Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Vesirokko ja raskaus Apua!!

  Apua! Onko kukaan sairastanut vesirokon raskausaikana? Mulla rv33+3 ja Itse täällä ihan hysteerinen, kun mieheni poika sairastunut tänään vesirokkoon tai siis nyt ilmaantunut näppylät, tiettävästi sitä tartuttanut jo jonkun aikaa... Poika meillä parisen kertaa viikossa, viimmeksi eilen! Itse en ole tiettävästi sairastanu vesirokkoa. No tänään on käyty verikokeissa, otettu vastaaineita ja huomenna saapi tulokset siitä. Jos en ole sairastanut saan jonkunlaisen estokuurin. Mutta entäs jos sairastun silti? miten vauvalle käy? kamala paniikki mulla.

22.2.2012
eppus
eppus

 

 

 Kiitos misukka tietopaketista. Toivotaan todellakin että mulla on vastaaineita.  Olen kyllä ollut joskus vuosia kontaktissa  vesirokko lapsien kanssa ja silloin odoteltiin että näinkö tauti iskee minuun mutta ei tullu. toivotaan että ei nytkään!

22.2.2012
eppus
eppus

voi ei,nyt toivotaan että sulla on olemassa vasta-aineet!

22.2.2012
satumamma
satumamma

eikö ne siellä osannut selittää mihin soitit että pääset verikokeisiin?

mä en tiedä, ei oo kokemusta enkä oo keltään kuullu mitä voi tulla. netistä varmaan löytyy ku kuuklettaa. mut tosiaan, sen kuullut olen ettei se hyväksikään ole :( toivottavasti sul ois kuitenkin noit vasta-aineita. tsempit :)

22.2.2012
Boco
Boco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...