Seinäkuvia...

Tietääkö kukaan saisko missään teetätettyy sellasii seinäkuvia "omista kuvista"? Siis sellasii "tarroja" mitkä saa myös helposti irti seinästä, tiijättekö mitä tarkotan? Haluisin ton tytön huoneeseen sellasen ison kuvan seinälle, kohan nyt eka muutetaan ja on se huone tytölle :) Maalaamallahan se onnistus. Mut meillä on tarkotus laittaa tytölle eka huone ylös oman makarin viereen ja kun kasvaa vähä isommaks siirtää alakertaan ja tehä tästä yläkerran huoneesta työhuone. Niin helpompi ois se irrotettava kuva sit poistaa seinältä ku ruveta maalaamalla peittämään... Ja siis pitäs olla toooosi iso "tarra"!

19.2.2012
huopis
huopis

ei varmaan vielä oo myynnissä semmosta, mutta tarratulostus paperia ainakin on. pitää laittaa ifolorille kehitysideaa että vois kehittää omista kuvista sisustustarroja.

20.2.2012
mustikka88
mustikka88

No yritin mie eilen googlettaa, mut ei kyllä löytyny sellasta mistä vois tilata omista kuvista. Jotai tapetti juttuu ois vissiin jostain saanu teetätettyy mut en taho tapettii, vaan nimenomaan sellasen mikä on sit helppo poistaakki :(

20.2.2012
huopis
huopis

Eikö kellään oo tietoo??

20.2.2012
huopis
huopis
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...