aargh!! menee hermot tuon tekniikan kans!

pärkkele kun  pitää saikullakin väkertää tuota PDA:ta mutta kun ei se taho töissäkään toimia, niin arvakkaa kahesti tahtooko se toimia virka-ajan ulkopuolellakaan kun tarttisi ehdottomasti tietoja ulos...  aargh! ja kun käyttäjänä on tällainen tekniikan ihmelapsi joka saa leivänpaahtimenkin hajalle jo silkalla katsekontaktilla,niin arvaas vaan sekooko tuollainen haitekki sitten näistä näpeistä.. kärsivällisyys oisi ehkävalttia, mutta kunkyseessä on TEKNIIKKA ja se, ettei se taho toimia niinkuin miemielisin sen toimiva, niin kärsivällisyys on kärpäsen luokkaa. vuosien varrella hankeen on heitetty "vahingossa"  leivänpaahdin, pari tietokonetta, mikro, pari kännykkää...   tätä ei viihti nakata kun töissä eivarmaan pitäisi. sitä paittion tää niin pirullinen vehje jotta palaisi varmaan bumerangina takasin. pitäisi varmaan ajaa yli ja peruuttaa varuilta vielä pari kertaa  jottei siinävarmasta henki pihisisi. auttakee mammat! nyt kihisee hermot,eikä tilannetta auta asiasta purkaminen tietokoneella  josta tyttö on repinyt irti  kolmasosan näppäimistä. voi kettulanvatut!

21.2.2012
Blanco
Blanco

nyt en kehtaa ehottaa et kokeile, vaikka mieli tekisi.

21.2.2012
misukka
misukka

misukka,  ei edes ole hauskaa:D!

nykysin mie tappelen sen kans  aina vain katseilta suojassa, koska en sitä tappelematta ees osaa käyttää.   saiskohan siitä edes kivaa ilotulitustaaikaan  jos sen sulloisi mikroon:D?

21.2.2012
Blanco
Blanco

Minusta ei oo sulle apua ko en moista vehjettä omista, mut mua pisti ihan kauheesti naurattaa ko sieluni silmin nään siut siellä tappelemassa sen härpäkkeen kanssa. Sori!

21.2.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...