Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Aikuista seuraa? :O

Siis kamala kun stressaan jo nyt tulevaa kesää! Ahdistaa pelkkä ajatus, että hajookohan mulla pää? Oon siis muuttanut syksyllä opiskelujen perässä (vaan noin 50km kotikaupungista, mut kummiskin) enkä tunne täältä yhtään ketään! Tällä tkellä mielenterveys säilyy koulun ansiosta, kun saan aikuista seuraa ja se on ikään kuin mun "omaa aikaa", mut koulun ulkopuolella ei oo mitään sosiaalista elämää. Oon vaan kotona tytön ja koiran kanssa ja se on ihan ok, kun kouluviikolla paljon jaksaiskaan muuta. Mutta hajoonkohan mää kesällä palasiks? Kun kesäloma alkaa, niin mun sosiaalinen elämä tulee oleen nollassa. EI helvetti! EN nää tyyppejä koulusta, kaikki perhekerhot ys on suljettu kesäisin joten sellanen ei oo mahdollisuus, autoo tai korttia en omista, että pääsisin tapaan kavereita esim kotipaikkakunnalta... Siis tää ajatus ahdistaa mua jo valiiksi. Siis musta on ihanaa, että saan olla tytön kanssa kotona sen kesän ja oon päättänyt et kesätöihin en mee, kun kuitenkin kotihoidontuen voin vielä tältä kesää nostaa. Ja siis mulla on niin kauniita visioita mun päässä, miten vietetään oikeen intiaanikesä tytön ja koiran kanssa ja lähestulkoon asutaan ulkona. :D Mutta sit kuitenkin ahdistaa toi ajatus siitä, että en ehkä koko kesänä saa viettää aikuisessa seurassa kun joitain hassuja hetkiä. o.O Siis todennäköisesti vietetään mun perheenluona viikonloppu tai pari, ehkä jopa viikkokin. Mutta siinä on kaikki sosiaalinen elämä mitä mulla tulee olemaan kahteen kuukauteen. Siis ihan kauhee ajatus!

21.2.2012
Monster
Monster

missäs päin sie monster asut? miekkii höperöidyn, mut kun en mie uskaltas kuitenkkaa mihinkään tapaamisiin tulla :D

22.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

joo mä tulen kanssa tapaamisiin ja vaikka muutenkin! mulla sama ongelma. kaverit on kesän työharjotteluissa sun muissa. ja toivottavasti meillä ois se toinen auto jo kesällä ni voin liikkua miten haluan.

22.2.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

Minunkin puolesta voidaan keväällä ja kesällä nähdään vaikka joka viikko ja useamminkin. :) Rantsuun vaan hiekkalinnoja rakentamaan ja jätskitötteröjä syömään :)

22.2.2012
Felize
Felize

kuuleppas nyt monster!! eläpä sie piirtele mustia pilviä teidän kesään.

onhan sulla meidät, libbemammat joiden kanssa alat tekemään lähempää tuttavuutta, voidaan sitten kesällä ku on lämmin ja kaikkea niin vaikka järjestää tapaamiset hiekkarannalle tai jotain.

et missään nimessä oo yksin. voidaan vaikka kerta viikkon tai jotenkin niin järjestää libbe mammojen kokoontumisajot :D vaikka nenäinniemen hiekkarannalla tai jotain. meiänkin poika on jo sit niin iso että helposti voidaan tehdä hiekkakakkuja rantsulla :D

21.2.2012
mammae11
mammae11

no juu, on sekyllä hanurista:( itte podin huonoa omaatuntoa kärsimyksistäni, kun onhan mulla mies ja nuo teinitkin joitten kanssa jutella,mutta silti sitävaan kaipasi myös sen pienen annoksen oerheen ulkopuolista lärppäseuraa.

parasta terapiaa on yksi  iltapäivä vanhan ystävän luona, pannu kahvia, aski tupakkia ja  juoruaminen äänet  käheiksi:) ah, mitenniin simppelistä voi nollata tämänkin mamman pään!

21.2.2012
Blanco
Blanco

No mulla ei ollu kotipaikkakunnalla ongelmaa olla kotiäitinä, nautin siitä kyllä täysin! Mut siellä olikin mun oma perhe ja useilla kvereilla lapsia ja sit tietty perhekerho. Ja kun oli pieni kaupunki, niin lyhyt matka joka paikkaan, eli helpost kävellen ja pyörällä huitastiin kaikkialle.

Mut nyt tuntuu et oon ihan yksin täällä. Koulussa tietty on ihania tyyppejä, mut he on vapaa-ajalla niin eri elämäntilanteessa, et ei hengailla koulun jälkeen ja suurin osa asuukin sen verta kaukana, ettei nähtäs kyllä muutenkaan. Ihan perseestä ettei kesällä järjestetä mitään perhekerhoa tai -kahvilaa tms. missä vois käydä ees kerta viikkoon hakeen annoksen aikuisuutta. :(

21.2.2012
Monster
Monster

samaistun tuohon täysin! tuossa varmaanpainavin syy miksen varmaan koskaan oisi kolmea vuotta voinu kotona olla. ei  yksinkertasesti oisi pää kestäny. vaikka mulla auto ja korttikin, niin silti sitä jäi kyläily vähäseksi kun tuntui ettei  minnuu lapsen kera oisi hirveesti  mihinkään kaivattu. yksin kyllä tai miehen kans mut  lapsen kera... muutenkin kun tuntui että ne omat kaverit oli hävinny ku pieru saharaan ni oli pakko (taloudellisen tilanteen lisäksitietty) mielentervedenkin vuoksi lähettävä takas työelämään. tuntui muuten että muuttuu nauriiksi kotona.

21.2.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...