Beibiiii...kuuleeko pohjoinen?

Niin ei mulla sen valtakunnan muuta asiaa ollu, mutta ajattelin kato tälleen ystävällisesti ilmottaa sulle että mä oon sinut valinnu yhdeksi mun personaltraineriksi sit tossa synnytyksen jälkeen... :D Kato ku mähän pistin itelleni hullun tavotteen painosta kesäkuun alkuun mennessä, eli tästä ruhosta pitäis olla pudotettuna hippasen reilu 20kg siihen mennessä. Toivotaan että teille ei tuu kauheen suuri urakka tsempatessa mua. Satumamma on kans yks traineri :)

21.2.2012
iputin
iputin

iputin sitten muistaa ettei saa kovasti rehkiä ettei tule kohdunlaskeumaa ;)

mä olin niin innoissani synnytyksen jälkeen kun olin siitä vatsasta päässy eroon että toisenä päivänä synnytyksen jälkeen pompin trampoliinilla, yhtäkkiä tuli sellainen *uupsista* olo, että ehkä vois hiukka rajoittaa :D mut oli vaan niin mahtava olo, kahdessa vuorokaudessa 11 kiloa kevyempi ;)

21.2.2012
Boco
Boco

aivan hirvittävää kuinka kunto on päässy rapistumaan tässä muutaman kuukauden aikana kun ei ole juuri mitään pystyny tekemään. Ja tietty yks on se, mihin pitää kiinnittää huomiota, ruoka. Nyt tulee vedettyä surutta mitä mieleen tulee. Herkkujen määrä on valtava.

Mä sain sillon ennnen raskautumista pudotettua painon 66kg:n ja nyt tänään vaaka näytti neuvolassa 87. Tohon 66kg pudotin keväällä sen 8kg, joten nehän tuli aivan supernopeaa heti alkuraskaudessa takasin.

Mutta lähdenkin tästä lumitöitä tekemään, jotta sais vähän liikuntaa ja voishan tuo junnukin tajuta viestin että sais ulostautua :D

21.2.2012
iputin
iputin

kyl mä eka ajattelin ristiä käteni ja toivoa että mahdollisimman moni kilo jäis laitokselle, kun niin paljon näitä kiloja tullut. Mutta alottelen nyt sillä että pistän vaunut liikenteeseen heti kun mahdollista. Mua oikein polttelee että pääsen vaunuttelemaan. Ketuttaa kun kunto laskenu tosi paljon kun noiden kipujen takia ei ole pystynyt paljoa liikkumaan. Nyt oon viimesen viikon ajan pystyny lumityöt tekemään ilman että kävelykyky on menny :)

21.2.2012
iputin
iputin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...