Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Suunnittelusta

Suunnitteletko viikon ruuat valmiiksi näin maanantaina ja sitä mukaa käyt myös maanantaina kaupassa, ettei tartte joka päivä käydä kaupassa? Onko teillä esim. liitutaululla / valkotaululla viikon ruuat ylhäällä niin että kaikki ne saa siitä tietoonsa hyvällä varoitusajalla?

20.2.2012
RJ89
RJ89
2 years, 6-month-old toddler

ei suunnitella. mennään ihan siten kun on rahaa. ja aika paljon ostan työpaikalta edullisesti ruokaa. joka sit vaan lämmitetään. ja sillä säästetään jopa satasia kuussa.

20.2.2012
anue82
anue82

Ehei. Meillä katotaan lehdestä mikä on tarjouksessa ja sen mukaan kehitellään evästä.

20.2.2012
misukka
misukka
3 years, 8-month-old toddler

juu ei :D

Mie meen niin fiiliksen mukaan, että mitä tekee mieli niin sitä syyvään. Jos mie nyt päättäsin että ens viikon keskiviikkona syyvään kalasoppaa, niin ei se sillon taatusti maistu :D Ja siis ainahan voi sattuu pari muuttujaa, kaupassa voi olla alennuksia, voi tulla vieraita jne :)

20.2.2012
riu
riu

Noo meillä suunniteltiin kahen viikon ruuat etukätenn, vielä viime vuoden puolella.. mut mies kun jäi työttömäks, niin rahatilanne vähän huononi, niin hankaloitu vähän tuo jättiostosten teko, kun ei tienny millon tuli rahaa taas.. mut siis periaate oli et tilipäivänä käytiin ostaa ruuat seuraavaan tilipäivään asti.. nyt on tehty sit niin, et kun oon lasten kans viikot kotona, niin sunnuntaisin käydään ostaa viikolle ruuat, ettei miun tartte lasten kans lähteä kauppaan joka päivä.. :)

20.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

Ei onnistus mulla suunnittelu tai ois jääkaappi täynnä pilaantunutta ruokaa... Mistäs sitä tietäs etukätee kui ruoka maistuu ja kauaks aikaa siitä riittää. Ja millon tekee mieli lähtä kyläilee, tai jotain muuta menoa niin et joutuuki nappaa jotaa nopeeta ruokaa. Eli meil tehää yleensä kyl sellasii isoi ostoksii ainaku tulee rahaa, sitte niistä päätetää päivää aikasempaa mitä tehää, ja haetaa täydennystä kaupasta lähes päivittäin. Eli aina sellasta mitä siihen ruokaa tarvii... Esimerkiks viikonloppuna ostettii kaupasta paljon jauhelihaa, ku oli halpaa. Tänää keksin teä sellasta juustosta jauhelihasoppaa, joten hain kaupasta vihannessuikaleita sekä koskenlaskijaa. :) Ja liitutauluikaei ole. :D

20.2.2012
Sralla
Sralla

Suunnittelen summittaisesti. :D Eli mietin suunnilleen mitä ruokia voitais syödä ja yleensä käyn perjantaisin tekeen isot ostokset sen listan pohjalta. Mut lukkoonlyötyjä ei oo koskaan noi mun suunnitelmat vaan vähän intuition pohjalta tehdään ruokia meillä. :D

20.2.2012
Monster
Monster

kauppalistaa tehdessä mietin ruuan, me käydään melkein joka päivä kaupassa. pitäs oppia käymään just vaikka 3 kertaa viikossa niin säästyis aikaakin paljon.

20.2.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...