Parempaan päin :)

Siispä oon insuliinidiabeetikko 4-vuotiaasta lähtien, toisen lapsen sain hätäsektiolla rv 35+5 ja raskausmyrkytyskin tuli kylään. Nyt tyty 11pv ja me oltu kotona 2 yötä. Oma olo tuntuu heti paremmalta, vaikuttaa varmasti verenpaineeseen kotiinpääsy ja omassa sängyssä nukkuminen on kyl NIIIIIIN ihanaa että :) Turvotuksetkin on hyvin lähteneet poistumaan, enää vain alavatsalla hiukan sektiohaavan ympärillä ja polvien alapuolella. Raskauden myötä tulleesta 20kilosta on jo 15,5kg kadonnut. Elämä alkaa siis todella hymyilemään, ei voi muuta kuin nauttia perheestään. Ainoa mikä ehkä hiukan huolettaa on tuo sektiohaavan paraneminen ku joutuivat sitä repelemään auki turvotuksien ja tulenduksen vuoksi, sitä onkaloa nyt hoitelen. Onneks on antibiootit olemassa ja neuvolassa erittäin ihanii hoitajii. Kun ilmoitin kotiutuvani, äitiyspuolen TH sanoi tulevansa heti seuraavana päivänä kotikäynnille siis viime perjantaina ja tulee vielä maanantaina uudestaan. Sitten meneekin vain viikko kun tulee lasten TH kotikäynnille, luojan kiitos on vielä sama ihana hoitaja kuin pojankin neuvola-aikoina. Ei voi muuta sanoo kun et kyl on hyvä palvelu ja huolenpito!!

19.2.2012
Massukkainen
Massukkainen

No aika huonoa palvelua oot saanu! :o Mutta hyvä että edes se yks th pitää huolen. :) Eiköhän se tosta lähe kunnolla nousuun, vointi siis. 8)

21.2.2012
RJ89
RJ89
3 years, 4-month-old toddler

Tänään kävi ihana TH tuomassa verenpainemittarin kotiin jotta saampi rauhasa seurailla parantumisen edistymistä ja et millai täsä näit verenpainelääkkeitä voipi sitte lopetella. Toi samalla näytille sairaalan epikriisin ja näin siellä jotain niin järisyttäviä tietoja että tekis mieleni käydä kurittaas parii tai useampaakin heppua tuolla sairaalan puolella. Vauvan apgarit kerrottiin olevan täys 9 ja sillä hyvä. Papereissa luki et 5min apgar ollu vain 2!!!! ja eikö kukaan stana soikoon älyä että ehkä mulla olis ollu oikeus tietää moinen asia jo silloin heti et kuin riskinä mentiin. Toiseks kotiinpäästyäni kaikki huomautti kalpeudestani ja mä olin vaan et iha hyvä olo mulla on. Tänäänpä TH palasi terv.keskukseen ja tuli takasin rautatapujen kanssa työpäivänsä jo päätyttyä, ku mut oli päästetty kotiin hemoglobiiniarvolla 90!!!! (olin menettäny verta lähes 2L eikä lisää annettu) ku normisti se mulla on 140-160 (ollu hyvä koko raskauden ajan) eikä ees ehdotettu mitään rautatapujen ottamista. Ihme juttuu! Mut kiittäminen taas ihanalle TH:lle ku jaksaa niin huolehtii mein hyvinvoinnista!! Sentäs joku täsä arvauskeskukses tietää mitä tekee!!

20.2.2012
Massukkainen
Massukkainen

Hyvä että kaikki on hyvin ! Ja oma sänky, ah, se on oma sänky. 8)

20.2.2012
RJ89
RJ89
3 years, 4-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...