Vauvan ruokailuongelmat

Onko kenelläkään kokemuksia 5 kk ikäisen ruokahaluttomuudesta? Meillä on syöty kiinteitä jo reilu kk. Nyt kun otetettiin pari viikkoa sitten kaurapuuro kehiin niin ruokailu ovat menneet ihan mahdottomiksi. Nyt ei meinaa maistua mikään muu kuin maito. Eli puuroa pantataan suuhun ja sit ulos. Kasvikset pitää huijata syömään. Vai voiko kyseessä olla vaan se että puuroa on vaikea niellä ja siinä on rakeita? Tosin kaikki soseetkin on itse tehtyjä. Puurua on kokeiltu myös hedelmä soseiden kanssa. Lisäksi meillä on ruvettu pulautteleen.

20.2.2012
Vekkuli4
Vekkuli4

meillä on kans syöntiongelmaa. kohta 9kk alkaa itkeskelemään kun aloitetaan ruokailu, kuitenkin avaa suun mut sitten huitoo ihan kauheesti ja itkee. ihan outo oire meille:( muutoin on kyllä tyytyväinen.

20.2.2012
Boco
Boco

Mä jättäisin kaurapuuron kokeeksi pois hetkeksi. Jos hommat alkaa sujua normaaliin tahtiin niin sit miettisin et mistä se voi johtua, onko allergiaa tms. Toki kaura-allergia ilmenee aika usein voimakkaana, mut eipä noita koskaan tiedä.

Ootko kokeillu myös vetää sen puuron ihan sileeksi sauvasekottimella ja lantrata maitoon? Jos tosiaan on vaan niin kokkareista..

20.2.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...