Radiokanava

Mitä raatiokanavaa siis huudatat useimmin vai surffaatko kanavalta toiselle jatkuvalla syötöllä?   Ite oon uskollinen YleX kuuntelija, jo RadioMafian aikaan kuuntelin kyseisen firman antia. :) Jos joku mielenhäiriö iskee, niin sitten selaan muut kanavat läpi mutta palaan siihen parhaaseen lopulta.

21.2.2012
RJ89
RJ89

radio rock huutaa joka masinassa :) pojan huoneessa myös :D äiti viihtyy siellä leikkimässä ko on joku mikä lallattaa...

20.3.2012
imppuliina
imppuliina

SuomiPOP yksin ja ainoastaan. Aamulypsyä ja Jaajoa minäkin kaipailen. Tosin radioita kuuntelen vain yksin autoillessa, kun lapset on kyydissä, niin lasten laulut raikaa cd levyltä.

19.3.2012
tyttö
tyttö

millä kanavalla oli vuosia sitten aina aamusin "lärvätsalon uutiset", jossa juopot luki uutisiaja sit niitten promillemääriä arvailtiin xD??

vitsi mie aina räkätin sitä kuunnellessa! olikohan nrj? niitä mie oon kaivannu, olivat aivan mahtavia :D

19.3.2012
Blanco
Blanco

vuosien varrella  ollut monta suosikkia. joskus oli tenkasen aamushow, sitten se meni ja lopetti.  sitten pitkään  naureskelin yle X:n aamulle. nyt oon vuoden ajan jo harrastanut surffailua. vakkarina kyllä radio rock, yle X jaaa jaaa... noh. nyt kun suosikkijuontajaa ei ole, niin surffailen vain mielen mukaan:)

19.3.2012
Blanco
Blanco

voicea kuuntelen yleensä autossa :)

19.3.2012
riu
riu

Radio Rockia kuuntelin Joensuussa asuessani, Lappeenrantaan muutettuani se ei täällä kuulu! :'( KAUHEAA! (onneks oon keksinyt nettiradion)

Niinpä SuomiPop on sitten täällä miun ykkönen ja niihin juontajiinhan kiintyy. Harmi, että Aamulypsy loppui, itkin niiden kanssa yhdessä viimeistä lähetystä :'D

19.3.2012
Taitsu
Taitsu

Heha, kyllä mäki oon monet päät kääntäny mm. aamu kasin bussis matkalla kouluun ku napeista huutaa YleX ja sit sielä jotain aivotonta sekoillaan ja alan yksikseni hekottamaan.. :D Ja näin käy usein. :D Mut onneks tossa keväällä kaikki jo tietää et toi on se yksin hekottelija, ei tartte välittää. :D

21.2.2012
RJ89
RJ89

Nova soi aina autossa, muuten ei meillä radioo kuunnellakaan

21.2.2012
misukka
misukka

pompin radiorokkia ja radiojyväskylää edes takas, ennen kuuntelin myös suomipoppia mutta en enää kun jaajo lähti. 

joskus kuuntelen myös iskelmää ja groovea.

21.2.2012
mustikka88
mustikka88

Voice tai suomipop :)

21.2.2012
Felize
Felize
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...