Välipalasta

Tässä mietiskelin et kuinka normaalia on kun meillä ei oo nyt taas hetkeen syöty välipalaa ku ei kerkiä missään välis.. :D Eli siis, syödäänkö teillä välipalaa? Kuka sitä syö, ikä? Koska? Useampi päivässä?   Jos aamulla herätään ennen kukon pieremää, niin aamupalan ja lounaan välissä on välipala. Lounaan jälkeen on hyvällä säällä vaunulenkki ja sen päälle pitkät unet, jos ei sää salli niin tässä välissä taas välipala. Ja sit taas jos päivällinen syödään aikasin (paljon ennen 16) niin sitte päivällisen ja iltapalan väliin jonkunlainen välipala. Ja muksulla siis ikää 6,5kk.

20.2.2012
RJ89
RJ89
3 years, 4-month-old toddler

Niin siis meillä on syöty kiinteetä reilu 3kk asti, että on tässä keritty jo hetki syömään oikeessa ateriarytmissä. Mietin vaan tuota et onko se kuinka super tärkeä änkeä se välipala jonnekkin, jos vaan ei yksinkertasesti riitä tunnit. Mutta näistä vastauksista päättelen että ei sitä ole pakko sinne änkeä.

Ja Blanco, ei se susta huonoa äitiä tee ettet puolikuntoosena jaksa väsätä sapuskaa. :)

20.2.2012
RJ89
RJ89
3 years, 4-month-old toddler

Kahen aikaan on välipala noilla lapsosilla, iät liki 6v ja 10kk

20.2.2012
misukka
misukka

Meillä on lapset syöny siitä lähtien kun siirtyvät 5 ateriaan päivässä (eli joskus tuolla 7-8kk iässä kai?) aamupalan heti herättyä, lounaan klo 11 maissa, välipalan 13-14.30 väliin, riippuu nukkuvatko päiväunet ennen vai jälkeen, joka taas riippuu siitä moneen on nukuttu aamulla :D sit päivällinen tuolla 16-17 välillä ja iltapala just tähän aikaan eli klo 19 maissa.. :) 

mut siis eihän tuossa vaiheessa oo vielä kiire saada sitä viittä ateriaa mahtumaan päivään. toisethan alottaa vasta 6kk iässä maistelemaan soseita.. :D

20.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

meillä syö poika joka päivä.. 11,5kk on ikä ja riippuu ihan miten päivän touhut menee mut klo 13-14.30 välillä.. lounas on 10.30-12 ja iltaruoka 17-18.. periaatteessa aina ku päikyiltä herää ni on joku eväs :) ja evään jälkeen leikit ja ulkoilut.. kiukkunen on jos ei saa evästä tasasin väliajoin ni on ajotettu nuo rutiinit tuolleen..

hoitopoika taas ei välttämättä syö, riippuu ihan miten toisen päikyt menee.. jos herää ennen 15 syödään mut jos myöhemmin ni suoraan sitten päiväruoka..

20.2.2012
ninnup
ninnup

meillä saattaapi joskus käydä niin että aamupalan ja iltapalan välissä on pelkkiä välipaloja... silloinkun mie oon sairas tai muutenvain kykenemätön ottamaan itteeni niskasta kiinni että ruokaa tekisin, niin  niinä päivinä jokainen syö mitä kaapista lytää.  pienimmäinen  mukaanluettuna.

hyi, oompas mie huono äiti.

20.2.2012
Blanco
Blanco

Poika on aina syöny 5 kertaa päivässä, eli aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Meil ei oo taas koskaa nukuttu pitkiä päikkäreitä. :) Ikää nyt 2v 4kk.

20.2.2012
Sralla
Sralla

No meillä syödään aamupala, launas, välipala ja päivällinen, mutta ei ollenkaan iltapalaa. :D Kun ei vaan riitä vuorokaudessa tunnit noihin kaikkiin. :D

Tyttö syö siis hoidossa aamupalan 8 aikaan, lounaan ennen puoltapäivää ja välipalan puoli kolmelta. Kolmelta haen kotiin ja syödään päivällinen noin kuuden maissa eli kun seiskalta mennään nukkuun, niin tyttö ei tasan huoli iltapalaa enää. :D Ja ikää 2v tytöllä. Itse syön yleensä koulussa lounaan, sit kotiin tullessa välipalan/kahvit (ja tyttö saa tuolloin toisen välipalan halutessaan, mutta yleensä ei huoli) ja sit sen päivällisen. Illalla ehkä napostelen jotain. :D

Ja viikonloput vedetään kanssa ton päivähoidon rutiinilla. :)

20.2.2012
Monster
Monster
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...