Iltaa mammat :)

Mitäs teille kuuluu? Meillä on kupu ravittu, lapset kahtoo telkkua ja äiti surffaa. Kohta saahaan junnut jo yöunille, jee! X) Aina se päivän paras hetki :D Miun pitäs perehtyy vähän kouluhommiin, mutta ei oikein jaksas... Nuhanen olo niin ei ajatus oikein kule. Ja mitä muita tekosyitä niitä nyt onkaan :D Meillä on koulussa muuten semmoset kummiyrtykset joihin tehään ryhmän kanssa erilaisia projekteja. Myökii oltiin koko viikonloppu töissä siinä meijän kummiyrityksessä. Aika jännä sinänsä että tää kummiyritys ei lähe sponssaamaan meijän haalareita... Melko röyhkeetä, etten sanos X)

22.2.2012
riu
riu

Nealle paranemisia kovasti, inhaa sairastaa ku on kuitenkii koti pyöritettävänä :/

Jermu, mites meni talojen mittaukset tänään? Jokos teillä on ollu puhetta että millon pääsisitte muuttamaan?

Ninnup, ei miusta tuu mämmin ystävää noillakaan puheilla X)

Kahos, lapset söi makkaransa. Nyt ois isille hommia :D Ja sitte se ihana rauha :) Tai no kahtoo mimmosen rauhan tuo isimies miulle tännää antaa, näyttäs olevan aika levottomalla tuulella :D

22.2.2012
riu
riu

Iltoja

Kohta pitäisi noita naperoita ruveta unille laittelemaan, kylvyn kautta. Pojat pyörittelee palloa keittiössä. Ihanan näköstä ku lapset leikkii yhdessä ♥ vaikka ikäeroa onkin 5 vuotta. Riemun kiljahduksia kuuluu ja pallot lentelee, pienemmän toimesta :D

Tänään syötiin vohveleita, vauvakin sai makustella kun mies teki sokerittomia vohveleita. Aika ällöjä ihan sellasenaan syötäväksi. Mut vauvalle maistu.

22.2.2012
misukka
misukka

hyiiii mämmiä :X

Miun pitäs kuulemma paistaa lapsille iltapalamakkarat takassa. Mies kyllä saa siitä hyvästä hoitaa iltapesut. Toivotaan että pienimmällä ois kakat housussa X)

22.2.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...