Suunnittelusta

Suunnitteletko viikon ruuat valmiiksi näin maanantaina ja sitä mukaa käyt myös maanantaina kaupassa, ettei tartte joka päivä käydä kaupassa? Onko teillä esim. liitutaululla / valkotaululla viikon ruuat ylhäällä niin että kaikki ne saa siitä tietoonsa hyvällä varoitusajalla?

20.2.2012
RJ89
RJ89

ei suunnitella. mennään ihan siten kun on rahaa. ja aika paljon ostan työpaikalta edullisesti ruokaa. joka sit vaan lämmitetään. ja sillä säästetään jopa satasia kuussa.

20.2.2012
anue82
anue82

Ehei. Meillä katotaan lehdestä mikä on tarjouksessa ja sen mukaan kehitellään evästä.

20.2.2012
misukka
misukka

juu ei :D

Mie meen niin fiiliksen mukaan, että mitä tekee mieli niin sitä syyvään. Jos mie nyt päättäsin että ens viikon keskiviikkona syyvään kalasoppaa, niin ei se sillon taatusti maistu :D Ja siis ainahan voi sattuu pari muuttujaa, kaupassa voi olla alennuksia, voi tulla vieraita jne :)

20.2.2012
riu
riu

Noo meillä suunniteltiin kahen viikon ruuat etukätenn, vielä viime vuoden puolella.. mut mies kun jäi työttömäks, niin rahatilanne vähän huononi, niin hankaloitu vähän tuo jättiostosten teko, kun ei tienny millon tuli rahaa taas.. mut siis periaate oli et tilipäivänä käytiin ostaa ruuat seuraavaan tilipäivään asti.. nyt on tehty sit niin, et kun oon lasten kans viikot kotona, niin sunnuntaisin käydään ostaa viikolle ruuat, ettei miun tartte lasten kans lähteä kauppaan joka päivä.. :)

20.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

kauppalistaa tehdessä mietin ruuan, me käydään melkein joka päivä kaupassa. pitäs oppia käymään just vaikka 3 kertaa viikossa niin säästyis aikaakin paljon.

20.2.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...