Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

no nyt sitä aaa-puuu-va! :D

eli palataan aiheeseen miun  äitin synttärit ja siellä tarjottava ruoka. Eli pääruokana tulee olemaan valkkarissa paistettu uunilohi, sisko on jostain syystä saanu päähänsä että halluu tehä jälkkäriks mangorahkaa. Mutta se alkuruoka, mitä ihmettä? Ja edelleenkii pääruuan lisukkeet... Miten voi olla noin vaikeeta? Mutta siis ehdotuksia pliis? :)

21.2.2012
riu
riu

nii ja kylmän tomaattikeiton lisäks krutongit. sen pääruoan lisäks ehdottaisin ehkä kans jtn juureksia tai peruna-porkkanasosetta tai kukkakaalisosetta ja koristeeksi päälle vaikkapa persilja nuppu tai herneenversoa tai jtn vihreetä.

21.2.2012
immortal
immortal

alku ruokaa en nyt äkkiseltään keksi mutta yleensä pääsääntö on (näin ravintola-alalla) että jos pääruoka on kalaa niin alkuruoka pitäisi olla muuta kuin kalaa esim lihaa, kasvista ym, sekä että jos pääruoka on lämmintä niin alkuruoka pitäisi olla kylmää niin kuin jälkkäri (ei pakollista). tämä siis pätee vaan kolmen ruokalajin menussa. että jos tuo helpottaisi jotenkin.

voisin mä jonku ehdotuksen heittää tähän kylmästä alkuruoasta tomaattikeitto, carpaccio tai joku hyvä salaatti

21.2.2012
immortal
immortal

Herkkusienikeitto alkuun. Nam. Jos siis ei oo sienikammosta väkeä. Jos on niin sitte hmmm... Jättikatkiksia ja jotain? 

Mut lisukkeeks kalakselle vois sopia hunajamarinoituja uunijuureksia vaikkapa tuoreella rakuunalla. Tai jos ei tykkää niin esim. ruohosipuli käy.

21.2.2012
RJ89
RJ89
2 years, 5-month-old toddler

no noita sieniä itekkii mietittiin, mutta kun niitä ei saa semmosia isoja mistään... Hmmm ehkä tuota avokadoa voiskii miettii, sopisko se vaikka parmankinkun kaa?

21.2.2012
riu
riu

no männävuonna oli maa-artisokasta sosekeittoo, niin nyt sitte mieluummin jotakii muuta :)

Eikös parfait oo niin ku jäädyke? *googletaa*

21.2.2012
riu
riu

No ite tein miehen synttäreille sosekeiton..missä oli vaan porkkanaa ja koskenlaskijaa, ripaus suolaa ja pippuria mausteena ja patonkia/vaaleeta leipää sen kanssa ja pääruokana oli uunilohta..kävivät hyvin yksiin..ja sitä keittoa olis menny enempikin, oli tosi hyvää vaikka ite sanonkin :D

21.2.2012
jeini
jeini

no oisko ihan haudutetut kasvikset pääruuan kaveriksi, vähän rakuunaa mausteeksi.

Alkuruuaks vaikka katkarapu-parfait (isännän ehdotus :D mulla ei mitään hajua mik'ä toi on)

21.2.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...