Kivuliaat kuukautiset

3 päivää tiputtelua ja tänään pato murtui ihan kunnolla. ja iltapäivästä asti ollut ihan sairaan kovat kivut vasemmalla puolella (kuvittelisin että ei kohdussa vaan munajohtimessa tai munasarjoissa). kivut tulee aaltomaisesti, kuten supistukset, välillä menee ihan kokonaan ohi ja sitten ihan yhtäkkiä alkaa tosi kovat kouristukset. veet silmissä saa kiemurrella ja tuntuu että taju menee :( onko tämä normaalia? muilla samanlaisia kipuja ollut?

19.2.2012
Boco
Boco

mulla alkoi joskus parikymppisenä ja jokusen vuoden kesti pahimmat kivut. ne jäljittelivät tarkasti synnytyksen käynnistymistä, paitsi että "oikeissa" supistuksissa tauko oli selkiämpi ja pitempi:D aina joka kerta kun huomasin menkkojen alkaneen, alkoi pelaaminen minuutteja vastaan. pensselit  lensi lattialle, napit naamariin ja sitten kaasu  pohjassa kohti sairaalaa. koskaan en päässy ees oaan  lääkäriin saakka vaan matkan varrella piti pysähtyä lähimpään  ensiapuun  jonne mentiin kontaten ja  huutaen. piikki persiiseen ja sitten kolme tuntia unta tarkkailupedillä ja tokkurassa kotia. huh...  ja sama homma kuukauden  kuluttua.

ensin sitä aina pelkäsi  että taju lähtee,  ja sitten ettei se taju lähdekkään. kipu ja pelko rampautti jo pahoin elämistä kun koko elämä ajotettiin ja aikataulutettiin mahdollisten menkanalkupäivien  tai viikkojen mukaan.

tällä hetkellä päähoitona on menkkojen siirto mahd.kauas, sitten ennakoiva kipulääkkeitten syönti ainakin 3pv aiemmin kuuriluontosesti. sitten  kuuma suihkuja vahvat tropit.

nykysin  ovat kurissa, vaikka välillä  töissä olenkin  aivan kuutamolla valvotun yön ja troppien päätteeksi:D

19.2.2012
Blanco
Blanco

Mulle kuulostaa normaalilta. Mulla on ollut aina tuollaiset kuukautiset. Hassusti jopa toinen puoli mahasta turvoksista ja tosiaan pääosa kivusta sillä samalla puolella. Mulla tosin ei mene ihan kokonaan ohi mutta aina välillä vähän helpottaa ennen kuin tulee uusaalto. Juuri gynekologi vaan voivoitteli että yleensä kuukautiskivut helpottaa synnytyksen jälkeen. Määräs särkkylääkettä jota kokeilin yhden pillerin ja toista en ota. Kivut jopa paheni lääkkeen oton jälkeen.

19.2.2012
alexsandra
alexsandra
1 year, 11-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...