Miten minä saan lääkärit ja hoitavan tiimin tajuamaan

ETTEN MÄ ENÄÄ JAKSA!!!!!! :( oon sen niille sanonu, ja ne tietää tilanteen. se on kriittinen, HEIDÄNKIN MIELESTÄÄN. MUTTA NE EI TODELLAKAAN TIEDÄ OIKEETA TODELLISUUTTA, MILTÄ OIKEESTI TUNTUU OLLA MUN SAAPPAISSA (anteeksi että huusin, meni capslock vahingossa, enkä jaksa pyyhkiä). mä en jaksa sitä tunnetta kun joutuu olemaan kokoajan tolle lapselle negatiivinen koska mitenpä mä niitä positiivisiä palautteita antaisin kun kokoajan on sellainen uho päällä että oksat pois. ja arvatkaa miltä tuntuu kun lapsi useesti päivässä sanoo että hän on tyhmä, eikä kukaan rakasta ja vois tappaa itsensä :( se on ihan kamalaa!!! ja vaikka koitan halia ja puhua nättejä ja teen kaiken näyttääkseni että kuinka rakastan niin ei se ymmärrä, se pelkää kokoajan että me viedään se pois ja että sen ois parempi kuolla ennen sitä. en tiiä mistä se on saanu sen päähän. psykiatrisella tilanetta kuvaitiin kriittiseksi, mutta ei niin kriittiseksi että ois otettu osastolle heti vaan sitten ku tilanne menee huonommaksi....(nyt huudan sit oikeesti) MITEN HELEVETISSÄ SE VOI ENÄÄ HUONOMMAKSI MENNÄ!!! SIIS SITTENKÖ OTETAAN OSASTOLLE KUN TUOLLA ON JO HENKI POIS???? osasto ei varmaan vaan enää ole psykiatrinen :( :(

21.2.2012
Boco
Boco

Huikkaanpa tännekkin pikaisesti kuulumiset koskien poikaa. soitellu polille ja puhuttu puhelimes psykiatrin kanssa ja tuli ilmi että tuolloin toukokuussa ois tarkoitus alkaa tutkimaan tarkemmin että onko pojalla skitsofrenia koska oireet ovat niin selkeät. mutta painotti että voi olla muutakin mutta se siis yksi mahdollisuus :(

ens viikolla soitan uudestaan kun ovat hoitotiimin kans kokoustelleet käsittelemään meidän tilannetta. ilmeisesti nopeutetaan tuota tutkimusjaksoa.

7.3.2012
Boco
Boco

meillä on kans concerta ja koitin vihjatakkin viimeksi tuolla lekurissa että oisko muuta lääkettä mitä kokeilla mut en saanut vastakaikua.

meillä ois kans tuo paikka mihin osastolle menis niin 100km päässä. mä nyt kattelen viikonlopun yli tuon menoa ja funtsin vielä. sillä on toi jalka nyt kipee niin ei viiti kaikkea tähän samaan syssyyn. kouluun en poikaa nyt laita koska tuon jalan kipu saa sen vielä suurempiin raivoihin. eilen oli koulussa tapellu kaverin kanssa ja taju oli kaverilta lähteny :( parempi että raivoaa täällä kotona ettei ulkopuoliset joudu kärsimään. saan täällä nyt sitten verestellä omia koulunkäyntiavustajan taitoja ja pitää opettaa pojalle muutama uusi aihe äidinkielessä...:)

23.2.2012
Boco
Boco

ja se masennus, ei laajempia tutkimuksia ole tehty mut siinä pikakyselyssä tullu korkeat pisteet. adhd lääkitys on.

22.2.2012
Boco
Boco

ei olla missään tekemissä oltu sosiaalihuoltoon. ja tuolta psykiatriselta sanottiin että aina heihin yhteys. ja nyt kun sanoit muistin tuon päivystyksen...siis tarkoittaako se että menen tuonne yliopistolliseen yhteispäivystykseen ja sitä rataa? huomen tulee viimesen kerran tuo terapeutti, ja se tekee keikkaa tuolla psykiatrisellakin joten voin kysyä siltä miten voin toimia, että menenkö ilman ennakko ilmoitusta vai soitanko ensin osastolle. nyt tähän on tultava loppu!!

tipihii: adhd, aktiivisuuden ja tarkkaivaisuuden häiriö

ja samanaikainen käytös ja tunne-elämän häiriö

22.2.2012
Boco
Boco

ihan samanlaiselta kuullostaa teka. ihanaa että purkauduit♥ oot varmasti ainut täällä joka oikeesti ymmärtää koska tuo sun kirjoitus oli ihan kuin mun kirjoittama. tuollainen apu vois olla pojallekkin hyvä, viikot tukiperheessä (tai jossain asiantuntevassa paikassa) viikkonloput ja lomat kotona. kamalaa se on ajatella että antas kuin pojan pois mutta en minäkään mikään asiantuntija ole ja kohti huonompaa vain mennään kun ei ehdi, en osaa, enkä jaksa...ja tuolla tuetussa paikassa varmasti ulkopuolinen ja ammattilainen osais katsoa poikaa eri silmin ja antaa oikeanlaista tukea arjesta selvityymiseen. ja kun siellä ois viikot niin jaksais itse paremmin sitten keskittyä poikaan vapaalla. ja tuolta tukiperheestä varmasti saa sitten vinkkejä mitkä toimii pojalle hyvin.

22.2.2012
Boco
Boco

toukokuussa vasta pääsee kunnolla keskustelemaan asioista. sen jälkeen sitten kartoitetaan että tarviiko osasto jaksoa, sitten jos katsotaan että tarvii niin sinne on vuoden jonot. sinne pääsis siis siinä tilassa jos tuo kongreettisesti yrittää esim sitä itsaria tai katoaa tms...ei muuten ilman laajempia tutkimuksia.

meillä loppuu nyt tällä viikolla terapia (koska vammasituki päätös viivästyy, syystä että lääkäri kirjoitti vasta viikko sitten kelalle tosistuksen) ja mä koitin kysellä että mitäs tehdään se pari kuukautta kun menee tohon päätökseen ja ei oo terapiaa, joka on ollu pojalle henkireikä. joo ei voi tehdä mitään kuulemma. eikös nuo ois voinu edes tarjota muuta terapia muotoa? meinasin että soitan perheneuvolan psykologille että jos hän jututtas poikaa kerran viikossa, mut muistin että tuolta psykiatriselta sanottiin että olemme nyt heidän asiakkaita ja ei tarvii olla yhteudessä oman paikkakunnan neuvoloihin ym. tuolta perheneuvolasta kuitenkin sais ilmaista tukea poika eikä tarvis odottaa kelan päätöksiä.

22.2.2012
Boco
Boco

Täältä myös paljon jaksamisia sinne! Rasittavaa, kun lääkärit jahkaa ja jahkaa.. odotuttaa apua tarvitsevia.

voimia!

22.2.2012
Felize
Felize
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...