Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Syöminen

Sytytä kynttilä palamaan, lapsi keskittyy siihen ja ruokailu käy leikiten! Isommilla lapsilla syömisen palkinto on puhaltaa kynttilä, jos on useampi lapsi niin kaikille voi sytyttää oman kynttilän.

22.2.2012
ainika
ainika

meillä tuo kiipee niin nopeesti pöydälle että siinä vieressä pitää vahtia jos pöydällä on jotain muuta kuin ruokalautanen. joo ja tottakai jos ei syö niin pois pöydästä, mutta jos katse ja ajatukset haahuilee koko ajan muissa asioissa (niinku meillä) niin toi kiintopiste ois varmaan hyvä. ellei sitten ajatus oo taas liikaa kynttilän ihmettelyssä että syösimisestä ei tule sen takia mitään :D

27.2.2012
mustikka88
mustikka88

no eihän sitä kynttilää nyt niin lähelle pie laittaa et lapsi yltää koskemaan sitä! :O järki hoi.. jos oisin kuullu tän vinkin aiemmin, niin oisin voinu kokeillakki, kynttilä vaan toiseen päähän pöytää, kun missä lapsi on..

27.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

joo meidänkin esikoinen yrittää vaan koskea liekkiin :D ristiäisissä kerkes ottaa liekistä kiinni, mut se otettiin niin nopsaa tilanteesta pois ettei se kerinny polttaa sormeensa. ois kyllä saanut että ois oppinu olla jatkossa koskematta :) semmonen tuikkukippo missä liekki on lasin sisällä vois toimia.

27.2.2012
mustikka88
mustikka88

Hui, meillä ei ole lasten vauvoina ollessa eikä myöhemminkään kynttilät palaneet.

Tulipalo siitä saattaa tulla.

27.2.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...