinsä ja heittää sen isoveikalle. Eikä ole mikään vahinko kun tekee saman monta kertaa ja nauraa räkättää onnellisena päälle.

22.2.2012
misukka
misukka

se voi olla että teijänkii pienellä (taivas, onko se muka jo noin vanha, vastahan se synty :O) on siellä kotona nyt hyvä malli, mistä sitte oppii noita juttuja aikasemmin. Voisin väittää että meillä esikoisen ollessa tuon ikänen varmaan ees ollu palloo mitä heitellä :D

22.2.2012
riu
riu

riun lapsista en yhtään ihmettelekään ku teillä kävellään jo, ko muilla nippa nappa kontitaan XD

Ehkä meiän esikko oli sit hitaan puoleinen tässä jutussa. Ko muistelen et se oli pitkälti toisella vuodella ennen ku heitteli palloa, tai ees otti moista käsiinsä.

22.2.2012
misukka
misukka

meillä oppi pari viikkoo sitten ku isänsä toi messuilta tommosen pallon mitä on hyvä heitellä :D eli 11kk.. katto isiltä mallia ja viskeli isälleen..
sama ku katto isiltä mallia ku isi pyöritti palloo kauhassa vaikka kuin päin ni kovasti yrittää tehdä perästä ja saa jo kannettua kauhalla sitä palloo ja on pari kertaa pyöräyttäny ympäri niin et se pallo on pysyny kauhassa :D

isommilta oppii näköjään nopiasti ♥

22.2.2012
ninnup
ninnup

Miusta tuo on ihan normiaika :) Meilläkii pienin poika potki ja heitteli palloa tytön jalisharkkojen aikaan kesällä saman ikäsenä :)

22.2.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...